perjantai 4. maaliskuuta 2022

Tilannekatsaus ryssistä ym...

 Ai luoja... !.... ai ihanaa !!.. 






On tämä kuulkaa.. on tämä..  Tämä on yksi kai kauneimmista asioista joita olen ehkä tässä inkarnaatiossa nähnyt, ainakin yksi niistä. Kuinka ryssää suljetaan VIIIIHDOIN pois koko ihmis ja apina maailmasta ! HAhahahaa.. ai jumalauta ..aivan uskomattoman mahtavaa ja ihanaa.

Ja Hartwall Areenankin nimikyltin saivat suht äkkiä napattua alas ja mitä vielä !! Tosin minä suuresti TYKKÄSIN tuostanimestä mutta jos sekin nyt asiaan kuuluu ja jotain auttaa niin mahtavaa, ja onhan tuo halli aivan käsittämätöntä kyllä myyty jumalauta RYSSILLE !! Mitä Kristus Vittu !!??

Haistakaa mätä paska, vitun absoluuttiset periaatteettomat mulkut ahmatit. HÄVETKÄÄ ! HÄVETKÄÄ ! HÄVETKÄÄ  !


Ja tokihan on joku vitun RYSSÄ myös Tsadin joku apulais-sölkötysmestari tjns ja meni älähtämäään tuosta mutta siitä viis ja heivatkaa jokaikinen jonka nimikin kalskahtaa vähänkin venakolta, hiuksista tai pälvikaljusta vittuun sieltä !


Ja kaunista on sekin miten ryssän paskaläjät on vain junou ...?.. kuten olen ennustanut AINA, lässähtänyt tienpieleen ja juuttuneet mutaan ja omaan silkkaan PASKUUTEENSA ja säälittävään alivertaisuuteensa jne. Eikä siihen tarvi setät ja tätit etsiskellä mitään ihmeellisiä selityksiä ja tekosyitä ja juuri NYT vaikuttavia asioita esineitä tai ilmiöitä, kyse on hyvin yksinkertaisesti siitä että ryssät on vain paskaa rotua, RODULLISESTI / biologisesti kyvyttömiä. Ikinä , mihinkään. 

Tämä ei ole uutta eikä mikään vitun selittämätön mysteeri, te vain olette kusipäitä ja valehtelijoita ja uskotte valheisiin ja älykääpiöihin epätotuuksiin ja haluatte elää niin, koska kuten sanoin, olette kusipäitä ja tyhmiä ja aivan absurdiuteen asti väärässä ja erehtyneitä. 


Haistakaa vittu ja kuolkaa tuhannesti !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti