perjantai 18. maaliskuuta 2022

Ryssän rotanpaskat

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5c768bff-8e23-4b58-bdb3-c88bd2bf2d4d


^ Ihan samaa skeidaa sontaa ja pahuuden paskaa kuin aina ennenkin.  Ei ole ryssändemonit muuttuneet yhtään mihinkän.


Ne on kuin lopullisesti jumiutuneet 16 vuotiaiksi uhmakkaiksi mulkuiksi jotka haluaa olla mahdollisimman "kovia" ja ..en tiä mitä vittua liä. Naurettava rotu, kertakaikkiaan. Säälittäviä juoponkakaroita, ja yhtä häpeällistä on finnuiittien nöyristely moisen halpamaisen halveksittavan vitun paskaläjän luuserirodun / kansan edessä.

Jumalauta menkää nyt VITTU sinne NATOon sitten älkääkä siinä kiehnätkö, TAAS, perkeleen muulit ja vitun tollot !

N A U R E T T A V A A vexlaamista.


Mutta HYVÄÄ tässä on se että KAIKKI wokeopatia ja sen sietäminen lennähti kuin leppäkeihäs suoraan tuleen mihin kuuluukin !! HAH  HAH  HAA !! Vituttaako vasurin psykoottiset rumat VAUVAT ?!! HAHAHahaa kukaan  ei välitä kilin vittua mistään helvetin murjaaneista ja nekruista ja transuista NYT !! LÄL LÄL LÄÄ !! Vitun Tsadilaiset maanpetturit molopäät. HAhahahaaaaaaaaaa.

Ja hoi, kuinka naurettavaa, montako tuhatta asteikolla yhdestä  kymmeneen, on ryssien "vastapakotteeet" ?!?! HOHO hoh hoo ja hah hah haa...aaaahaha lol. "Te ette saakaan tulla ryssälle jne !!" .."nii!"..

No ...vittu MINKÄ HELVETIN TAKIA MINÄ HALUAISIN IKINÄ SINNE TULLA ?!?!  Ei KUKAAN  järjellinen haluaisi IKINÄ, MISTÄÄN SYYSTÄ, mennä ryssälle. Ellei käy tsiigaamassa esi-isiensä hautoja tjns kannaksella tjns.

Ryssät on kuin jokin paska ja mutalätäkössä rypevä känniläinen / kuraläpeen mulannut typerys joka sitten kailottaa että "hah hah haa, te ette saakaan tulla tähän mun kuraläpeen!".. ai miin... miksi ihmeessä minä siihen HALUAISIN ?!?! Vitun tyhmä pässi perkele, siellähän  piehtaroit ihan itse, en tulisi  suunnattoman suuresta hinnastakaan. Kristus että voi olla typerää väkeä saatana, vitun kusiaiset saatana.


Mikään ei erota ryssiä ja noita perusjuoppoja reppanoita mitä meidän kaduilla on  ja alkaa olla kevään lähestyessä taas yhä enemmän  ja enemmän. Samanlaista rappiollista pohjasakkaa, joiden  uhkailut on sitä samaa potaskaluokkaa.


Olen kyllä hyvin tyytyväinen siihen miten paljon  ja yhtenevästi on VIIIIHDOIN vittu viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhdoooiiiinnn, länsimainen IHMISmaailma alkanut murjoa ryssää yhteistuumin. Juuri mm peruivat jonkun euroopan  ja ryssän yhteistyön Marsiin menon suhteen jne, jumalauta MIKSI te kusipäät olitte sellaista alunperinkään suunnitelleet ?!?! Teiltä tulisi hakata se tyhjä päänne kyllä irti, ei jumalauta vittu saatana sentään.

EI  I K I N Ä mitään haisevia tunkkaisia likaisia saastaisia kuvottavia kurjia vitun ryssäläisiä perkeleen ällöttäviä rumia romuja tahraamaan jo avaruuttakin !! AJATELKAA nyt vittu JOOOSKUS edes vähän jooootakin !?!?!?!

LAKATKAA  SAATANAN  60-luvun ääliö-hippi-kiusankappale sukupolvi tuo typerä LUULONNE ja lempiharhanne siitä että kaikissa roduissa olisi kaikki samat piirteet ja halut ja edellytykset jne, LAKATKAA projisoimasta VALKOISUUTTA noihin alempiin rotuihin. Kuten kaikkiin ryssäntunkio  rotuihin mm, saati sitten eläimiin kuten neekerit ym.

* * * * *

Täytyy sanoa että kuten pelkäsin, Amerikassa ne imbesillit on nyt alkaneet hämmentyneessä paniikissaan tykätä siitä piereskelijästään, ja tukea sitä. Ikäänkuin se vitun hönökäppänä ei olisi aivan yhtä rikollinen paskaläjä ja haitallinen saasta kuin ..no mikä vain vastaava niistä. Eikä se ITSE mitään päätä, lehdistö hoi, vaan ne sen ohjailijat sieltä kulisseista. Se itse tuskin muistaa nimeäänkään.


Ja jumalauta mikä vitun absoluuttinen PASKAROTTA perkele kuoriutuikaan siitä SAATANAN Reneestä !! VITTU mikä löyhkäävä tunkkainen läjä petturikommarin kusipäistä vitun PASKAA !!  JUMALAUTA saatanan vitun näätä perkele. Painukoon vitun pullosilmä anushuuli vittuun Euroopasta ja menköön tottavie ryssälle imeskelemän sen nuijapään  mulkkua. Vitun totaalinen rotta  saatana. YÄK !  Hyi vittu YÖÄÄÄK ja kuvotus !!


Sukikoon sitten lopulisesti pois kaikesta julkisuudesta yms ja samoin ryssät ym Olympialaisista ym valkoisten eurooppalaisten jutuista. Mihin eivät ole IKINÄ alunalkaenkaan kuuluneet, mutta maailma  koostuu hännystelijöistä paskahousuista ja pettureista jne  joten  ne on  "toivotettu tervetulleeksi" kuten puuttini Reneen perseeseen, ihmisten saavutuksiin. Tämä on se valkoisuuden paras ja pahin piirre, tämä vitun myötämielisyys ja hyväntahtoisuus kaikkea muuta kohtaan.

Ryssille sitä  EI pidä antaa enää ikinä takaisin, pysyköön siellä vitun tundran tunkiollaan ja piereskelköön verkkareissaan, jotka nekin on valkoisilta saatu (tod.näk UFFista), siellä ladojensa edessä mätien rumaakin kuvottavampien kamalien rähjäisten ultraköyhien yksi potku ja se kaatuu -rähjäisten hökkeliensä äärellä ja ihailkoon tyhmiä ylimielisiä vallanhimoisia mulkkuja.


* * * * *


Ja luuliko joku oikeasti että ryssät "neuvottelisi rauhasta tosissaan" ? Ei tietenkään neuvottele ! Ne on RYSSIÄ fa khraists seiks !


Ja NYT kuten olen sanonut, alkaa lähenemään aika pyytää Karjala ja Petsamo ja Salla ym takaisin. Tämä on joskus tehtävä kuitenkin. Rukoikaa edes hiljaa  mielessänne niitä takaisin, mitä useampi ottaa rukoukseen / ajatukseen osaa - sitä varmemmin se toteutuu / "manifestoituu". Ja minulle se saatanan zäkpot ! Kiitos jo etukäteen.




Seurataan tilannetta.




Rene FUCKsel - going off to ruskieland
Eli Renee  Paskavittu matkalla ryssälle / kaatopaikalle



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti