keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Trumpi Haastattelu (video / linkki)

https://www.youtube.com/watch?v=bQYosxXNgK0


No....mitä tässä sanoa? Häpeällistä mutta; nyt näitte senkin päivän, tai yön, kun MINÄ "linkkasin" johonkin vitun Fox-nyyssiin.

Mutta tämä on myös ensimmäinen kerta tietääkseni ja muistaakseni, kun olen ihan itse ja omasta tahdosta katsonut jonkun "presidentin" tai "politiikassa mukanaolevan" minkäänlaisen haastattelun tai puheen, ja jumalauta wau !
Tuo tyyppi on ihan liikaa ! Tässähän tulee ihan tyttömäisen kikattavan ihastuneeksi ! Herran pieksut minä olin taas ihan täsmälleen oikeassa. Trump EI OLE "poliitikko" vaan se on AIKAANSAAVA ja sen sellainen. "Bisnesmies" par excellance !

Eikä mikään märehtivä kommarinekrunpaska.
Jumalauta mikä VIRVOITTAVA tyyppi tuohon muumioituneeseen "byrokraattien" maailmaan !! Ei ihme että ne säpsähtelee pitkin planeettaa ja koittaa kammeta tuon vallasta, ja kiljuu ja napsii pillereitä; tuo on kaikkea sitä mitä "poliitikot" EIVÄT halua, ja "byrokraatit".


KATSOKAA ja KUUNNELKAA, vaikka osaisitte kuinka vajavaista enklanttia ! TUOLTA kuullostaa abaut tottapuhuva ja SUORApuheinen ja YMMÄRRETTÄVÄ ja jostain jotakin tajuava tyyppi / "poliitikko".
Tuollaista EI TULE ihan äkkiä toista !

NAUTTIKAA kun voitte.


Ja kuten näette JOS osaatte näkemäänne tai kuulemaanne tulkita edes saman verran kuin kissa ihmisen meininkiä, Trump ei totta tosiaan ole kiinnostunut ESITTÄMÄÄN mitään, mitään, vitun "poliittista" ROOLIA, mitä KAIKKI maailman kollektivistiset pikkusielut VAATII ja mistä ne sitten SUUTTUU myöhemmin ja sitten siitä jos NIILLE suuttuu SIITÄ. Vaan Trump on kiinnostunut itse ASIOISTA ja RATKAISUISTA niihin ja yksinkertaisesti vain, kuten Jetikin, "diileistä".
Kuten Trump on sanonutkin, se on hänen juttunsa ja lahjansa; hän tekee "diilejä" eli sopii soppareita.

Simppeli tyyppi, siinä mielessä. Ja ihastuttavan "freesi" hahmo tähän tunkkaiseen Unholaan.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti