sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

"Uhkakuvia"

Ninnistö ynisee: "ryssä voi loukata ilmatilaa tai jotain.."

No on..s..ei saatana. On se nyt jumalauta vittu ! VITTU !!


Ei kauheen nynnyä pelkuria ja naurettavaa tämä finnuiitit contra ryssät ?!!? Vittu ne TEKEE SITÄ JO KOKO AJAN MUUTENKIN !!! "Loukkaa Suomen Ilmatilaa". Ai miin...?..mitä vitun merkitystä sillä on ?!?!

Ehkä tämä on jotain mitä en vain tajua mutta onko siitä jotain konkreettista HAITTAA että joku kusipäinen lapsellinen häikäilemätön rikollinen känninen vitun varas eli ryssä, tulee minuuteiksi kolisemaan "suomen ilmatilaan", ikäänkuin se olisi todella "suomen" eikä osa PLANEETAN ja KAIKEN kokonaisuutta. Mutta eniwei... on aika vitun MITÄTTÖMÄN pieni "uhka" että ryssän peltiromut tuodaan ehkä sitten ynnynnöö, koliseen tyylii ninQ suamen ilma ja vesi tilaan jos me mennään Natoon ! Nii !


No vittu... siinähän tulevat sitten saatana ! Mitä sitten ?! Mikä vitun UHKA TUO ON !?!?


UHKA, minun maailmassani, olisi esim "me räjäytämme Tsadin ydinpommilla" olettaen että pommi toimii, tai "jos liitytte Natoon me myrkytämme ilmanne ja jokenne ja vetenne ja tapamme kaikki itärajan läheltä, rajan molemmin puolin, JA teemme hakkeri-iskun jolla kaadamme teidät kivikauteen" tjns. TUO olisi UHKA, mutta minä en eläkään "politiikan" eli haaleiden ei edes lämpimien, lehmän henkäyksien ja toiveiden ja tekaistujen ihmeiden ihmemaassa, jota hallinnoi maailman härskeimmät ja häpeämättömimmät ja häikäilemättömimmät ja pahimmat ja silti pelkureimmat RUMIMMAT mihinkään kelpaamattomat nynnyt mitä konsa on nähty päällä Maan. Minä elän tässsä ulottuvuudessa ollessani sangen konkreettisessa todessa, kuten hoi polloi suurelta osin, ja minulle ei ole mikään hinta Natosta jos joku ryssäläinen reppana käy rajalla vähän kovistelemassa.


JOS aiheuttavat pakoloisvirrat niin... junou ? te voitte vain sanoa "ei" ja läppäistä Rajakkii™.


Tai ehkä minä TAAS odotan Finnuiitilta aivan liikaa. On kuin puhuisin joillekin kyvykkäille ja proaktiivisille ja maailmassa ITSE eläville, Anglosakseille tai Ranskalaisille tjns. Hah... no eniwei...NAURETTAVAA.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti