keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

"Itku ja Hammastenkiristys"

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201807172201069659_we.shtml


KAPPAS !!!

Kerrankin, minun ei tarvitse tuoda ITSE ja YKSIN tätäKIN asiaa ja itsestäänselvyyttä esiin !! Vaan joku on oikein osannut ja ymmärtänyt ja PYSTYNYT(?! iltalehti hoi !?) kommentoimaan asian tiimoilta totuuden julki !!!

Tuo toi minulle VÄLITTÄ mieleeni tismalleen tuon; tuo johtuu "poliitikoista" ja "politiikasta" ja sen sellaisesta.
Ihmisten LOPUTTOMASTA ahdistelusta ja komentelusta. Eli MISTÄ tuo LOPUNKAIKEN johtuu !?...........se johtuu kuten KAIKKI ONGELMAT AINA; "laista".
Ja mistä "laki"  on kotoisin ja tuli ja tulee ?!?!


Thät´s Rait ! Se tuli JUUTALAISISTA ja "fariseuksista" yms  Perkeleen paskapyöriäisistä luutuneista vitun nynnyvituista, jotka eivät voineet sietää ideaa että ihmiset olisivat YKSILÖITÄ ja VAPAITA, mitä Jeeusus enemmän tai vähemmän YRITTI aikansa likaisille lakanoissakulkeville Perkeleen elukoille selittää. Vaihtelevin tuloksin.

"Laki" virtaa itsestään Valheiden isästä ja pikkuperkeleistä ja demoneista. Se huokuu "juristeista" ja "lakeijoista" ja "byrokraateista" ja muista vitun psykopaattisista ilkiöistä ja nilviäisistä ja onneaankoettelevista kovanaamoista vittupäistä ja entisistä kiusauksen uhreista jotka ovat menneet vastareaktiossaan yhtä paljon YLI kuin golfpallo joka singahtaa kentältä / viheriöltä AVARUUTEEN. Eli melko paljon.

"Laki" pusertuu ulos paskapäisistä ja panikoivista, luovivista, "poliitikoista" ja muista Toisten Elämään Puuttujista. Ja NAISISTA an sich; huolestuneista, ja mitä naaras olisi muuta kuin IKUISESTI HUOLISSAAN(??), Helsinkiläisistä perheen tai jonkun vitun Yksisarvinen ja Sateenkaari -perheiden äideistä / "äideistä", jotka "päättää" keskenään Stadissa, kysymättä esim MINULTA(!!), että MINÄ joudun nyt elämään täällä jossakin, kuten he siellä jossakin haluaa. Koska ?!?!.....

.......koska he ihan oikeasti OVAT(!!) näin häiriintyneitä ja primitiivisiä tietoisuudeltaan. Se EI OLE mikään ESITYS mind you !"Laki" on ILKEÄÄ ja JULMAA, PAHAA ja Pahan Suopaa ja Tahtoista, ja tiellä ja esteeksi ja haitaksi. Sitä kaikkea se AINOASTAAN ON, ja se kaikki on sen AINOA ja alkuperäinen ja TODELLINEN motiivi. Sen on TARKOITUS, t a r k o i t u s k i n, aiheuttaa vain pelkkää mielipahaa ja alisteisuutta ja tuhoa ja kyykytystä ja KUOLEMAA ja köyhyyttä ja elämän pilaantumista yms Satanistisen ilkeää. Sehän on äftrtool JUUTALAISTEN juoni ja ASE meitä muita vastaan.
Mutta mikä onni onkaan heille, että te "muut" ette totta tosiaan IKINÄ  KUUNTELE meitä !! OMIA PROFEETTOJANNE !!! Koska kallonne on umpikiinteää typerää sölköttävää, sormi pystyssä MINULLE(!!) saarnaavaa, lantaa täynnä.

"Laki" on JUUTALAISTEN tympeän ja imelän TUNKKAISTA ja anti-sankarillista ja anti-maskuliinista   parveilua ja JUUTALAISESSA LAUMASSA keskenään pyörimistä, "tulkiten" milloin mitäkin vitun lapsellista ja naurettavaa ja ylimielistä ja itseään täynnäolevaa pullistelevaa ja haitallisen yhdentekevää "traditiota". Tai muita vastaavia vitun aavikon jurakautisia tapoja.

Ja SILTI te kuvottavat  Normaali Ihmiset, kusipäät, olette ihan pokkana sitä "mieltä" että tuo on ihan jees ja TARPEEN ja hyvä ja luonnollinen juttu, myös tai EDES, täällä "peräpohjolassa".

Täten MINÄ sanon teille, TOTISESTI(!), että; painukaa helvettiin, ja haistakaa vittu !
Te ette ole ansainneet minua, kuten olen sanonut.


Pitäkää paskahousut tunkkinne, "lakinne" ja "pilarinne".

You go girls!! 
Raahatkaa sitä pilarii ! ja näin ! joujoujoujoujou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti