perjantai 6. heinäkuuta 2018

Hankamäkilinkki "Kansantaiteilija"

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/07/kansantaiteilijan-tuomitseminen-on.html


Tuokin tapaus totta tosiaan tuossa kävi.
Hienoa että "Kansa" on saanut itsestään irti ja lähtenyt tukemaan yhtä "Jäsentään" tuota Tuomitsevaa-Pyydystävää-Vangitsevaa Järjestäytynyttä Rikollisjengiä eli "Politiikkaa" ja muuta "lakeilua" yms vastaan.

Siltikään, vaikka Hankamäkikin käy jukolauta jo LÄHELLÄ(!!), parikin kertaa, tekstissään, TOTUUTTA, siltikään se ei vain mene tahnaisiin päihinne; Valtio ja kytät yms on VIHOLLISIA !!
EI mitään puolulaisia ja ystäviä. Ne EI OLE SINUN PUOLELLASI vitun typerä perkeleen taliaivo, vittu saatana !
Ne on de facto; sinun SAALISTAJIASI ja alistajiasi ja sinustahyötyviä häikäilemättömiä loisia ja täysin LUVATTA ja synnillisesti(?) toimivia komentelevia VentoVieraita kusipäitä. Häiriintyneitä määräileviä kailottavia illkiöitä ja pelkureita ja jengiytyviä luusereita ja mulkkuja ja RUMILUKSIA ja demonisia barbaareja ja ääliöitä. Eikä niissä ole MITÄÄN hyvää puolta.


Teillä muilla vain on ONGELMA MYÖNTÄÄ tämä itsestääselvä ilmiselvä TOTUUS. Se vaatisi että myönnätte olleenne TUHANSIA VUOSIA putkeen, TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ.
Absoluuttisen ja totaalisen. Ja eikä vain väärässä, mutta julmia ja ilkeitä ja pakottavia "rikollisia" ja sortajia ja vastuksia ja vihollisia jne TOISILLENE.
Ja TUO kai saa teidät nikottelemaan asian kanssa.

MINULLA taas ei ole eikä ole vauvasta asti KERTAAKAAN ollut - MINKÄÄNLAISTA ongelmaa nähdä asioita juuri niinkuin ne ovat tässä ulottuvuudessa, ja täten kyttiä ja "byrokraatteja" yms koiranpaskastasiinneitä Luciferiaanisia kusipäisiä ilkeitä loisia juuri sellaisina kuin ovat, eli tuollaisina. Kuten edellämainittiin.


Hankamäkikin saa kakaistua sen ulos ettei Valtioilla ole MITÄÄN todellista oikeutta tms puuttua ihmisiin. SIINÄHÄN SE JO ON !!! HERRAN TÄHDEN !!
Miksette te näe MITÄÄN !?!!?

..teillä on silmät nähdä, ettekä te näe mitään, teillä on korvat kuulla, ja siltikään te ette kuule !
(Oma versioni ^)


Te vain ANNATTE vuosituhannesta toiseen tuon tympeän ja typerän ja oksettavan ja ÄRSYTTÄVÄN ja vastenmielisen barbaari-paimentolaislauman käydä ylitsenne ja kohdella kuin KARJAA, ja siinä kaikki.
Nehän KÄYTTÄVÄT tuon "tshäänssin" hyväkseen ! Ei kahta sanaakaan.

Jos pahalle ei anna takaisin, ............mmmm................se vain JATKAA. Siinä kaikki.

* * * * *

Näille demonisille apinoille täytyisi vain LAITTAA STOPPI. SITTEN ne pysähtyisi ja/tai etsisi vain helpomman uhrin ja isännän itselleen.
Muutoin ne vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa ja pahenee. Ja tulee taitavemmaksi ja alati vain pöyristyttävemmäksi kusipäiseksi "Cthulhuksi". Totaaliseksi paskamyrskyksi.


Eli siis; syytä ONKIN puoltaa omianne ja ITSEÄNNE.


Asian triviaaliratkaisu on käyttää vihollisen omaa asetta ja strategiaa ja OLEMUSTA sitä vastaan ...eli: muodostaa OMA armeija tai jengi ja lähettää ITSE ===> HEILLE "Vaatimus Ilmestyä Tuomittavaksi"... blääblääblää, tällöin ja tällöin, sinne tai tänne. Ja jos ei nokkaa näy nin jukolauta tulee muuten sellaiset tupenrapinat että ....no, sen näette sitten.

TÄMÄ ainakin jo vähän HIDASTAA heitä ja PAKOTTA, vuorostaan, HEIDÄT, juuri siihen mihin VIHOLLINEN tuleekin asettaa, eli puolustus ja harkinta ja epäilys ja miettimis -kannalle.
Viipyköönkin siinä kannassa, kuten hyvät ihmiset nyt ja aina; koko loppuikänsä. Saatanan saastaiset hävyttömät känsäiset kuralävessälilluvat kusipäiset paskalävet ja idiootit.


HAISTAKAA VITTU !

H Ä V E T K Ä Ä !!!
Ja hoi polloi hei; MINKÄÄNLAINEN "auktoriteetti" EI TULE Jumalalta !! KETÄÄN (!) ja ai duu miin KETÄÄN(!!!!!) EI OLE asetettu Toisten Ihmisten Kuninkaaksi ja Johtajaksi.
Meidän KUULUISI saada vaeltaa ja elää ja olla TÄYSIN PIDÄKKEETTÄ ja ANARKISTISEN (kuten sitä nimitätte) VAPAANA. Ei kertakaikiaan KENENKÄÄN kahleissa ja määräysvallassa.

Mutta te tynkäkasvuiset triviaalit kusipäiset pikkusielut saatte AINA ja ennenpitkää ja VARMASTI, yhden tai toisen sorttisen hepulin VAPAUDESTA. Näin kävi myös Amerikalle. Idea oli hieno ja toimi 11 vuotta ja sitten........se loppui siihen. Sitten tuli "perustuslaki", eli tosisanoilla; "byrokraatit / poliitikot" KAAPPASIVAT VALLAN ja KAIKEN ELÄMÄN OMAAN KOMENTOONSA. Ja muut oli vaan ninQ et "ahaa...okei.... ja hei; jo oli aikakin! hiphip hurraa!"
Imbesillejä kun ovat, ja APINOITA ja hay; NE GEENIT ja niiden tuottamat TUNTEET yms, ei ihan ÄKKIÄ ainakaan kuole ja poistu !!!!!
Thät´s fo deemn shöö !


Ja hei: MIKSI ilmestyä paikalle ?!?!?!? Sinne "oikeuteen" ?!?!? . ...?.... ei mutantit eli "rikollisetkaan" juurikaan vaivaudu paikalle. Minä TIEDÄN tämän ihan MYÖS kokemuksesta. Ja koska se on päivänselvää ja YLEISTÄ tietoa an sich jo muutenkin.

Menemälle sinne, hakemaan joku saatanan(!) ja vitun "sakkolappu" tjns, tai PAHEMPAA(!!!) - tulemalla niiden vitun kusihullujen häiriintyneiden "Rambojen" ja raiskaajien kidnappaamaksi ja sulkemaksi johonkin mihin he keräävät pyydystämiään "venkoilevia" ja hankalia yksilöitä ja MYÖS sekalaisia "elämänkoulun" rumia ja epämuotoisia kuvottavia hampuusi-junttimutantti demoni olentoja - niin nin menemällä sinne vain VAHVISTATTE heille heidän HARHANSA ja Teidän Kaikkien Yhteisen Lumetodellisuuden, eli että; heillä olisi jokin Valta saati sitten jopa vielä jokin vitun Oikeus.TÄMÄ ON SOTAA !


ELÄMÄ = SOTAA.


LUONTO = SOTAA.Kiitos ?!...Kiitos niiden jotka TEKEVÄT siitä sellaista. Niiden YKSIN, "kiitos".

Ja maailma on siten TAHALLAAN asetettu olemaan ja rakennettu, että se TARJOAA ILMAISEN JA PÄÄTTYMÄTTÖMÄN TILAISUUDEN pedoille tulla ja herkutella, yllinkyllin, sen kun jaksaa. Ja jos ei kukaan muukaan käytä tuota Tilaisuutta niin alhaiset ?!?!..TOTTA-VITUN-KAI ne käyttää !!!
Herran tähden ! Se on sama kuin vesi ja Tao; ne virtaavat VÄÄJÄÄMÄTTÄ "epäsuotuisiin" ja MATALIIN paikkoihin, vesi täyttää kaikki matalimmat kohdat.
Se "käyttää vain luonnostaan vallinneen tilanteen hyväkseen" ....ei sitä voi SYYTTÄÄ !! Sehän on Pyhimys perkele !!!

Kuten "kyttä = sankari" ja mitä kaikkea ! "Äijähän on pyhimys!!"
..........Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...nn.....tai "opportunistinen kusipäinen niljake ja nilkki ja Saatanallinen vitun pullisteleva munapäinen vitun saasta" ?!.... tai emmä tiä... olkaa tyhmii jos diggaatte olla kahleissa ja tyhmii ja raahata sitä "pilaria" mukananne.
Mä en kiitti tarvi mitään pilaria tms. Minulla OMIAKIN ongelmia jne.#EiKiitti!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti