maanantai 28. maaliskuuta 2022

"Britti"kanisteri

 



AATELKAA ! Tuo ^ vitun äbäläwäbälä on Brittien jokin kanisteri !... kertoo kuvottavan paljon asioiden tilasta.


Tämä muoti on naurettavinta sittemmin...jonkin todella naurettavan. Tämä "korvataan itsemme ulkomaalaisilla, vähemmillä roduilla ! Koska..jee ! Hei !?..se on niin kliffaa tais jotainss"... jos tyhmästä ja myötähävettävästä päähänpinttymästä ja naurettavasta joukkopsykoosi massapsykoosi hulluudesta ja muodista puhutaan.

Samoin tämä tämän hetken de facto "muoti"... jumalauta järkyttävintä ja hirveintä sittemmin 70-luvun ! Aivan abysmaalisen kamalaa järkytystä. Vittu niin typerän vammaisen keharin koiranpaskan super susirumaa paskaa ettei tiedä oksentaako vaiko sytyttää vastaantulijat tuleen vai mitä.


Mutta etten nyt unohda itse asiaa, niin ^ tuo arabianneekeri. Siinä se nipistää ilmaa kuten ählämit tuppaa tekemään, ja sölköttää jollain sylkevällä khälkhättäwällä äänellä jotain "mutkia suoriksi" jollekin idiootille valkoiselle(?) paikalliselle joka ottaa moisen ähläminpaskan sanelua siitä itseensä ja ylös kuin kyseessä olisi jokin paskankin väärti ja oikeanlainen sanoma Sieltä Jostakin. Se mistä ja mitä se on, on suoraan Beelzebuubin perseestä ja tyhmää kamelinsontaa. Mutta hei, valkoiset... ne on melko idiootteja.


Lapsena ja nuorena sitä on tyhmä ja tekee kaikkea tyhmää ja pukee päälleensä kaikkea naurettavan ultrahävettävän ja musertavan tyhmän typeryyden väliltä, mutta kun sitä hölmöilyä jatka aikuisina .....no ...se on jo paska juttu se. Ja sitä valkoiset länsimaat ja siinä remorakalan ja koirana Suomi perässä on nyt tehneet ainakin sittemmin 60-luvun mutta oikeastaan jo sitten -45.

NYT se alkaa lopulta viiihdoin tuottaa tulosta ja olemme uppoamassa kuin muuan Uppoamaton valtamerialus silloin aikoinaan. Ja kaikki kälättävät idiootit mulkut älykääpiöt jotka on tilanteen aiheuttaneet, ryntäilee kannella ympäriinsä hädissään kuin päättömät läskipäiset vitun kanat ja syyttelee hätäpaskana meitä jotka olemme koko ajan sanoneet että "ÄLKÄÄ JUMALAUTA TEHKÖ NOIN!!" jne.


Tuo ^^  on muuten Todellinen "Trendi" Britanniassa, josta se yksi juutuubin wanha prittimieskin niiden kahden yyberbrittiläisen ulkonevan etuhampaansa kanssa mainitsi ja valitti. Kuinka Brittien saarilta ei vain näy löytyvän yhden YYYHHTÄKÄÄN  VALKOISTA esim uutistenlukijaksi tai miksikä lie"ankkuriksi", se on AINA jokin tuollainen VITUN kusipäinen kiintiöählämi tai kiintiönekru tai jokin muu meitä valkoisia miehiä NÖYRYYTTÄVÄ ja syrjäyttävä kusipäinen alkeellisen primitiivikädellisten rodun apinaimbesilli edustaja. Juur ninkö naiset haluaa. Naiset ei tyydy miesten mitätöinnissään käytännössä MIHINKÄÄN, naisella EI OLE tunteita eikä HÄPEÄÄ lainkaan.

Tässä ollaan ihan oikeasti tältäkin osin sangen syvällä kusessa. Ja suurin osa tistä leikkii edelleenkin tyhmää.

Vittu että tuo saa minut raivostumaan kerta toisensa jälkeen, tuo NAURETTAVA ja tekopyhä ja PINNALLINEN vitun aborginaalien nuoleskelu ja pedestalisointi, vittu jos voi tyhmempää  ja vastenmielisempää ja kuvottavempaa ja "kauterproduktiivisempaa" toimintaa olla niin..se lienee jotain jehovien tai skientologien tai muurarien helvetin kusipäisiä kekkalointeja.

Ilmeisesti RIKKAILLA vaaleilla on jokin ongelma sen kanssa että planeetallamme asuu noita alkeellisia ihmisen ja eläimen välisiä kädellisiä kyvyttömiä älyttömiä moraalittomia lahjattomia mihinkään kykenemättömiä imbesillejä. SE on jokin ongelma sillätavoin että se pitää "korjata" kuten juutalaisten mielestä maailma, ja sen "korjaamiseksi" täytyy nuo APINAT tehdä keinotekoisesti jotenkin ihmiseksi, jonka saamme me, EI-niin-rikkaat, maksaa.

TÄMÄ on rikkaan mulkun kusipään paskarotan maailmankuvassa ihan ei-oukei ja hienoa ja loogista ja perusteltavissa jos millä ja mainiota(!) ja onnistuva jne.


Kuinka vähällä tiedostavuudella ja järjellä sitä voikaan tulla rikkaaksi ja olla rikas !


Huh helvetti.






Ps. se kertoo jo "lehdistön" eli laiskojen marksistirottien, absoluuttisesta moraalin poissaolosta jotain, että ne ihan oikeasti ja pokkana kirjoittaa tekstiin "Britannian opetuskanisteri..".. hahaa... oi vittu. MINÄ en täydellisen MORAALISENA ja arvostelukykyisenä kirjoittaisi noin, mutta koska lehdistön muuleilla ei ole mieltä sielua munaa tai persoonaa, saati sitten moraalia, ne kirjoittaa ! Ihan mielellään. Kyllä vain, jessöör. Ja hei! sillä saa nääks RAHAA !! Ja  SE  on se mikä on tärkeää !!

RAHA, raha on tärkeää. Raha raha raha.



Haistakaa vittu.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti