perjantai 13. heinäkuuta 2018

"Trump Jakelee Iskuja"

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807132201071459_ul.shtml

^ Noin (otsikkoon viitaten siis) kirjoittaa parkuva ja hysteerinen, säälittävänä säpsählevä hermoraunio kusipää MEGAhetero vitun vittupää Marxisti kun joku SANOO(kin vain) jotakin oikeaa ja laimeaa ja todellista ja itsestäänselvän yksinkertaista jostakin. Suoraan ja kaartelematta tuon enempää.

Kuinka noin säälittäviä reppanoita VOI olla niin vitun totaalinen ja tolkuton määrä maailmassa !!!!!? Sitä minä en voi lakata ihmettelemästä. Tuota ruokotonta alkeellisuutta ja ABSOLUUTTISTA laadun puutetta.
 
                                                              VITTU te olette reppanoita !!!

Perkeleen typerät kusipäät ääliökakarat.


Hoitakaa se "ttu sä o mu faija!!!" kompleksinne jossakin kellarissa mieluummin, kuin "lehtien palstoilla" ja telkassa ja netissä.

Se EI OLE Trumpin syy milläänlailla että SINULLA on jokin ONGELMA isäsuhteessasi.
Fucking; deal with it !


Vitun vinkuva häpeämätön kusipäinen koiranpaska-aivoinen kommariliejurotta.


Ja aivan KAIKKI mitä Trump tuossa sanoi, on tottakai ja tietenkin ja itsestäänselvän ilmiselvän totta ja niin päivänselvää sellaista, että jos se on jokin kurkkuuntakertuva ja vaikeastinieltävä palanen jotakin Yllättävää, niin sinulla on toinenkin ongelma isäsi lisäksi.Ja mitä tulee tuohon MUSSUTTIMEEN  Lontoon jonain vitun "pormestarina", mikä vittu sekin saatanan naurettava heteroteatterirooli onkaan, niin nin kyseinen vitun murjaanin PASKALÄJÄ on TUHONNUT Lontoon ihan täysin ja totaalisesti, ja siitä olikin noissa "linkittämissäni" videoissa, Paul Josephilta, melko murskaavia lukuja !! Vittu KUUNNELKAA ne perkeleen luvut, miten murhat ja mitkä lie apinantasoiset teot, on nousseet piikkinä tilastoissa sittemmin kun tuo vitun valkoisia vihaava Perkeleen kusiapina on laskeutunut "Lontoon Johtajaksi" tai mikä vitun humpuuki"virka" tuo "pormestarius" sitten onkin.
Ja se siis ON, toistettakoon; M U S L I M I.

Muslimien TARKOITUS on hyvin yksinkertainen, se on ; TAPPAA tai mieluummin MURHATA, KAIKKI "vääräuskoiset". TÄMÄ on "muslimius" pähkinänkuoressa.
Kuten lempibloggailijani asian hyvin yksinkertaisesti aikoinaan tiivisti; on .."..persialaiset olleet aina pelkkiä tappajia".
Amen.

Sellaisia ne vain ON. Se on niiden ROTUpiirre, se on biologiassaan kuin täi tervassa, eikä sitä saa millään muulla kuin KUOLEMALLA pois.

Ergo ===> KAIKKI muslimit tulee tappaa. Tai mieluiten MURHATA.
HYVIN.
YKSINKERTAISTA.
MUTTA ! Niitä puoltaa nuo Helsinki Syndroomaiset vitun käpyaivoiset taantumukselliset räyhähenkiset lusmuilevat vitun vinopäiset vittupäät neanderthaalit, nimeltään "Vasemmistolaiset", ja MYÖS  "Suomen" ja "Punainen" ja "Risti". Eli "Kansainvälinen Luultavasti Juutalainen - Kommunistisirppi Yksikkö" Suomlannin jaosto tai osasto.KIITOKSET muuten tuolle "Arskalle" joka sai kommenteissa ihan ja oikein SANOTTUA !! Jumalauta !! HAHahahaha, hienoa ! Ihanaa, virvoittavaa suorastaan, voida lukea tuollaista ihan iltsikankin kommenteissa ! KRITIIKKIÄ joka on kuin sanoisi että "vesi on mräkää".

Haistakaa iltalehdenkin mulkvistit vittu. TEIDÄN tulisi olla työttömiä jos kenen. Ja kaiken JUUTALAISTEN MEDIAN eli niinsanotun "opainetun sanan". Siinä Jutkut on "hyviä". OVELIA. Tosin tällä on enemmänkin tekemistä sen kanssa että suurin osa näistä muista, teistä, teistä "minun" porukoistani, ei ole kovinkaan tietoista ja älykästä ja "ovelaa" väekä, kuin Jutkujen minkäänlaisen oveluuden ja älykkyyden yms. Ja minä SANON näin.

Totisesti minä SANON teille.
Vitun rimpuilevat nynnyheterot muulit ja mulkut.


Haistakaa Kaikki Vittu !


Eritoten te kuvottavat rääpäleet jotka käytte heittäytymässä kiljahtaen, jonkinlaisessa psykoosissa ja / tai vainoharhaisessa Oidipaalisessa rimpuilevassa paniikissa, tuolla poikkiteloin ja sylkemässä suustanne niin totaalisen typerää ja tarpeetonta paskaa että se ihan pyörryttää. Kuin vasuria ajatus oikeasta ja pätevästä ja taitavasta ja lahjakkaasta taiteesta, tai ihan vain suihkusta ja rehellisyydestä yms.


V.M.P !! Vittu Mitä PELLEJÄ !


Jätkät käy tuolla ulisemassa kuin jokin raiskattu kissa, ja mouruamassa dramaattisesti, samalla kun kieriskelevät selällään lattialla, vitun tunkkaiset typerät Perkeleen MEGAPASKAT !
Läskipäät ja ääliöt. Vittu te olette s ä ä l i t t ä v i ä    lapsellisia umpiluupäisiä ääliökakaroita.

"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti