perjantai 20. heinäkuuta 2018

Trumpin Haukkujista vielä...

Jos tuo mankuminen ja vouhkaaminen ja lapsellinen päänaukominen ym, aina Varsineekeriä myöden(!! hävetköön vitun väljähtänyt lihasäkki!!), on jotain paljastanut minulle, niiin se on ilman minkäänlaisen epäilyksen pienintäkään häivää se KUKA ja KETKÄ on KOKO TÄMÄN AJAN olleet TAAS(!!!!) IHAN ITSE niitä "sodanlietsojia" ja aggressiivisia öykkäreitä ja yleisiä Fasistisia kusipäitä.
Se on olleet vasemmistoloiset ihan itse.

NIITÄ vituttaa jos ja kun Amerikka ja Ryssä tulisikin keskenään juttuun, sillä silloin ei ole "politiikalla" ja sen harrastajilla ROOLIA - eikä hoi polloin aivottomat laiduntavat Työntekijät  ainakaan JOUDU turvautumaan "poliittisen teatterin" tuijottamiseen, tavalliseen tapaan.
Voivat vaikkapa keskittyä työhönsä tjns ?


Niitä lapsellisia vitun ilkeitä ipanoita ärsyttää ja inhottaa kun isäukko onkin SOPINUT naapurin Jaskan kanssa, ja täten....EI TULEKAAN mitään sotaa ja hävitystä !! Josta sitten melodramaattisena häikäilemättömän häpeämättömänä vitun ELUKKANA itse ihan pokkana vouhkata ja mesota ja kohkata ja esittää krokotiilinkyynelten kera milloin mitäkin vitun jeremiaadeja ja n a u r e t t a v i a "rauhanrunoja" ja mitä lie vitun tyhjänpäiväisiä juutalaisia tuhnupieruja.

Ei voikkaan esittää Sankaria ja Marttyyria, eikä edes "maailmanpelastajaa" ja puunhalaajaa tai minkkien urheaa vapauttajaa. On vain.....junou ?...Päätään aukova kusipää.
Siinä kaikki.TÄMÄ niitä ketuttaaja vituttaa.   Asioiden solmiminen ja sujuvuus jne. Kuten KAIKKEA mikä on "poliittista" tai "byrokraattista" tai "laillista" tai "valtiollista" ai miksi sitä sitten kutsuukin.
Perkeleellinen olisi 1 hyvä ja osuva ja tarkka kuvaus.Niitä risoo kun ei ollut tarpeeksi Hetero-Seksuaalista Machopullistelua ja muuta henkisesti kypsää ja ylevää sielujen toimintaa, vaan oli vain...junou ? 2 äijää jotka oli mukavia toisilleen jne jne.
Toinen ojensi toiselle jopa futiksen ! Jonka toinen tahdikkaasti heitti yleisöön. :) aivan LOIS-TA-VAA !


Shou EI jatku siis toisinsanoen. TÄMÄ on inhottavaa tyhmyyttä ja valhetta rakastaville, eli Saatanan Lapsille. TÄMÄ on heille Kauhistus / Abominaatio.

Minulle se on kuin hengitys.


Tässä kaikki.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti