keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Uutisten Ruodintaa

Lisää kuvateksti

Oi !! Oijoijoijoi, katoppa ! Kö yllätti. Jutkut EI AVAA ITSE mitään ovia tai läpiä, mutta usuttaa murjaanit MEIDÄN päällemme !


*


" KATTOKAAAAAAA MUA !! Ettekö te, Hyvät Puheihmiset, TAJUA KUINKA VITUN TOTAALINEN JA TÄYS -MULUKKUUUUUUUU minä  OLEN !?!?!? "


*


Nuni no muta kuule, silälailla ! Silalailla Virupoikka !

Notta siinon oikia aseenne !


"Hei !!!...ai vittu...hei AUTTAKAA saatana, jalaka on poikki ja käessä ihottumaa ja silmä puhki!!...ÄÄÄÄÄÄÄKKKK!"

"..jaa..ai tah?! (suomeksi täh) ..emmatia kuule, pista vaika siihe tamppooni tai joki, me kuule nu vittuhun taalt!"
- Turvamies / apina heittää niska-perse otteella kadulle...

"PUSUTKIN POISA SITTEN !!"


Eli ehkä / ilmeisesti Virusa on vielä Suomlantiakin huonompi tola näissä Terveys-Keskus asioissa sitten ?.... tshh.
*
AHAHAHAHAAAAAA !..T´hahahhhaaaaaaaaaaaa...aaah, ai jukolauta. Hei, sallikaa mun nauraa. Vittu mikä tapa ja YRITYS taivutella asiaa.
Pate sai jumalauta hepulin suihkarissa !!

HAHAH AHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaa L O L - vitun GIGANTTINEN lapsi, vitun luunaamainen ja pienisilmäinen vitun MULKKU !

Hyypiötä kannettiin niissä fotoissa siinä, kaiketi Fransmannien sikojen ja emakkojen toimesta, kuin jotain vitun puujumalaa, kuin Japsit niitä isoja puisia peniksiä siinä Kyrpä-Festivaalissaan.

HAHahaaaaaaaaaaa.


*


Sittenhän oli tuo että Truuttin ja Pump, vai ketänenytoli, punkee "tapaamaan" suomlannissa.
Jaa. Ihan...jees kai sitten ? Trump onkin suurin tähti ja kai sitten Merkittävin Mies, kuka suomessa on Fyyrerin jälkeen vieraillut, joten on se sitten edes jotakin.

Ja luonnollisesti KAIKKI suomessa, paitsi ehkä MINÄ, on ihan totaalisissa täpinöissä ja kykenee hädintuskin pitämään surisevan pippelinsä ja pyllynreikänsä aisoissa ja kurissa, ja eritoten Lehdistön Kommarit luullakseni kokee jonkinlaista orgastisen ja mikä onkin sen vastanapa, sen tyyppistä tunteiden sekoitusta, jatkuvasti ja keskeytyksettä. Muurahaiset kuhisee siis toisinsanoen, ja vesilasi tyrskyää.
Elävät jännittäviä aikoja !

Amerikkalaisesta suihkarista raportoidaan kun se vaihtaa "satamaa", nyt on Stadissa...NYT se on Turussa ! Huomenna ehkä...Kemissä tai Kokkolassa !!
Aijaijaijai tätä riemua.

Tiluliluliiiii !


*

Saksassa se saatanan häikäilemätön ja taipumaton muuli, se vitun köntys, se kusipäinen paskasäkin näköinen ja sisältöinen ÄMMÄ, ei suostunut taipumaan senttiäkään tai tuumaakaan, vaan haluaa että Saksa ja eurooppaa muuttuu Tansaaniaksi tai joksikin vastaavaksi mutta enemmillä nekruilla varustetuksi, taantuneeksi ja Helvetilliseksi, sieluttoman sydämettömäksi kusipäiseksi kaoottiseksi murjaanien persereiäksi. Ja joku vanha ukko otti hetkeksi jo lopputilinkin sen takia, mutta jonkinlainen soppari hiottiin kulisseissa, ja äijä jatkaa pönötystään, ja ämmä MoKutustaan ja muuta Saneluaan.
Junou; koska HÄN tekee sen sentään HYVÄN, eli PAHAN, asian takia ja puolesta, Kansat Ylittävän Marxistisen Kusipäisen Sanelun.

Puolesta ja takia.
Jne.
Ja TUHOTAKSEEN valkoiset ja euroopan ja kaiken laadukkaan ja tasokkaan ja kauniin ja hyvän jne.
Tuhotakseen Tulevaisuuden.Ampukaa se !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti