sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

KHUULI video num.2

https://www.youtube.com/watch?v=qBXSZaq0L3M


NOIN tehdään, muuten ja mainittakoon, KUNNOLLA ja TYYLILLÄ  ja vittu ja jumalauta KUVANLAADULLA(!!) video Tokiossa !!! Tai Osakassa tai missä nyt vain, mutta jos ollaan tuollaisessa miljöössä.


Noilla tyypeillä on, kuten minulla, jukolauta värin ja tyylin ja taiteen ymmärrys ja taju ! Lähes korostuneella tasolla. Toista kuin suomlannin Wanhan Kansan VITUN  kamalat ja tunkkaiset ja likaiset ja saastaiset vitun tuulipuvut ja muut kurjat vitun hävyttömät saatanan vitun kuvottavat vitun rätit.

TUOLLA on jo vähän sitä "Sex Appealia" mitä täällä ei juuuuuuuuuurikaan näy. Kuin satunnaisesti.

Ja hei; katsokaa ! Ei  "vasurin" vasuria !! Ei VITTUPÄÄTÄ kusipäätä rääkymässä ja häiriköimässä muita, missään, ei missään. Ei mitään "mielenosoituksia" eikä mitään muutakaan vammaisten ääliöiden älykääpiötä älämölöä, vaan sivistyneen khuulia ja tyylikästä ja seksikästä yms menoa ja meinikiä.
Ai vittu että kadehdin suuresti tuota kaikkea. Tuolla on sitä mitä täällä EI, eli "tasoa".Täällä sen mitätöi omasta rumuudestaan suuttuneet kuvottavat vitun ämmät ja muut rumat jutkut-vasurit ja "lakeijat" ja muut beelsebuubin paskantamat koiranpaskat ja typerykset jotka väkisin punkee "Johtoasemiin".
Vaikka kelpaisivat lähinnä VAIN lakaisemaan jotain vitun viemäreitä tms.HAISTAKAA KAIKKI VITTU !!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti