tiistai 24. heinäkuuta 2018

Trump vs Iran


Vittu MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
AHAHHAHAAHAaaaaaaaaaa.
I-HA-NAAAAAA !!!Jumalauta tuossa näettte kun joku EI-"poliitikko", eli joku HYÖDYLLINEN ja TODELLISUUDEN kanssa tekemisissä oleva tyyppi ....junou; TEKEE JOTAKIN !
Vittu äijä menee yhdestä "agendan" kohdasta toiseen, nopeammin kuin YKSIKÄÄN aiempi vitun muulinpaskantama vetelä lörtsy on pystynyt edes "ajattelemaan" eli keksimään Marxistisia paskarotan juoniaan, joko suorissa tai epäsuorissa lähetyksissä.


Mahtavaa Trump ! Mahtavaa. Nyt  kun NITISTÄTTE nuokin vitun kissanpaskat koiran-aivot vitun MUSLIMIT, ja sitten saudien rotat ja sitten  ne mitä Ei Tule Nimetä, niin ....harkitsen Trump-tatuointia !


En siltikään varmastikkaan OTA, en diggaa lainkaan sotkea ihmisihoa MUSTEELLA, koska junou....en ole imbesilli, mutta harkitsen !Mutta summa summarum: ompahan vitun ihanaisen huojentavaa katsella kun MUSLIMEITA ALETAAN ISKEÄ takaisin !! Takaisin paitsi maanrakoon, mutta mullan alle mihin KAIKKI kuuluvat ! Eikä ne siitä itse edes välitä, joten se tulisi olla NORMI. Muslimien Murhaaminen.
Kuten asfaltilla kävely yms.


Ja mitä se pullaposki-läskipää-vitun vessapaperihattuinen imbesilli siellä keulii ja aukoo typerää muslimin aliapinan kalloaan !?!?!?
Vittu saisitte  olla ME-LE-KO vitun KIITOLLISIA että teitä ja NEKRUJA on SIEDETTY ja SUVAITTU ja KATSELTU ja vittu vielä TUETTUKIN(!!)  näinkin pitkään !! Saati sitten että maailma juo teidän(kin) tarjoamaan mönjää nimeltään "öljy". Jota ei ehkä kannattaisi ihan wilinili mennä ja ottaa kaikkea maasta ylös; Maa kun saattaa KÄYTTÄÄ sitä ITSE johonkin ja tarvita, ja sen kun imette pois; seuraa epätasapainotila. Taas.

Mutta muuten ....mainiota !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti