keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Kumi Trump ?
TUO  ^   EI OLE Donald Trump !!!!

TUO  ^ on joko vahanukke, tai sitten se on jokin kaksoisolento !!!  Tai ainakin siltä se NÄYTTÄÄ. En tiedä sitten.... miten on. Mutta kuitenkin.

Tietysti ^ TUO, mihin ylöspäin-nuoli osoittaa, onkin se akka, mutta viittaan tietenkin siis ^^^^ tuohon.


* * * * *


Mainittakoon samaan rahaan, että NAURETTAVAA !!!!

N A U R E T T A V A A  tämä pikkusielujen vouhkaaminen tässä kahden miehen tapaamisen alla !! Vittu ne pyörii häkeissään hermostuneina ja neuroottisina ympyrää, kuin jokin kiimainen minkki, ja  säpsähtelevät, Saatanan typerät kusipäiset villit hullut, jos ja kun jotain pientäkin tapahtuu tai joku sanoo jostakin jotakin. Oi voi. "KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!!! Trump kävi MÄKISSÄ!"
"Hei KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !! Trumpilla on koon 50, eikä 49,5 kenkä!!"  "ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK! Trump näki kissan!!!"...vittu RAUHOTTUKAA saatanan naurettavat pellet siellä vitun Valehtelijoiden mekassa, eli "Mediassa". Saatanan toivottamat luuserit.
Kristus perkele sentään.


AMPUKAA ITTENNE ?!?!!? Sen sijaan että pyrkisitte "vaikuttamaan" ...TOISTEN IHMISTEN KOKO ELÄMÄÄN, vitun periaatteettomat paskasäkit ja pelkurit, ja sen sijaan että yrittäisitte pelotella em. tahoja ja väännellä maailman näyttämään heidän typerissä kumisissa päissään, juuri siltä miltä TE haluatte sen NÄYTTÄVÄN. Se on KAIKKI mitä se ON; harhakuvia ja valheita. Te ETTE OLE tietoisia olentoja ja toimijoita. MINÄ OLEN, ja minä SANON että te ETTE OLE.

Ja hei; jos ammutte itsenne, ehkä SE vihdoin suo ja tuo teille rauhan / mielenrauhan !? Vitun vouhottavat junttiheterokakarat !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti