lauantai 28. heinäkuuta 2018

Rasismista™ mankuva MUSLIMI tuomari

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000005772747.html

Ensinnäkin; siinä sai MUSLIMI VOITON suomalaisesta ja -sista, suomen maaperällä, ja toisekseen; HAISTAKAA KAIKKI VITTU, vitun tympeät määkivät määräilijät siellä kommenteissa.

Vittu mitä  saatanan ällöttäviä ja lapsellisia komentelevia pikkudiktaattoreita te olettekaan !! Jukolauta aivan ABSURDIA !
"Niijustheeeii! Rasismi ei kuulu ninku abaut MIHINKÄ!!"
"Nii!!! Senkin tyhmä ja paha ...mies!"

Yleensä VAIN NAINEN voi olla noin aivottoman tympeän ja imelän, epä-älyllisen, MEGAtyperä. Mutta nykyään "myös mies voi...." olla noin vitun saatanan kuvottava ja tyhmä ja istualtaan pissaava nynny nyhverö paskaläjä kusipää.
Ja aukoa typerää tiedotonta ja kuumuuden lässäyttämää päätään pitkin ja poikin iltasanomia ☭, missä kymmenet muut yhtä himmeän "tietoiset" kusiruutat  mulkut ja paskalärvät ja kavioelukan älyiset paskavillit voi ilmaista oman tunkkaisen mielettömyytensä ja tolkuttoman kohtuuttomuutensa ja tajuttomuutensa KAIKEN taivaan alla ja yllä -suhteen.

Ja te ETTE todellakaan ole MINKÄÄNLAINEN vitun "vartija"taho tai mikään saneleva taho, joka voi tulla ja vain JULISTAA että tuo ja tuo "ei KUULU tänne / mihinkään!" !!!!
Ja olette itse jumalauta samaa koiranpaskasakkia jotka on järkänneet suomeen, keneltäkään lupaa kysymättä ja kaikille päätään aukoen ja käyttäen KAIKEA mikä on alhaista ja ärsyttävää ja kuvottavaa ja väärää,    - NEEKEREITÄ yms elämän ja sivistyksen tuhoajia, NE ei KUULU TÄNNE !
Ja SE, on FAKTA !! Ja TE, TIEDÄTTE TÄMÄN ! Ja myös SE; on FAKTA !!

Ja ns "rasismi" KUULUU AIVAN KAIKKIALLE.
Ja KYLLÄ; sananvapaus kattaa aivan 100% TOTAALISESTI myös sen mitä te vitun lobotomisoidut komentelevat aivottomat lapset nimitätte "rasismiksi".


Ja hei: selittäkää samalla, ihan omin sanoin, MITÄ ON rasismi, ja MIKSI se on "väärin".
Antaa kuulua.  Ollaan pelkkänä korvana.............................TIEDOSTATTEKO lainkaan miten TOTAALISEN ÄKKIJYRKKÄ on   ihan ikioma maailmankuvanne ja ASENTEENNE ?!!!?!?!?!
TAJUATTEKO te mitä vitun KUSIPÄITÄ ja ylimielisiä nilkkejä te OLETTE ?!
Ja jumalauta M I K S I ?!?! Jonkun VITUN, SAATANAN, helvetin perkeleen  pesemättömän kuvottavan muinaisen ruman haitallisen typerän vitun lantapäisen taliaivon kusiruutan raiskaajan-murhaajan-apinavillin VITUN  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKERIN takia !!!!!!!
Vittu teidät tulisi tappaa naurulla !!! Muttei se taida olla mahdollista.


Olette niin kuvottavia etten sanotuksi saa.
Tukahduttavaa. TODELLA TODELLA tunkkaisen tukahduttavaa.Ja myös läpinäkyvää. TE OLETTE niitä de facto juntteja, ja TE yritätte EPÄTOIVOISESTI, vitun rumat persjalkaiset pallopäiset ja perunanenäiset, vitun finuiittimuulit, luoda ympärillenne jonkin vitun Valkoinen ja Sivistynyt Ihminen Euroopasta  -kuplan, jonka takana piileskellä ja yrittää laimentaa junttiutensa ja fyysinen rumuutensa pois. Ja jopa sieltä käsin sättiä ihan POKKANA(!!) itseään paaaaljon parempia ja paremman näköisiä, rasisteiksi yms.
Ja tavallisiin lantapäihin se kai tehoaakin. En tiä. Ne välittää siitä jostain vitun syystä jos niitä pitää "rasistina".
Ja ne ei näy tajuavan että se on VAIN MIELENSÄ VANKILA. Ei MITÄÄÄÄÄÄN(!!!) muuta !
Ei kertakaikkiaan MITÄÄN.

Onko sillä jotain VÄLIÄ jos neekeriä kutsuu neekeriksi ?

MISTÄ tämä VILLITYS ja kuohuva joukkotyperyys ja lynkkausmieliala lienee tullut ja kotoisin !?!?
MIKSI sellainen on / on LUOTU !??!?!
KETÄ se  H Y Ö D Y T T Ä Ä   !?!!?!?   Paitsi nekruja.
Te ette ole vain kuten Hankamäki sanoo, "epä-älyllisiä", vaan te olette tajunnaltanne aivan vitun häkellyttävän ja hämmentävän ja pyörryttävän MEGALAISKOJA ja säälittävän avuttomia ja saamattomia vastenmielisiä vitun tahmeita rääpäleitä.
Ai miin te olette aivan ABYSMAALISEN(!!) tyhmiä "ihmisiä". Ja te jollain tasolla taidatte tietää tämän kyllä itsekin. Eikö ?
Ja vetäydytte siksi  mahdollisimman  suuren ja paksukalloisen jäykkäniskaisen ja umpiTYPERÄN vitun Lauman sekaan turvaan vollottamaan jostain vitun Lasismista! ! Bwääääääääääääääääääääääää.

Vittu H Ä V E T K Ä Ä jos osaatte, kuten joku kusipää tuolla aukoi itse päätään, ja PAINUKAA HEVOSEN VITTUUN !!! Saatanan vitun rääpäleet reppanat, ja tahdittomat kusipäät ja päänaukoja kusipäät ja HAITALLISET idiootit.

Ja hei: te ETTE todellakaan sanele minulle kotomaassani mitä saan tai en saa sanoa. Ja kenelle. Ette nyt ettekä koskaan. Sellaista aikaa ei KOSKAAN tule. Pitäkää tämä siinä vitun käyneen litsin älyisessä kusikupolissanne vitun kusipäät kieroilijat ja petturit ja marakatit.
Vittu kusirätit ääliöt.


Heikkomieliset hölmöt.
Ja hei: TOTAALINEN ylilyönti kyseiseltä NEKRUtuomarilta "viheltää peli poikki" (te taidatte ihan tykätä tuosta kielikuvasta ? Ettekö vain ?) tuollaisen takia.
Siinä nyt kyykytettiin suomea ja suomalaisia.  Toki Suuri Yleisö typerine isoine lapsensilmineen ei NÄE tätä, mutta näin siinä(kin) KÄVI kuitenkin. Kysykää joltain katuviisaammalta.

Ei se toki mielyttävää tai kohteliasta ole huudella MITÄÄN ylipäätään, mutta tämän aiheutatte siltikin ihan ITSE; änkemällä VÄKISIN nekruja tännekin. Mikä selvisi NÄIN PITKÄLLE(!!) maailmanhistoriaa ja planetaarisia tapahtumia ja aika-kausia ilman YHTÄKÄÄN vitun mutiaista paskapäätä !!!!
Mutta NYT......................... nyt tämä on kuollut ja häväisty, raiskattu ja tahrittu, VAIN jotta kasa inttäviä kusipäitä saataisiin tyytyväisiksi.


Jumalauta teidät tulisi saatanat hirttää ja paloitella, vitun kusirotat.Ja nekrut ja muslimit; painukaa vittuun minun maastani !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti