perjantai 20. heinäkuuta 2018

Poliitikonkäävät 2Noin ^ käy kun on olemassa "politiikka".

Kusipäät ei KESKITY lainkaan ITSE ONGELMAAN, eli VARASTELEVIIN mustalaisenpaskoihin, vaan siihen että SIIHEN KESKITYTÄÄN.

"Lakeijat" eli Satanistit, INNNHOAA sitä jos ihmisillä on jotain käsitystä oikeasta ja väärästä ja moraalista ja reiluudesta ja SELKEÄ ymmärrys ympäröivästä todellisuudesta, sillä silloin ei VALHEIDEN mulkvistit voi tulla siihen onnistuneesti väliin, ja alkaa ihan pokkana sölköttää omiaan.
Nenä pystyssä ja nyrpeän nirppanokkainen ällöttävä ilme lärvällään, silmät lähes kiinni. Kuten "Junkkeri" puhuessaan, eli hölistessään kännissä julkisesti, ja sättiessään muita. Syytellessään koko EUROOPPAA tjns.

KOSKA se ällöttävä niljake muuten pistetään joko lukkojen taa tai hengiltä ?!? Hei !?
Kauanko SITÄKIN pitäisi jumalauta venata ?!


*

Eniwei.

Huomio 1: USKOMATON määrä ^^ jumalauta tarvaraa on ylipäänsä MAHTUNUT sellaisen saatanan ruman läskin mustaloisvirtahevon "hameen" sisään ja vuoraukseen ym.

Huomio 2: miten teille voi tulla edes pieneen(!) mieleenne SYYTTÄÄ TEBOILIA tässäkin tapauksessa ?!?!   Julistaisitte sitten ihan vain reilusti ja rohkeasti SODAN meille muille. Tavalliselle Kansalle ja minulle. Hoi Polloille, Saatanan VITUN "lakeijat". Mitä siinä vitun kuvottavat  rumat luuserit niljaskat kiertelette ja kaartelette ?! ANTAA MENNÄ VAAN !

Minä en jumalauta KÄSITÄ miten ne, Tavalliset,  SIETÄÄ eli Suvaitsee teitä !!!! Ja kyttiä !!! Ei jukolauta ...aivan jumalauta häkellyttävän pöyristyttävää ja surrealistisen absurdia !!!
Minä ampuisin teidät vain kun NÄKISINKIN ruman vitun kusipäänne ilmestyvän portinpieleen. Mutta nämä Muut !??! eheeeiii...ei ne mitään, miljoonat vuodet vain kuluvat ja vierivät, ja Gnuut vain pakenevat VIITTÄ vitun leijonaa, ja mylvivät siirtyessään vähän paikasta toiseen.
HAh....ahahaa..aijai.. ai Kristus vittu mitä tietämätömiä saatanan villejä imbesillejä. Elukka parat.
Mutta minä VIHAAN niitä, en sääli.

Aatelkaa jos ne todella HERÄISIKIN yht´äkkiä todellisuuteen ja siihen mitä niille on tehty ja tehdään !!!?!!!?  Aijaijaijai saatana !!! Hui helvetti !! Jukolauta SITTEN teittiä muuten vietäisiin ja vittu LUJAA !!!   Ja se olisi AAAAIIIVAN llian vähän, TOTAALISESTI liian myöhään. Saatanan kusirotat itikat.


Huomi 3: jos puhutaan tuosta "lait ja kytät ja Vääryys" Järjestelmästä, TEIDÄN tulisi haastaa HEIDÄT, korvista kiskoen, tuohon vitun "Vääryyteen" mitä kehtaavat Saatanan jutkut kutsua hapannaamaisen pokkana "Oikeuteen" nimikkeellä, ja katsoa että heidät ryvetetään alimmissa pohjamudan lietekerroksissa ja nuijitaan niin TOTAALISEN sileäksi että paperikin vaikuttaa sentin paksuiselta siinä vieressä siihen paskalevyyn nähden.

ÄLKÄÄKÄ poistako yhtikäs mitään mistään vitun Feisbuukista !!! Se ei kuulu EDES tuon "Järjestelmän" sisällä, joka sekään ei koske KETÄÄN tällä planeetalla(!), niinsanotuille "viranomaisille" eli paimentolaisille jotka ovat asettuneet vangitsemaan ja ruoskimaan ja komentamaan ja kaikesta sokeaksi ryöstämään, meitä PAREMPIA ja ihmisempiä hominidiolentojen versioita tällä planeetalla.

Feisbuukki EI OLE mikään missä Suomlannin Jästipää-Soldaatti-Finuiitti-Kyttäpoliisisotilailla on MITÄÄN valtaa tai muuta KUVITTEELLISTA "oikeutta"  vetää muille rajoja.

Ja KAIKKI TIETÄÄ muutenkin jo mustalaiset VARKAIKSI, ja ne myöntää sen kai itsekin. Joten mikä ONGELMA asiassa taaskin on olevinaan !?!? MUU kuin "juridinen" eli "lakeijoiden" OMAN hermeettisen dystopian, satanistisen villien sieuttomien pikku-kusipäiden OMAN SISÄISEN ulottuuden hetkellinen neuroottinen lukkotila.

Ei MIKÄÄN. EI MITÄÄN ongelmaa. Ei ongelmaa.

TE olette de facto VELVOLLISIA maksamaan tuolle äijälle ^^   1500 € ! Ja te TIEDÄTTEKIN tämän jo, Saatanan Lapset. Joten alkakaa kaivaa kuvettanne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti