sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

petteri Psykopaatti

 Kirjoitin nimen pienellä tietoisesti.


Eli  kohoomuksen yksi niistä psyko-sosiopaateista eli orvon kusivittu  meni sitten sanomaan jotain niin vitun kusipäisen julman synkeän tietämättömän  välinpitämättömän ilkeän saatanallista ette..e....ei.. en.  En tiä... on vaikeaa reagoidakaan.

Ihan pokkana tuo KUSIPÄÄN pohjapiirros ja "poliittisen" kiipijä pyrkyri himokurittajan profiiliesimerkki, haluaisi viedä suomen köyhimmiltä ja kurjimmilta rahat ! Vittu sinut tulisi petteri paskapää tappaa, murhata, paloitella, myrkyttää, hukuttaa, hakata kappaleiksi ja sytyttää tuleen, ja hiillokseen kusta. Ja minä tarkoitan mitä sanon.

Toivon sinulle ÄÄRIMMÄISTÄ köyhyyttä ja kurjuutta ja ALISTEISUUTTA ja ennen mitään muuta; NÖYRYYTYSTÄ.


Se on se tie.




Ompahan jopa kusipääksi kusipää. Mutta hei, hyvää tässä on se ette kaikki te tyhmät "poliitikoiden" ja "politiikan" fanit näette mitä alastomia elitistisiä SAATANAN rottia on kyseessä ja mikä absoluuttinen Luciferin peli on kyseessä. Ainakin minä haluan uskoa ja toivon näin.


Hyvää on ollut myös tuon pöyristyttävän  ultrahäikäilemättömän seinähullun kusipään ja suomen kansan VIHOLLISEN  typerän ja vastenmielisen sölkötyken kautta laitain täystyrmäys ja jopa ilta hevompaska oli sallinut vallan kommentoinnin(!) ja siellä se saasta lytättiin ihan täysin. Ja jotkut sai jopa sanottua että jos jostain leikataan niin se on 1) poliitikoiden järkyttävän suurista palkoista ja 2) "kehitysavusta". Kyllä, MOLEMMAT nollaan, ja se on moraalisesti oikein, realismin kannalta oikein, ja kaikin tavoin se oikein-oikein tie. Se on olisi toteutettava NYT ! HETI ! VÄLITTÖMÄSTI !



Tämä siis maailmassa jossa te undulaatit kai LUULETTE meidän elevän. Mutta ..eniwei..


Haista orpo PIRU vittu ja kuole. Saatanan äklöttävä kusipäinen ahne syntinen Saatanan saasta.



Haluan kysyä lopuksi kuten kysyin siltä VITUN juntti-idiootti "Jaskalta"(vähän samaan tapaan mutta eri asiasta) johon se sölkkäsi jotain niin lapsellisen sileäaivoisen typerää vastaukseksi että ..en tiä.. ihan hetkeksi häkellyin, sellaista typerät teettää, niin nin kysyisin orvoilta ja muilta Saatanan lapsilta materialisteilta ja kiipijöiltä oligarkeilta ja ahmateilta että.. mitä luulette Jumalan / Yeshuan teille sanovan toiminnastanne tässä inkarnaatiossa ?! MITÄ Yeshua ihan tarkalleenottaen on mieltä mulkusta joka haluaa REPIÄ väkisin ja NÖYRYYTTÄEN, leivän köyhimpien suusta ?


En tiä... ehkä te snaijaatte ehkä ette, funtsikaa kusirotat hetki.


Kiitti.













P.s olet muuten ihan vitun RUMA. Yksi vastenmielisimmistä saatanan pallinaamoista läskilärvistä mitä äkkiä muistuu mieleeni, vitun saatanan ääliö paskarotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti