perjantai 4. maaliskuuta 2022

Vasureista äkkiä...

Z äijän bloggista luin jonkun tekstin jokin aika sitten jota en nyt muista ulkoa, mutta että siinä hän kuvaili oikein täydellisesti vasemmistovammaisen "mielenmaisemaa" ja luonteenpuutetta jne ja sanoi että se SYY  MIKSI  ne niin "projisoi" eli näkevät OMAT tekonsa ja piirteensä, jotka poikkeuksetta ovat ultra vastenmielisiä, muiden piirteinä ja tekoina, johtuu siitä että se on sellainen alkeellinen yksinkertainen psykologinen "defenssi" eli puolustus, mekanismi. Kun vain kiljuu syytteitä ympärilleen ja sättii muita, ei tarvise NÄHDÄ ja TIEDOSTAA itse... itseään.


Näin, tästämälleen näin. Sitä se on, mm. 

Mutta miksi tämän itsestäänselvyyden tähän laitoin, oli että näin tällaisen artikkelin...


https://www.is.fi/menaiset/hyva-fiilis/art-2000008656873.html


Jos tuon luette, sen lukee noin 10:ssä sekunnissa, niin nin siinä aikalailla kuvataa perusvasuri, eli "vasemmistolainen" eli sellainen ärsyttävä ruma typerä ylimielinen koppava kuvottava tympeän typerä ämmä - narsisti - sosiopaatti - luuseri - kusipää - ärsyttäjä. Eli TÄYSIN tunneälytön kusiainen, keskenkasvuinen pikku räkäpää paska, jästipäinen imbesilli, inttäjä par excellance.

Vasureilta siis puuttuu kaiken muun lisäksi aivan TÄYSIN se mitä "tunneälyksi" kutsutaan, ja sikäli myös AITO ja OIKEA ja TODELLINEN empatiankyky. Mutta  tämä ei yllätä kyllä ketään joka on ikinä nähnyt tai kuullut yhtäkään vasuria tai joutunut niiden typerälle tulvalle mitä lie kirjoitusta tai "räppiä" tai muuta paskansuoltoa -alttiiksi.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti