sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Valtion Ylimielisyydestä..

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f176c394-a4be-4c55-9cdb-e41907870cf4


VITTU !!


Vittu että minua sitten jumalauta kyrpii tuo poliitikkojen ja kaiken muun vitun "valtionväen" ylimielinen OLETTELEVA koppava "me omistamme sinut ja todellisuuden" tapa katsoa ja tulkita maailmaa ja sanella tuolla tympeän itsestäänselvällä tavalla. Mikä VITTU on se "voima" johon jokin "laki" tulee ?! Hei ?! MISSÄ se VOIMA on ja MIKÄ se on ?!

Ja toisekseen, ei ole mitään, MITÄÄN, mikä "..antaa viranvittupäille valtuuksia, laajoja valtuuksia.. tehdä.." sitä ja tätä. Ei MITÄÄN. Mitään sellaista EI OLE, se on kaikki Luciferinliittolaisten PÄÄSSÄ / mielessä ja samoin teidän jotka olette valinneet puoltaa omaa sortajaanne ja kaappaajaanne ja hyväksikäyttäjä-alistajaanne eli "valtiota" yms.

Ei ole myöskään MMITÄÄN oikeutta estää "palvelusikäisiä miehiä poistumasta maasta.." jne jne. Tai silloin myönnetään että tässä elellään vain yhdellä suurella suurella vankileirillä.

Jostain vitun syystä tämä ei ikinä näy tai tunnu juuri haittaavan kaikkia noita keskinkertaisia vitun "pulliaisia" ja muita nahjuksia ja lahnoja, mutta minua se haittaa aian äääääääärimmäisesti, aivan totaalisesti.


Samoin mikä vittu on se "ISO pyörä" ?!? Tyhmät huohottavat ryssäläiset Homot tai mitä ne kytät sielä nyt onkin, hölkkäilee isossa piirissä ? Käy apinoiden päälle ? Wau... vittu WAU ! On teijjän tää Todellisuus kyllä siistii, ei voi muuta sanoa.

"Lisäksi se oikeuttaisi.." hei molopää; MIKÄÄN "laki" tai muu jonkun joidenkin muien niskaan latelema sanelu EI OIKEUTA yhtään mitään, ei kilin vittua !!!!! ÄLKÄÄ IKINÄ erehtykö uskomaan että oikeuttaisi. Se on ihan silkkaa malum in se, pahuutta ja rikollista kiusaa. Tämä yksin on totuus.


Ja ..en tiä, ei jaksa. Ampukaa se vitun pallopäinen mulkku nahjus nyt sieltä joku vain jo, tai roiskaiskaa se ydäri paskovaan ja pieruun ja simpanssien muurmanskiin, jos ne poistetaan ryssä on yhtä kuin ohi, finito, historiaa. Japaniinkin tiputettiin 2 isoa kämyä, ryssälle voisi ihan hyvin laittaa 3, ja jos me saamme vähän jotain laskeumaa niskaan niin se on kyllä sen väärti. Se on ihan ok hinta maksaa siitä ettei ryssäläistä rotua tai suurinta osaa siitä enää ole.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti