maanantai 7. maaliskuuta 2022

Saksa petti meidät

 Fick mich  !


Und FUCK YOU Deutcheland !! 


Vitun apinat saatana !! Haistakoon paskan. Vaikka Saksasta niin tykkäänkin niin antaa vittu olla, se on mennyttä. Eivät nykään kykene ynisemään edes rysälle "EI!" vitun paskahousut. Hei älykääpiöt; kannattiko kuunnella marisevia VAATELIAITA vasemmistolaisia vitun VITTUJA !?!?!? Koiranpaskakommareita ja muita "ilmastotalkoolaisia" paskanäätiä aliapinoita ?!  

Ja heittää toimiva sähkögeneraattori ikkunasta roskalavalle jotta sen voi korvata hyvillä ajatuksilla ja kauniilla toiveilla ja lämpimillä lehmän henkäyksillä, joita kyllä riittää !  Pitkin mitä vain vitun "parlamenttia"eli pullasorsien linnoituksia. Vitun mulkut paskat.

Siellähän sitten hyrräätte ympäriinsä kuin häkissä ja heiluttelette vaikka käsiänne pysyäksenne lämpiminä KUN ryssä painaa "off" nappia. Vitun käpyaivoiset kusipäät nahjukset saatana. TE olette totisesti PARHAIMMILLAANKIN enää vain varjoja entisestä itsestänne, ihan yhtä vitun tyhmiä tolloja paskahousuja zombeja valtionpalvojia kuin suurin osa kaikista muistakin, suomlannin finnuiiteista etunenässä.


Niin siis Saksa EI tue ryssien pakotteita sittenkään koska... .   koska ovat olleet hönöjä idiootteja, siksi. Koska ovat idiootit älykääpiöt menneet perkeleen muulit saatana tekeytymään riippuvaisiksi vihollisesta eli ryssästä ja niiden paskahuuruista / kaasuista. HÄVETKÄÄ !


Ei kenellekkään tullut tällainen mikään MIELEEN missään vaiheessa ?!?!  Ei kukaan teistä olisi voinut esim MINUA kuunnella ?! Tai noin.. 600 miljoonaa muuta jotka on sanoneet KOKO AJAN ihan tätä samaa ?!

"ÄLKÄÄ hirttäytykö ryssien kaasuihin!!"


Kuolkaa minun puolestani vitun mankuvat ylisosiaaliset imbesillit, teitä onkin maailmassa ihan liikaa.


Go Fuck Yourself.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti