keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Ukr-Ryss tilannetta taas...

 




Wau.

Jumalauta ....jotta kävi ryssälle kyllä ankeasti ! Hah... AHAhahahaaaaaa.. WAU.

Ja nyt ovat itsekin ymmärtäneet näemmä haukanneensa liian suuren palan paskaa ja yrittävät vaikuttaa siltä kuin kaikki ja vähän päälle ei olisi jo menetetty ja ovat olevinaan niskan päällä ja neuvotteluasemissa. Oikeasti siis ovat piestyjä rakkeja jotka nilkuttavat nyt ympäriinsä uhrina ja mankuvat joka vitun asiasta vitun paskanäädät ääliöt idiootit. Enää ei ollakaan niin polleaa ja uhmakasta ja mitä lie.

Kaikki se seitkytlukulainen paskainen rytö on jumissa siellä vitun mudassa ja sällit joko kuolleena tai karussa tai nälkiintyvät jossain lumisessa-jäisessä ojanpenkassa ja pierevät toisiaan suihin.

Hyvin (kamalasti) te vedätte.

NAURETTAVAA, absoluuttisen säälittävän naurettavaa. Juuri sitä mitä ryssä on ja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Surkeaa kurjaa köyhää kamalaa pohjan roskaa.


Sellainenkin huomio täytyy sanoa että.. en kyllä suoraansanottuna erota mikä ero niillä ukristen kaupungeilla on ennen ja jälkeen pommituksen ..?.. ai miin. ..yhtä vitun kuvottavaa kamalaa kurjaa köyhää halpaa hirvittävän järkyttävää romua ja paskaa ja läpimätää rumuutta ja likaa ja sekasortoa ja korbusiaanista painajaista se on koko sianpaskaläntti. Ihan sama kuin tuossa ryssäin omassa läntissä, kaikki kaikkialla on järkyttävän kamalaa paskaa. Joten ehkä nuo pommitukset tekee ukrainalla samalla myös tavallaan palveluksen, lanatessaan tuon kaiken kamalan ruman likaisen hirvityksen maantasalle.

Ehkä siellä on nyt sitten muutama rähjäinen kuollut puliukko enemmän...vai siis vähemmän ?.. hetkinen.. kaduilla.. nääks kun muuten... mutta en nyt tiä. Ei se niin oleellisesti mitenkään kyllä eroa, ennen ja jälkeen siis.


Ja ryssät paljasti todellisen karvansa siinäkin, siirtyäkseni asiasta toiseen, että ovat jo uhanneet ihan perus ryssäläisellä toiminnalla, jonka he jakavat neekerten ylvään rodun kanssa, eli varkaus on kyseessä. Uhkailivat siis varastaa fazerista pauligiin kaiken. Tämä on LOISTAVA täydellinenkin jopa, esimerkki siitä kuinka läntinen Kaikkien Paijaus maailmankuva lässähti, kaatui suoraan naamalleen ja naama meni tohjox ! Hah hah haa. Kaikki EIVÄT ole samanlaisia ja arvoisia ja kiinnostuneet samoista asioista ylipäätään jne. Tätä me "rasistit" eli realistit on toitotettu tässä teille sittemmin.... mitä.. ? noin ...2010 ? Ainakin, jotkut jo aiemmin.

Mutta hei, molopäät idiootit, siitähän saatte ja siinähän näätte, KAIKKI ryssälle kaatamanne on hukkaanheitettyä ihan niinkuin neekereillekin annettu. Sama kuin ruokkisit kissaa tai koiraa. Elukka syö sen minkä sille heität ja on se ihan sama paska ennen ja jälkeen, kuin ukrainan "kaupungit" eli ne ISOIMMAT likakasat ja törkyläjät.

En tiä sitten.. mikä siinä on että MIKSI tämä ei vain jumalauta mene joillekin jakeluun ? Mutta hei, tyhmyys ja järkähtämätön jästipäinen uppiniskainen imbessilliys on heissä vahvana. Sellaista se on, kun on tyhmä.  Sitä vain pudistelee tyhmää turpeaa paskapäätään joka lie turvonnut jo palloksi kaiken wokeopatian myötä, ja kiistää ympäröivän ja sisäisen todellisuuden ja e...n.. en tiä raivoaa niille jotka ei näin tee.   Se on sellaista... hyvin hyvin tyhmää.

Hyvin  tyhmää,  sitä se on. Se on todella uskomattoman tyhmää.

Se on sitä tabularaasan tasoista häiriintyneen pinttyneen seinähullua kusipäistä jurtassakasvanutta typeryyttä.

*


Mutta kuitenkin, on ollut hyvä juttu ja ilo huomata kuinka käsittämättömän umpisurkeaa on TODELLISUUDESSA ryssien "sotiminen" ja kaikki siihen liittyvä. Jumalauta ..tsssh...olisi melkein sama kuin jos ukrainaan olisi hyökännyt vain villikoiralauma. Ehkä muutamaa pommia lukuunottamatta.

Mutta jos saamattoman surkeasta puhutaan.... Ja hei, olivat pistäneet oligarkit sitten armeijalle meinatut hynät ja muut varat.. ikäänkuin vähän omiin taskuihinsa, "parempiin taskuihin" ns. SE selittääkin kieltämättä  miksi on niin paljon niin mega ökyrikkaita ryssiä miljardöörejä jotka ostelee urheiluseuroja ja maita ja mantuja ja satojen miljoonien luxusjahteja. SE selittää asian. Ne on pistelleet ne hynät omiin taskuihinsa, ryssät on toisinsanoen VARKAIDEN valtio, roistojen oma maa. Ihan perus rikollismaa, ei mitään muuta. Mutta nyt näette miten helppoa(!) on piestä tyhmä imbesilli rikollinen. Joka ei edes itsekään tiedä mitä tekee ja miksi.

Ja voi hyvinkin olla  kuten on naljailtu pitkin kommentteja kaikkialla, että ne niiden ydinaseetkin on vain maalattuja tynnyreitä. Juuri sen tason säälittävästä  kakkaläjämaasta on kysymys. Vaaleampi neekerirotu on kyseessä. Jotka ei saa yhtäkää biisiäkään tehtyä.

Ainakin päästiin yht´äkkiä ryssistä  eroon ! Aika helvetinmoinen paukku tämäkin taas kyllä jo sitten oli. Mutta mitä parhain tuossa mielessä.



Seurataan tilannetta.















LISÄYS !


Jaa niin juu  ja ne Pelätyt Tsetseenijoukot ?..  Ne vitun älykääpiöt hönöt on ilmeisesti piesty pelkiksi uliseviksi  ämmiksi, ihan tuosta vain. Eli ei nekään mitään niin kummoisia sitten olleet..hah.. kävi ilmi että leipää syövät ja joutuvat paskalle taipumaan ja minä väitän että vuotavat punaista vertakin !

Tällaast se on nääx kun teidän Tavanomaisten Tollojen naurettava MAAILMANKUVA romahtaa. Minua ei yllätä mikään tässä muu kuin että se paskamulkku meni tällaista tekemään.

Kaikki muu on ihan odotettua tragikoomista juoppojen ärhentelyä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti