keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Trump Ilmapallo (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=HjCf4zJ3_bU: )  hahahahahahahaaaa. Aijai. NAURETTAVAA.
Tuo oli HAUSKAA katsella. Vittu AJATELKAA hetki, havatukaa ja tajutkaa; MITEN NAURETTAVAA saatanan paskasakkia ja joutuväkeä tuossa on kyseessä, ja miten naurettavista asioista sitä pitää heidän kanssaan vääntää !!


Vittu ILMAPALLO !!!!!  I l m a p a l l o !! SE, on vasurinperkeleiden mielestä ihan aikuiselle valkoiselle sopiva "keino vaikuttaa" johonkin. Lähinnä siihen että muutkin sätkisi SÄÄÄÄÄÄÄÄLITTÄVÄSSÄ koiranaivoisessa juntti, ja minä tarkoitan JUNTTI(!!!!), heteron klopin "isäkompleksissa" ja Oidipaalisessa kertakaikkisen säälittävässä vitun "draamassa".

Vittu HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa. Vitun pohjamudan ääliöt.

Vittu te olette surullisen säälittäviä epäolentoja,  Täysin eksyneitä, ette lampaita mutta vuohia.
Totaalisen sieluttomia materiankappaleita ja elukoita. Taantukaa vaikka bakteeriksi saakka vitun nilkit. Ei KETÄÄN eikä kissaansa   KIINNOSTA.P.s MIKSI joku esittää  Trumpin ylipäätään VAUVANA ?!?!!?!??!?  Vittu joku saatanan säälittävä reppana jonka iskä on joku "merkittäväkin" vitun "poliitikko" eli  loisiva byrokraattinen painajainen, ja joka on koko ikänsä asunut ITSE  yhden tai toisen -laisessa yltäkylläisyydessä. Eli ihan täsmälleen PERUS-vasuri; muille rikkaille rääkyvä ääliökakara kusipää paskarätti, vailla sielua tai mieltä tai lahjoja tai ylipäätään MITÄÄN hyvää puolta ja mitään SYYTÄ olla OLEMASSA ja elossa alunperinkään ja ylipäätään. Joku vitun VAUVA joka ei pääse yli edes SIITÄ että Amerikassa EI valittu "Puheenjohtajaksi" eli "presidentiksi" sitä saatanan kuvottavaa pallopäistä rumaa, pällinaamaista vitun kamalaa rumaa ja kuvottavaa, mielisairasta ja ällöttävää vitun demoni akkaa ja "naudanaivoista varasta". Joka ei edes pysy pystyssä vaan hoippuu ja heiluu jonkun vitun DE FACTO   aivovaurion takia, kuin jokin horkkainen talipäinen Saatanan Zombie, ympäriinsä, kuin känninen vitun ...zombi. Eikä aivovaurio tarkoita nyt pelkästään(!) vasemmistolaisuutta tai "politiikkaa" vaan ihan fyysistä ja mekaanista ja rakenteellista ja koneellista ja elimellistä ja biologista ongelmaa.
VITUN ÄÄLIÖT.

P.s 2 Vittu te olette VÄSYTTÄVÄÄ sontaväkeä. Tunkkaista seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti