sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Ukraina-Ryssä tilannekatsausta taas..

 Ensin Elitismi pähkinänkuoressa...
Sitten muuhun.


Täytyy sanoa että ...katseltuani noita keskusteluja ja juttuja Ahvenanmaasta...  sai se jonkinverran veriä taas kiertään. Sanon vain  että kuka  tahansa muu kuin absoluuttinen NAURETTAVA pikkumainen pikkusieluinen PASKAPÄÄ  miehittäisi ja militarisoisi oolannin  raid abaut..NAU !! Eli siis suomen pitäisi tottakai ja helvetissä, ilman mitään muuta, mennä ja alkaa MUUTENKIN kuten olen sanonut, rakentelemaan SINNE ja sitäkin paikkaa ja pistämään siihen vähän varoja ja muuta. Esim ne 1,3 MILJARDIA vuotuista helikopterirahoitusta neekereille, joille kuuluu tasan nolla rahoitusta. Keneltäkään.

Mutta toisaalta rumat lihavat ansaitsemattomat rikkaat läskipäät TARVII jonkinlaisen "hyvyyden" kohteen ja lemmikin - jotain millä "varmistella taivaspaikkaa". Sillä sitä pitää sekä varmistella että juurikin teennäisellä hyvyydellä ja tekopyhyydellä  ja hurskastelulla ja Jeesustelulla ja farisealaisella mulkvismilla, hienosti te ootte käsittännä asioita ! Notta HITTO !


Mutta eniwei, oolanti suomelle ja saatana aika vitun vikkelään sittenkin  !! Menkää  NYT JO sinne sitten helvetin älykääpiöt pölvästitit perkele, ja LAKATKAA kunnioittamasta MITÄÄN mikä liittyy MITENKÄÄN ryssään.

Niiden kanssa ei tarvita MITÄÄN sopimuksia ja vielä vähemmän niitä pitäisi noudatella, ihan kuten hekin. Ne ymmärtää ja kunnioittaa ITSE kyllä sitä kieltä. Minä TIEDÄN että te ette vain näe maailmaa näin, te näette ITSENNE ja MAAILMAN ..jotenkin muuten. Sillain mukiinmenevämmällä ja kivemmalla tavalla ! Ni ! Eiks vaa.

Semmotteella  että "ollaan ME fiksumpia" jne.. junou ? SITÄ sellaista vitun perseestärevittyä naurettavaa  perusnahjusmulkkuutta.

Kiitti siitä hei ! Kiitti !


Mutta että Ahvenainmaa tars ottaa haltuun ja nopeasti ja laittaa hienoja wanhan tyylisiä mutta moderneja rakennuksia sinnekin ja tykkejä osoittamaan  itämerta joka saatanan suuntaan ja kolkkaan jos siitä on jotain mieltä. Tämän nyt luuuuulisi olevan melko selvää.


*


Itse ryssän "erikoisoperaatio" eli  naurettava SOTA sitä toista kurjaa rumaa paskamaata kohtaan on käytännössä kai jo pääättynyt ja ohi, enää sekalaisia siviilejä kissoineen koirineen siellä koittavat känniläiset pommitella ja tuo yksi mega mulkvisti pallinaama pallopää vakuuttelee aivottomille zombielaumoille  tyhmiä luuseriryssiä että kaikki on hyvin ja ok ja kunnossa, kuten siellä kotitunkiossaankin.  Vaikka asia on päinvastoin eikä MIKÄÄN ole ok ja kunnossa ja hyvin.

Mutta kun on pelkkä varas ja valehtelija kuten koko ryssän aivoton arvoton apinanMEGApaska kansa niin sitä sitten vain kertakaikkiaan ON !

Vittu että on HÄIKÄILEMÄTÖN pöyristyttävän kusipäinen totaalirikollinen rotta tuo VITUN puuttini ! Saatanan saasta. Aatelkaa että KEHTAA vittu halvatun rehveli, vielä rehvastella vittu 11-12,000 euron takilla  !! Tuon tyhmän kurjan paska-kansansa keskellä, joka rypee planeetan kuvottavimmassa köyhyydessä sittemmin pohjoisemman korean !! Siinä on jukolauta mafiosolla otsaa !


Mutta ainakin sen  typerä tylsistyttävä taru on ohi ja ryssäntunkio historiaa,  Karjala kohta taas (toivottavasti) suomlannilla ja eurooppalaiset HERÄSI yht´äkkiä typerästä Ruususen hyperunestaan. Toivon että JOKA Saatanan koiranpaska kommari hawoshesta hakkaraiseen ja mihin lie vitun Lii Läskipää  mulkvistiin, laitetaan viiiiiiiiiiiiiiiihdoin maksamaan. Esim yksi keino olisi piestä ne henkihieveriin ja lähettää sitten joko toipumaan tai kuolemaan esim..mm.. ryssälle  !?!? Voin  osallitusa moisten lipujen hintaan mikäli ne on yhden suunnan lippuja. Eli passittakaamme punaiset  VIHDOIN pois suomesta.


HYVÄÄ on myös että  kuten  se  is tai il kirjoitus toivoi, ja minä, on fennovoimat ym peruneet  sen ryssäin reaktorin / voimalan !!  Ai luojan kiitos !!! JOOOOOOTAIN vitun järkiintymistä joooooooooooosssain  vitun asiassa  KEEEERRANKIN !! Ai vittu ai saatana...  ai luoja...   mahtavaa.

Aivan mahtavaa. Ja komppaan TÄYSIN sen polakin ideaa TÄYDESTÄ "kaupankäyntikiellosta" vai mikä se olikin, ryssän kanssa !! KYLLÄ  ! Täsmälleen näin, ryssät tulee de-militarisoida, asettaa KAIKESTA vuosisatain kusipäisestä häikäilemättömän pöyristyttävästä pahuudestaan  ja rikollisuudestaan vastuuseen ja eristää KAIKIN TAVOIN KAIKESTA ihmismaailman toiminnasta  kuten p-korea ja samoin niiltä on otettava suomelle ne menettämämme alueet takaisin.

Jumalauta että niiden ajattelukin on alkanut ärsyttää ja ihan nöyryyttää, Karjalan eritoten. Vittu että kehtaavat SAATANAN paskarotat ryssät kusikyrvät vitun vitut.  No... oli  miten oli, ne on ihan tasan SUOMEN alueita ja aina olleet ja tulee iäti ja aina olemaan, luojan  nimessä, amen.

HARMI ettei teillä suurimmalla  osalla  ole selkärankaa vastustaa ryssää  ja VAATIA niitä alueita takaisin, mutta se johtuu vain siitä että te pelkäätte ja luulette kuolemaa lopuksi, se johtuu niistä. Mutta kuten olen koittanut opettaa, JOS vain "katsoo" gangsterien BLUFFIN ja sitähän se KAIKKI ON, niiltä menee se AINOA OIKEA todellinen ASE, sama kuin laki. Se itsessään EI! OLE! MITÄÄN! ja jos sen pystyt vähääkään haastamaan ja katamaan nin..hei, se on kaadettu. Ei se ole niin SUURI kuin antaa ymmärtää, se on sitä teatraalisuutta ja petosta,  ja luottaa SINUN nynnyyteesi. Mutta yhdistykäämme tässä asiassa ainakin. Karjalan asia on myös MINUN.

*

Ja ryssien sotasuoriutuminen on ollut jotain  myötähäpeällisen ja säälittävän ultra-umpisurkean ..alapuolelta.HAHAhahaa..ai luoja...

.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...aijaijaijai..

MITEN noin umpipaska sysipaska supersurkea totaalinahjusten rotu VOI olla olemassa ?!?! Häh ?!?! Jumalauta ne on lähes  surkeampia ja paskempia  ja pahempia  kuin edes itse NEEKERIT ! Ja kyllä, minä sanoin noin.  Vaikka nekrusta on aika vaikea alaspäin enää kädellisten mutanttienkaan maailmassa vajota mutta..hei, jotenkin ryssä kyllä pystyy siihen.


Siellä on  koko  panssariarmeijansa romuina ja hylkyinä mudassa ja lumessa ja jäässä ja paskaojituksissa jumissa ja tuhannen palasina, äijät kuolleet, kenraalit ym, sotilaat luoja ties missä vitussa, varmaan jossain paikallisessa baarissa tjns, ja osa pakosalla jne, rämisevät kolisevat naurettavat  vitun primitiiviset peltiset hökötykset  joiden oletetaan olevan helikoptereita, tippuu kuin juopuneet kärpäset sinne tänne ja tonne ja ohjaamossa juopotteleva känninen ryssänsaasta  ilmoittaa että "mjiinnä  teen..*hik*..phjaakkolashkun.." joka toisessa radioviestissä ja ..haHAHa lol, yhtä  vitun naurettavaa epäonnistumisen kaaosta ja sirkusta.  HAHAHaa en olisi kyllä uskonut ryssän NÄIN  romahtavan lopullisesti ja munaavan itsensä aivan legendaarisen totaalitäydellisesti siinä samalla. Näiltä osin minä  olen äärimmäisen tyytyväinen tapahtumaketjuihin nyt ja tässä - on kyllä sanottava ja myönnettävä.

Sen kun tuhoatte itsenne siellä ja KAIKKI länsimaissa lilluvien petturirottien demoniset sabotaashi suunnitelmat ! Ai jukolauta mahtavaaAAAA !!  Ihanaa. Aivan saatanan mahtavaa. Kerrassaan mainiota,  mutta katsotaan nyt, ei iloita vielä liikaa kerrallaan. Mutta todella hyvältä näyttää tässä nyt kyllä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti