maanantai 16. heinäkuuta 2018

Drumpin Turvatoimista...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807152201075279_u0.shtml
Naurettavaa !

AHAHAHAaaaaaaaaaaaaa..hahah aijai.

Täytyy myöntää etten ikinä voi(si) olla yhtä hauska kuin nuo tyypit ! En vaikka kuinka yrittäisin !!!!
Vitun typerät tosikot ja muulit ja zombit jne.

Ketä vittua KIINNOSTAISI esim AMPUA Trump tai ...en tiä MITÄ ne oikein luulee sille jonkun suunnittelevan ? Paitsi toki KAIKKI muslimit ehkä, mutta ihmisistä !? Ei edes vittupäisin vasuri OIKEASTI haluaisi sille mitään TEHDÄ, eikä mano-a-mano olisi kovinkaan tehokaskaan sillä onhan rumpissa kokoa. Ja kamala tukka !
Aivan vitun kamala.
Mutta siellä ne nyt kuitenkin ja joka tapauksessa sitten hitsailee jumalauta Stadin kaivonkansia kiinni(!! thahahahaaa!!!) ja häätää lokitkin Nauvoon saakka  siitä pois rääkymästä, ja tuuppii juopot ojiin jemmaan ja käskee pysymään pois ikkunasta ja oviltakin mieluusti, ja kävelemään kotona vain, jos on pakko liikkua ylipäätään, paskahuusiin tai jääkaapille ja Virallisen Luvan kera, jollakin pehmeillä tohveleilla joilla sipsuttaessa ei kuulu MITÄÄN ääntä, ja epäilevät katukiviäkin jostakin.
Tuollaista voisi kutsua ...mielipuolisuudeksi ja suureksi naurettavaksi typeryydeksi ja vainoharhaisuudeksi.

Ja tuota ei tarvitse jos ei hamua VALTAA. Mutta tätä ihmisapinakunta ei kykene SISÄISTÄMÄÄN, ja ajattelevat että "joku sen vallan kuitenkin aina kaappaa joten...."

Ja tässä sitä mennään. Vuosi miljoonasta toiseen.


Kiitti.
P.s MINKÄ ne oikein KUVITTELEE (tosin täytyy kyllä myöntää että niillä ainakin ON, toisin kuin suomlannin finuiiteillä, mielikuvitusta!) sieltä halkaisijaltaan noin yhden "jalan" levyisestä kaivosta oikein nousevan Drumpfia uhkailemaan !?
Jonkinlaisen lonkeronko vai ? Kraakkenin yhden raajan ? Tai jonkun TOOOOOOSI laihan vasurin ?
Kyykäärmeen kenties ?! tai ISON heiluvan peniksen !? Tai "mulkun"....jaa mutta kun ! Thahahahahahaa ! Tsihihihihiii, hei; sehän heiluukin jo siellä  Pressan Linnassa !

AHHAHAHAHAH AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
..aijai...oivoi..emmätiä; mä lähen johonkin kaivoon tästä.
"Nähään siä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti