maanantai 23. heinäkuuta 2018

Totuus "Maahanmuuttajista™"

https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM

Jumalauta. WAU.

Jos jokin video on naulitsevan ja vangitsevan ja lähes hypnoottisen mukaansaimevä, jos keskityn johonkin intensiivisesti, niin tuo video / tuohon videoon. HARVOIN olen niin "fokusoitunut" kuin tuon keston.

Jumalauta TÄMÄ VIDEO on NÄYTETTÄVÄ jokaikiselle VITUN VITULLE "kansanedustajalle" kommaripetturikusipäälle. TEHKÄÄ TÄMÄ !!!!
Hankamäki tai joku joka muutenkin lappaa koko ajan siellä vitun "Paliskunnassa" tuijottamassa ja kuuntelemassa niitä vitun rähjäisiä munattomia ja aivottomia sieluttomia meganynnyjä komentokusipätä "poliitikkoja"; viekää tämä video näytille niille. Näyttäkää tämä jollakin ISOLLA julkisella NÄYTÖLLÄ tjns.

Ja iltalehdet ja sanomat ja muut vitun LUIHUT; miten olisi jos kertoisitte NÄMÄ asiat ja juuri näin, niille jotka teitä viellä seuraavat, eli lähinnä vanhukset. Kymmenen Uutiset voisi omistaa yhden kokonaisen erikoisjakson vain näyttääkseen vain YHDEN videon; tämän. Tai suomalaisen version tästä.


Muttei taida löytyä sielua ja selkärankaa ja moraalia ja katumusta / nöyryyttä ja mitä näitä nyt on ?!?! Saatanan vitun paskaläjät paskahousut paskapäät vitun vitut.


KATSOKAA tuota. ABSURDIA. Jumalauta absurdia. JOKAINEN joka edelleen leikkii tyhmää, joko on liian tyhmä tai PELOISSAAN ja leikkii SIKSI tyhmää. Lähinnä nämä 2 vaihtoehtoa on olemassa.

TYHMÄT valitettavasti  ON niin tyhmiä IHAN OIKEASTI, että LUULEVAT kai että jos ongelmia ei noteeraa, ne vain jotenkin haipuu pois, itsestään. Muslimit ja nekrut vain...junou...lipuu pois, takaisin pimeään, ja kaikki on ihan jees, eikä tarvi tehdä tai sanoa mitään, ja muuttaa käsitystä ITSESTÄÄN tms !!

Saa olla vaan kiva ja tyhmä ja HYMYILLÄ aina SoMessakin ja on niin paljon kaikkii kavereit ja näi...ja pilulilulii....


Teidät on ammuttava.P.s Aatelkaa miten ihanan EROSSA tästä kaikesta Suomi oli vielä tuossa ihan"eilen" !!! Ja aatelkaa että täältä löytyy sitä kellarinalus paskaväkeä joka ihan tietoisesti ja TAHALLAAN tämän toi ja tätä TUO suomeenkin ! JOTTA me(kään) emme välttyisi ja saisi olla ja elää rauhasssa.
Niin kipeitä kissoja on kollektivisti demonit, kun eivät uskalla vitun nynnyt, olla ERILAISIA. Kuin esim anglot tai jotkin vitun lobotomisoidut euroopan kusipäät.


Tämä näyttää pahemmalta kuin pahalta. Mutta Siberia opettaa kyllä typeriäkin LOPULTA, valitettavasti sen HINTA tässä matkalla on; K A I K K I. 100 %.


Te maksatte tästä / tämän.


P.s  2  TIESIKÖ joku tai kukaan että tämä "ilmiö" on jumalauta rantautunut jo KOREAANKIN !!?!?!?!!?!?!? Ai häd NOU aidia !
Korealaisethan on maineeltaan jotakin mille ei kannata "vittuilla". Valkoiset pelkää neekeriä, mutta Korealaiset paitsi että INHOAA niitä vitun alkeellisia epäelukoita ihan avoimesti eikä leiki tyhmää tai "anti-Rasistia™", AMPUU sinulta ja nekrulta MOLEMMILTA, pään irti jos käytte vaikeiksi.


Luojalle kiitos aasialaisista kai sitten. ITÄ-aasialaisista siis, tarkennan, "pedanttisten kusipäiden" takia.


Kiitti.
(LISÄYS klo 04:36 jaa niin; ja "Suomi mainittu!!kiitti vain vitusti !! Jukolauta saatana sentään !)


....huh helvetti........ jos vittu "madonluvuista" puhutaan!!....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti