lauantai 5. maaliskuuta 2022

Ryssä - Ukraina tilanneanalyysia

Ryssämpaskat on siirtäneet juoppojaan USEITA(!) metrejä ...jostain johonkin muualle ja n 10.000 heistä on joidenkin tietojen mukaan ainakin tälläerää ja toistaiseksi kuolleena.

Tosin miten se eroaa patajuopon perusryssän perus "habituksesta".. sitä emme osaa toistaiseksi kyllä varmuudella sanoa ja raportoida. Mutta ehkä ovat astetta tai paria rennompia ja vähemmän riidanhaluisia ja pullistelevia. Tai no... 


Eniwei, eli ryssä ei ole saanut MITÄÄN taaskaan, kuten aina, aikaiseksi muuta kuin läjäpäin sekalaisia siviilien ja omien sotilaidensa ruumiita, menettänyt lähes KAIKKI vitun panssarinsa ja ajoneuvonsa ja muulinsa ja ovat nääntymässä nälkään sekä sotanäyttämöllä että itse tunkiossa. Eli kotipesässään eli ryssällä. Jossa känninen kansa pieree ja huohottaa koska ovat niin tyhmiä. Eivätkä saa YHTÄ vitun kytänkusipäätä AMMUTUKSI vaan paskahousuina panikoivat ja luimuilevat karkuun ja pakenevat, ängeten mm...iroonista ja kuvottavaa kyllä.. SUOMEEN ! 

MINÄ työntäisin ne vain kylmästi rajalta takaisinpäin, vittuako tänne änkeette ? SETVIKÄÄ kerrankin ITSE edes YKSI saatanan asiat vitun PASKAHOUSUT perkele !! 

KATSOKAA tarkasti ryssiä nyt suomlannin finnuiitit ! KATSOKAA !! MITÄ ne vitun luuserit TEKEE ??! Hirttääkö ne kyttiä ja tappaako ne sen vitun kaljun käppänän ja taisteleeko ne itsensä jotenkin "vapaaksi" tjns ? EI !

Ne ei tee MITÄÄN, ne TOTTELEE ja pelkää henkihieverissä etteivät joudu kuten P-Korealaiset, sadaksi vuodeksi kidutukseen / linnaan jos ja kun ovat joskus syöneet purkkaa tai katsoneet jakson frendejä tai saaneet suunsa AUKI jostakin aiheesta.

Eli ihan perus-vasemmistolais-kommari kamaa / paskaa. Saatana maanpäällä, ei mitään uutta.

Ryssät on pelkkiä alamaisia nekin, kuten näette. Ryssät on alistettuja koiria, EI mikään vitun "soturikansa" tai mikä lie luulevatkin olevansa. Anglosaksit ON soturikansaa, ja jopa japsitkin kai, mutta EI yksikään "slaavi"rotu.


Tässä välisoitoksi  jotain melko kaunista, komean näköistä...



https://www.youtube.com/watch?v=QHq7SJ40dPI&ab_channel=TheTelegraph


WAU ! Jumalauta suoraan ikkunasta sisään ja syliin tai päin pläsiä ! Täydellinen täysosuma, ja siihen loppui ainakin yhden ryssänpaskan inkarnaatio tälläkertaa. Sangen elokuvallisen näköinen tapahtuma, uskomatonkin.


*


Niin nin palatakseni aiheeseen, näen että pikkumies on nyt nurkkaanahdettu ja  aikalailla yhtä kuin kuollut, ja siksi sen sävy on muuttunut tuollaiseksi takapuoleenottavaisemmaksi.  Sen uho on laantunut jo kummasti ja se yrittää edelleen vähän vaikuttaa joltain pelottavalta tjns, kuten niin lukemattoman monet ilkeät juopot yms, se tietää tai aavistaa ettei sitä enää pelätä mutta koska ei osaa mitään muutakaan niin yrittää epätoivoisesti, ja kuvittelisin sen olevan melko vitun epätoivoinen, uhitella edes vähän vielä. Josko sillä joku heikkohermoinen saataisiin romahtamaan ja vielä jotain voittoakin vähän jtn. Muttei taida enää onnistua. Jos kyseessä olisi joku valkoinen rotu ja kansa, tuota paskanäätää jahdattaisiin par´aikaa sangen todennäköisesti pitkin pääkaupungin katuja, mutta koska kyse on paskahousuisista luusereista ja rutiköyhistä kommunistisista lahjattomista Pirun känniläisistä, ei mitään sellaista tapahdu. Suksikoot HELVETTIIN koko vitun kusipäinen kurja ROTU.

Mutta minä sanoisin että jotain niin käsittämätöntä ja odottamatonta ja kaunista on tapahtunut, kuin että ryssä on tuhonnut itse itsensä ! Se on nyt kuolemassa, ryssä on poistumassa näyttämöltä, jos oikein hyvin käy... lopullisesti ja totaalisesti ja kokonaan !!!!

En voisi siitä tyytyväisempi olla, ja sanon taaskin että NYT kannattaa ottaa Karjala Takaisin !! Ja petsamo ja Salla ja KAIKKI muut ja vähän päälle, jos yksikin tilaisuus koittaa niin JUKOLAUTA ja VITTU !


Täytyy todeta senkin naurettavuus ja säälittävyys että Ninnin piti lähteä PLANEETAN TOISELLE PUOLELLE(!!) hahaa, paniikissa hakemaan apua ja kanteleen, kun toi naapurin juoppo äijä / "isäntä" - pelotteli ja räyhäsi taas.

 HAHahahahaaaa. 

Se on hyvä että suomalaiset tollot joutuu nyt keskittymään johonkin TODELLISEEN ja että ostamassa ovat, ei neekereitä ja ählämeitä ja mustalaisia ja ihan silkkoja varkaita, vaan ilmeisen kelvollista ilmapuolustusta !! Hahahaa.. wau... kuvittelenko kaiken vai näenkö tällaista järkiintymistä TODELLA ?!?! Ai miin..?... pöllämystyttävää !!

*

https://www.iltalehti.fi/talous/a/78621b74-ada3-402b-a8e6-61c4da9cfe37


Juu kuulkaa SYYTÄ OLISI, tuo OMAN -suomen- KANSAN RAHALLINEN YM AUTTAMINEN !! Kyllä !! Kyllä vain ja todellakin ja totisesti !! Köyhille SUOMALAISILLE KAIKKI ne vitun hynät mitä te ultrakusipäät jaatte ihan pokkana perkeleen vittupäät paska-aivot pitkin neekerien savannia ja apinoiden viidakkoa ja ählyjen öljykenttiä vailla MITÄÄN omantunnontuskaa tai ajattelematta kilin vittua nenäänne pidemmälle. TEIDÄT tulisi jo yksin SIITÄ ampua !

Mutta ehkä käy säkä ja ryssä hoitaa sen puolestamme ! HAHAHaaa ... oijoi..


Totean tähän hätään vielä sen että tuo Zelenskiye-Zilenski mikä lie, se juutalainen koomikko mikä siellä nyt häärii, iroonista  kyllä PALJON paremmin kuin yksikään vitun "poliitikko" (hahahaa!!!), niin nin se on käynyt vähän turhan vaateliaaksi räksyttäjäksi, vaatien milloin mitäkin. "Todistakaa sitä"  ja "tehkää tätä" ja "antakaaa tota!" "jos olette eurooppalaisia" jne. Hei; SINÄ ET OLE Eurooppalainen ! Eikä se sinun paskamaasi, joka on ihan samanlainen ruma tunkkainen kuvottava ummehtunut tympeän typerä Perkeleen vitun tundran paskaläjä ja likainen köyhä kamala korbusiaaninen painajaismainen vitun tunkio kuin ryssäkin.

Mutta toki olen minäkin moraalisesti kyseisen tunkion puolella itse supertunkiota vastaan.

Mutta että siinä on taas, kuten aina, jutkulla "ottaa" ! Jutku osaa VAATIA, toisin kuin finnuiitti.

Ja ryssä änkeä juovuksissaan ammuskelemaan oikeilla luodeilla ...mikä vitun klisheiden kokoelma ! Hahaa..ei vittu tuota voisi keksiäkään... tai kai sen itse asiassa kyllä voisi mutta.. no.. jaa..


Aika juttu.


Summa summarum: toivon että Ameriikka ymmärtää lakaista ryssän pois maailmasta nyt yhdellä ja samalla kertaa, ja OLETAN että niillä ON kyllä siellä "verhojen takana" teknologiaa joka MITÄTÖI TÄYDELLISEN TÄYSIN kaiken ydinpommihumpuukin. Joka ei minua juurikaan huoleta taaskin, muutenkaan, se on niin ISO pommi että sen NÄKEE jo kaukaa ja sitä on suht helppoa paeta jos vain on jossain missä pääsee.. junou .. ?.. SISÄÄN rakennukseen tai parempaa vielä, maan alle. Eritoten suomessa missä rakennukset ei yleensä ole jotain kurjaa paperimassan ja hohkakiven sekoitusta.

Mutta että NYT ei saa antaa kyllä ryssille mitään anteeksi tai periksi tai alkaa olla pehmeän mukava, vähintäänkin ne on kyykytettävä taloudella kuten nyt tehdään. Ja sitten te saatanan paskapäät muulit saatte TOTISESTI alkaa jumalauta latoa pystyyn kotimaisia voimaloita yksi toisensa jälkeen ja kaivaa mitä vitun mineraaleja ikinä täällä lie ja pistää  SUOMEN kaiken muun pölvästin typerän veren kerjäämisen nenästä - edelle. Tai te SAATTE sitä nokastanne ! SEN mie lupaan.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti