perjantai 4. maaliskuuta 2022

Demilitarize Russia

Ryssä ihan ITSE on "demilitarisoitava" kuten kaikki lampaanpalleja fiksummat tietää ja on tajunneet jo vuonna 1600.

Mutta että KEHTAAVAT saatanan demoniset kusiset koiranpaskat ja vitun siat ihan pokkana vaatia että he saavat kyykyttää ykpäihan ja epä-militarisoida sen eli kuohia siltä armeijan tai mitä lie, viedä aseet ja tuhkatkin pesestä. Se on ihan se kiusaaja ja rikollinen pahis ITSE eli RYSSÄ joka on demilitarisoitava ja te KAIKKI tiedätte tämän kyllä, vaikka miten paksu kerros tyhmää  läskiä vaivaisi typerää Perkeleen päätänne.

Olenhan sanonut koko Blogin ajan ettei ryssille olisi IKINÄ pitänyt valkoisen ihmisen antaa valkoisen ihmisen teknologiaa - ei edes AUTOA ffs ! Minua ei kiinnosta vaikka "sit meillei olis kaikkia niitä hauskoja juutuubin ryssien kolarivideoita!" tai muu vastaava, minä pärjään kyllä ilmankin.

Ryssät ei osaa jumalauta edes saatana AUTOA kuljettaa Ahahahah..h.ahahaaa.. ai luoja, ja te olette ihan pokkana monet olleet sitä mieltä että on hyvä antaa niille yhtään MITÄÄN !! Esim sähköt ja vessapaperia, jumalauta vittu vielä teknologista apua ja mitä vielä !?! Haistakaa vittu saatanan absoluuttisen ajattelemattomat naiivit typerät vitun kusipäät tollot.




Anyway, extremely briefly in English: it is The Bully, The Piece Of Musty Shit, itself, that needs to be "De-Militarized" and that is russia The superShithole.  And why hasn´t this been done already ?!? It is now about ...mm...2-300 years too late !

But those assholes NEED to be defanged Right Fucking Now.


Ty.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti