maanantai 28. maaliskuuta 2022

Alkon monopoli

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/41a03691-6206-4db0-885b-e0810ff8f934


Hah.. wau, ei  kovin kusipäistä taas. "Byrokraatit" - mulkut jotka luulee että heillä on Taivaastalangetettu Oikeus komennella muiden elämää, kuten kytät ja "lainsäätäjät" yms sosiopaattiset paatuneet komentelija rikollipaskakasat.

Kaikesta joutuvat kyllä  itse lopulta maksamaan. Mutta eniwei : " Alkon monopolilla turvataan virallisesti kansanterveyttä. Epävirallisesti sillä turvataan myös valtion tuloja. Alko tilittää veronsa, ja lisäksi se maksaa vuosittain voitoistaan kymmeniä miljoonia euroja valtiolle osinkoina." Theer wi gou, tuolta kuulostaa tuossa tuo oikea TOTUUDELLINEN osio jonka korostin. TUO on Se Juttu.


EU on siis kieltänyt suomen paikallisilta komentelijaloisilta vittupäiltä jästipäisesti muiden omistamiseen pyrkiviltä Luciferiaanisilta demoneilta tuonkin kiristyksen ja kurijistamisen ja komentelun ja säätelyn ja mitä asiasta suomlannin  finnuiitti-paskapää virkamuulit ihan pokkana  VALEHTELEE: "STM ja Tulli julistivat tiedotteessaan ennakkoratkaisun jälkeen: “Suomi saa kieltää alkoholin etämyynnin kokonaan."

Ja HUOMATKAA!! siis AINA, Tavalliset Muulit, että AINA kun valtiolaiset sanoo sanan "Suomi" se tarkoitta HEITÄ. Se tarkoittaa poliitikoita ja "lainsäätäjiä" ja muita toisten ihmisten kiusaamiseen erikoistuneita rikollisia kiusankappaleita kusipäitä. Se EI tarkoita "Suomea" maana tai "kansana" tjms. Se tarkoittaa HEITÄ.

*

Tämä oli oikein hyvä osoitus tuon kusipäisen pohjasakan paskaväen mädännäisyydestä ja HYPERkorruptiosta ja synnynnäisestä pahuudesta. Sitä  ne kaikki on, sitä "byrokratia" ON, se on häikäilemättömintä rikollisuutta ihmishistoriassa. Ja minä luulen että te KAIKKI tiedätte tämän kyllä oikeasti, mutta toisin kuin minä te jostain syystä leikitte tyhmää ja mukana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti