lauantai 7. heinäkuuta 2018

Jätteenmäki & Ämmät vs InternetJ ä t t e e n m ä k i
AHAHAHAaa. Oikein YKSI  (1)  lukija on käynyt tuonkin Lehmän Henkäyksen lukemassa. ja sekin on muuten varmaankin Jätteenmäki ihan itse !
AHAHAH AHAHAHH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 1!1111!!!!!!!!11!!!!Iltalehdestä katsoin kai toissapäivänä, kun oli se juttu kun Eucccp:n Super"Poliitikot" eli MEGAkommunistit  aikoi taas yrittää epäoivoisesti roiskaista ja saada jonkinlaisen Hydran kuristusotteen Muiden Ihmisten Liiasta Vapaudesta - eli Netistä taas kertaalleen.


Lykkäsivät, eivät valitettavasti tuota haisevaa kuvottavaa Lusiferinkakkaa takaisin ylimielisiin pyllyihinsä ja perseisiinsä / päihinsä, mutta lykkäsivät sen nyt kuivumaan, sen päätöksen, mikä on ilmeisesti heidän päätettävissään ...jolllakin voimalla ja taialla ("politiikalla"), syksyyn asti.
Jotta ihmisiä kylmäisi MYÖS sekin sitten syksyn tullen ja maailmassa leijuisi yllä se lähes Pakollinen ankeus, minkä "politiikka" LUO. Sitä EI OLISI ILMAN "politiikkaa". Mutta hei; minkäs teet !! Ihmiset on TYPERIÄ VITUN PASKOJA !


KAIKKI paitsi jussi Halla-Aho sillä listalla marisevista idiooteista....oli ÄMMIÄ !!
K A I K K I !! Vittu jumalauta; KAIKKI !!!!!

Yllätys yllätys ! Ja joku...oliko joku nimeltämainitsematon "politiikan" siimeksen Suvi-Anne tjns, kun älähti että "ei se voi olla mikään villi-länsi ! TARVITAAN sääntöjä! Ni!".

Iteasiassa sen nimenomaan TÄYTYY olla ja TULEE OLEMAAN, "villi länsi", vitun kuvottava hönkivä lehmä, kuten sitä itse nimitit. Ja EI. Ei TARVITA sääntöjä. ÄLÄ yleistä omaa kuvottavan kusipäistä ja rajoittamaanpyrkivää sanelevaa moukkamaisen kusipään tynkää "PERSOONALLISUUTTASI" ja OMIA henkilökohtaisia paniikinomaisia taipumuksiasi KOKO MAAILMAA koskeviksi   faktuaalisiksi arvolauselmiksi. Kuten olisi esim että "vesi on märkää ja neekeri on tympeän tunkkaisen tyhmä ja koirat haisee" tjns.
TUO kaikki taasen ON TOTTA, kuten KAIKKI ja heidän koiransa(!) tietää.

FAKTA on myös että te OLETTE JO HÄVINNEET. Muttette VOI vain myöntää sitä. Netti oli Jumalan LAHJA joka VIHDOIN mitätöi Järjestäytyneen Rikollisuuden GLOBAALIT lonkerot "ihmiskunnan" yltä. Sikäli kun apinat PYSTYVÄT muuttumaan ITSE ja henkilökohtaisesti ja SÄÄTYMÄÄN tämän uuden todellisuuden tasolle ja kohdalle.
Teidän "Aikojen Suuri Työnne" eli Globaali Harmaa Vankila EI tule nyt onnistumaan.

#SoriSiitä

Mutta hay: näin se vaan on. Näillä mennään.Ihan suotta siellä märehditte omaa kusipäisyyttänne. TUHLAATTE siinäKIN vain  MYÖS OMAA aikaanne, vältellessänne Henkistä Kasvua yms.

Antakaa nyt jo jukolauta vittu saatana, perkele jumalauta paska helvetti olla !!!!!!!!
KUINKA VITTU VAIKEAA SE   VOI   OLLA !!!!!!!?!?!?!??!?!?!?!?!Mistä noita vitun Vääristymiä oikein pääseekin aina pullahtamaan / syntymään / sikiämään "ihmiskunnan" riesaksi !!!!!!?P.s tuo on pelkkää VALEHTELUA ja tekosyitä ja pyrkimys oikeuttaa sensuuria ja hallintaa ja pakotusta ja estoja ja kieltoja ja kavennusta jne, tuo jankutus meistä LUOVISTA Yksilöistä.
Kiitti.
P.s 2 Tuon ^^  alkup. jätekasa-kuvan alkuperä: http://internationalforum.fi/avainsana/jatehuolto/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti