maanantai 23. heinäkuuta 2018

Idiootti Nekru ja Idiootti Anglot

https://www.youtube.com/watch?v=EP5ghshbXjs
Ei vittu, kuunnelkaa tuota yleisöä. Kuin ääni lobotomisoitujen keharilasten Helvetistä !

Ai Kristus vitun vittu miten sydämeen asti särkevää MEGAtyperyyttä ja käsittämätöntä ...jotakin...vääristynyttä... jotain estoisuutta tjns.


Tuo kirkuva typerä vitun ämmäkin miltei ITKI huutaessaan hysteerisenä siinä toiselle valkoiselle, luultavasti oman ikäiselleen tytölle, biiiitsh! Siksi että se "lauloi" sanan "NIGGER".


Tuo anglojen HYSTERIA, se ON de facto juuri sitä, HYSTERIAA,  tuon nigger sanan kanssa..............................wau.
Sen TÄYTYY olla jo jokin maailmanennätys, typeryydessä ja nurinkurisessa ja kompleksisessa mielisairaudessa.
Noiden aivot on jo surkastuneet rusinaksi, noista on syytä pysyä RYSSÄÄKIN KAUEMPANA. Ja minä TARKOITAN tätä.
VALITAKAA RYSSÄT jos valitsette joko Ryssät tai Anglosfäärin.

SFÄÄRI UPPOAA !! Ryssät ei. Eikä ne voisikaan kovin paljoa alemmas muutenkaan enää kai vajota ? Joten ....miten vaan.
Mutta ainakaan venakot ei ole mitään neekerten teennäisiä ystäviä.
Ja nykyään jopa jumalauta RYSSÄT   INHOAA kommunismia ja kommunisteja !!! Se on jo jumalauta jotain !Mutta jumalauta että alkoi inhottaa tuo kusipäiden NYNNYJEN yleisö....ai vittu sentään..  nuo pitäisi heittää leijonille RAADELTAVAKSI. Nuo on vaarallisen pelkurimaisia ja säpsähteleviä sätkiviä hysteerisiä pikku vasemmistokommunismiMarxismi persereikiä ilkiöitä känkkäränkkä kauhukakaroita.
Ja hei, vitun valkeat talipäät; VITTUAKO te ylipäätään TEETTE jossain vitun möykkäävän typerän, jopa NEKRUKSI TYPERÄN, VITUN NEKRUN "konsertissa" ?!?!?!!?
Tämä asia, tämä "ei saa sanoo NIGGER!" on täsmälleen kuten "lempibloggailijani" sanoi, ja nyt kun tuon videon katsoin, hänen sanansa naulittiin audiovisuaalisesti täydellisesti tuossa seinälle ja esimerkiksi täydellisen täsmällisestä kirjallisesta totuuden kuvailusta.
Hän sanoi että (Amerikassa ja muualla siellä Sfäärissä siis) tuo ongelma johtuu siitä että nuo pikku reppanat, nuo "anti-Rasistit™"  PELKÄÄVÄT NEEKERIÄ aivan kuollakseen, ja niillä on ITSETUNTO ONGELMIA enemmän kuin ..."laki sallii" vaikkakin inhoan käyttää tuota vertauskuvaa, ja niitä siksi inhottaa aivan "absurdiin extenttiin" asti se jos joku näyttää ja demonstroi ja tuo esiin että EI PELKÄÄ neekeriä, kutsumalla tätä sanalla "nigger" tai ehkä suomeksi lähimmäksi lienee juuri NEEKERI.
TÄMÄ on heille, kommareille, se ONGELMA !!! TÄMÄ !!! Kuin tuosta itkukurkkuisesta vitun typerästä aivottomasta luuserista kuulette; se on niiden ITSETUNNON päälle aivan karmiva HAASTE, se on "kuin" joku toinen LAPSI saisi tehdä tai syödä jotain, mikä on heiltä kiellettyä.
T Ä S M Ä L L E E N   SE  on  se mitä tuossa kuulette.  "EEEEEIIIIISAAAAAAATANA!!! *hysteeristä itkua edeltävää hengitystä, sisään ja ulos, katkonaista ja hyperventiloivaa*..eteteteTETTETETETETETET...et saaatana sa sitä!..ET SAA SANOO NOIN!!...EMMÄKÄÄSAA NIN ETSÄKÄÄSAA!!" ja "bwwääääääääääääääää" seuraa sitten sitä.


KAKAROITA.

Siinä kaikki.


Teidät tulisi ampua.Kiitti.
P.s   N E E K E R I  !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti