tiistai 24. heinäkuuta 2018

Media Räksyttää TAAS Trumpia

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807242201091931_ul.shtml


Iltalehti siinä missä kaikki muukin VALHEmedia, joillaiseksi Trump ihan esimerkillisen suorapuheisen ja selkäisen ja oikeamielisen oikein, kutsuukin Virallisformaalia ("POLIITTISTA"!!!) "Mediaa" - kehtaa vääntää tällaisia vitun parkaisuja jatkuvalla vitun syötöllä.
VALEHDELLA toisinsanoen, nyt TAAS siitä että "PUOLET AMERIKKALAISISTA on yhtä tyhmiä itkukurkkuisia kommarin nilviäisiä kusipäitä kuin mekin, ja nin, nekin inhoo tota Trumppia kun se on tehnyt de facto Maailmanrauhan eteen ENEMMÄN kuin KUKAAN ´politiikassa´ IKINÄ ennen häntä, ja kun se EI näyttele ja PULLISTELE ja ole osa meidän typerien vitun pikkusielujen pikkumaisten tuhnujen tosikkojen Yhteistä Maailmankuvaa ja teatteria ja abstraktia Helvetin kusipäistä demoonista tunkkaisen typerää tauhkaa eli ´politiikkaa´!"

Ainakin LÄHEMMÄKSI  ==>  TOTUUTTA, lienisi sellainen "Otsikointi" eli MANIPULOINTI ja maailmankuvan kertojaäänimäinen Hallintapyrkimys (aus Lucifer / hölle) että: "Puolet NIISTÄ Amerikan hippikommareista rähjäisistä katujätkistä ja muista nysväävistä vitun kusitolpista paskapäistä JOILTA KYSYTTIIN, jossakin hyvn marginaalisessa ja johdattelevassa asiayhteydessä, olivat tivatessamme jokseenkin sitä mieltä että Trumpin tulisi olla paljon heikompi ja tyhmempi, ja enemmän kuin Obama".

TUO ^^^ on se MITÄ TARKOITETAAN.
VASEMMISTOLAISIA katurottia ja muita kovisjätkiä MEGAheteroita eli tunkkaisia pieniä eläimiä ja muita vitun nilviäisi ärsyttää ja ketuttaa ja inhottaa nyt se kun Trump EI OLLUT tarpeeksi "kovisteleva" ja patisteleva ja käynyt suurinpiirtein Puuttinin päälle, ja retuuttanut niska-perse otteella ulos salista, potkaisten samalla "sen Ryssäläiseen takalistoon! wuuhuu!" - vaan oli mitä tahdikkain ja kohtelian ja SILTI AIDOIN mitä on sittemmin Ameriikan perustajakommarien "politiikassa" nähty !
Ja äijä kehtasi ihan SANOA MITÄ TARKOITTI !! Ai miin..."mitä peliä se sellainen on?".

NÄIN typerien villien Heimolaisten / "tribalistien" parissa joudumme tällä planeetalla sinnittelemään !!


EDELLEEN !!!Anno Domini 2018.

MIKÄÄN ei ole muuttunut.P.s te olette ihan OIKEASTI  todella todella surullisen säälittäviä tyyppejä / epäolentoja, vitun "median" nilkit.

HANKKIKAA VITTU ELÄMÄ !!! tai jokin OIKEA LAHJA ! Niin ei tarvitse keskittyä KIRJOITTAMAAN FIKTIOTA ja ei tarvi yrittää, kuin juutalaiset, VALHEILLA "Muuttaa Maailmaa" !!!

Vitun Satanistiset koiranpaskantamat hävyttömät saatanan Saastat.

Suksikaa Vittuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti