lauantai 7. heinäkuuta 2018

Ranskassa Ammuttu Nekru

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807072201059908_ul.shtml

Iltalehti kommareineen kirjoittaa "tummaihoinen" - kun kyseessä kuitenkin on selkeä ja pelkkä NEEKERI.

Tuo kiertely ja kaartelu ja eufemismiin tarttuminen PALJASTAA jo itsessään sangen paljon. Eikö ?

Vain NEKRUA ja JUTKUA ei saisi kutsua niiden oikeilla nimillä.   ....jostakin syystä....

Eli kahta haitallisinta ja ärsyttävintä ja VASTENMIELISINTÄ "vähemmistöä". Joita kuitenkin on moninkertainen määrä esim koko vitun Skandinaviaan verrattuna. Noin MILJARDIkertainen ylimäärä tarkemminsanottuna.

NEEKERI on siis kyseessä, kuten AINA, tai maksimissaan jokin muu murjaani. Ählämi tjns, en tiedä.
Tuollainen vitun niljakkeen mateleminen on vastenmielistä, "tummaihoinen". Se on kuin sanoisi ettei ihmisillä ja kirahvilla ole muita eroja kuin ihonKUVIOINTI. "Tietynlaisen ihonkuvioinnin omaava henkilö ammuttiin tänä aamuna Afrikassa, salametsästäjien toimesta".Kierrelkää kierrelkää !!! Madelkaa ja PELÄTKÄÄ ja epäröikää ja kierrelkää ja VALEHDELKAA ja sumentakaa ja sumuttakaa ja väännelkää ja käännelkää enemmän !!! LISÄÄ VAIN ! JA AINA VAIN !!
Tauoton HYÖKY päälle nyt !!! Kyllä se valhe ja TOIVEET  TODEKSI   muuttuu kun vain tarpeeksi pinttyneellä uppiniskaisella härkäpäisyydellä sitä tuputatte ja nuijitte ja junttaatte !!!!!

Gougougougougougougougougougougougougougougou !!!

P.s    Jaa niin no .... on siinä kyllä SE, että: MEIDÄN KAIKKIEN  ELÄMÄ  JA ELINAIKA TÄRVÄÄNTYY TOTAALISESTI  JA TÄYSIN TEIDÄN KUSIPÄIDEN JA PÄÄHÄNNE NUIJITTUJEN PINTTYNEIDEN VITUN VALHEIDEN TAKIA !! Aivan täysin ja kokonaan.


Jukolauta vittu SAATANA !!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti