keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Orpo ÄRSYTTÄÄ jälleen !! (ja paljon!)Ei jukolauta !!  V I T T U !!!


NÄIN kauan se kesti, kun ehdin Trumpin ansiosta hetken hermoiltani levähtää ! Sitten joku VITUN pallinaamainen "poliitikko" tulee ja kusee taas kaiken päälle ja paskantaakin vielä.


Vittu HAISTA ORPO VITTU !!! Vittu sinä olet yksi vastenmielinen kusipäinen paska-aivoinen vitun niljake. Muiden vastaavien joukossa. Ja sinut tulisi ampua kuten KAIKKI kytät ja "poliitikot". KAIKKI.


Itse tuohon ^ vitun komentoälähdykseen en tiedä edes mitä sanoa.  se .... en tiä... se saa minut vain tavallaan menemään ihan täysin tyhjäksi. Kuin ilmapatjan - se saa minut lässähtämään kaikesta elinvoimasta yms, inspiraatiosata eritoten, TÄYSIN tyhjäksi. Ja tilalle nousee silmitön epätoivoinen RAIVO. Halu kuristaa tuo vitun kusiruutta mulkvisti heti ja samantien.

Suomi ei ole MILLÄÄNLAILLA  "velvollinen" tekemään kilin vittua Afrikan eteen ja takia ja hyväksi. Ilman Anglo-Sakseja tuskin edes tietäisimme koko kurjan vitun viidakon OLEVAN OLEMASSA ! Saati sitten että siellä valitettavasti elelee edelleen se vitun vääristymä nimeltä neekeri. Mikä vitun mutaliejukonna se sitten loppupeleissä onkaan.


*


Tuossa on teille tyypillinen ja oikea paraati esimerkki "politiikasta" ja "poliitikosta" ja siitä  todellisuudelle vastaisesta ja vihamielisestä ylimielisen sanelevasta typerästä kusipäisestä nöyryyttävästä illjettävästä Luciferiaanisesta sianpaskasta, mitä ne teille / meille yrittää tyrkyttää jatkuvasti, vailla taukoa, miljoonia vuosia !

Tiessä on kuoppia, ONGELMA on silloin mikä !?!?
- Kuten Tavallinen Ihmisapinakin käsittää, on silloin ongelma.....tiessäolevat kuopat. Ja toisaalta se MITÄ niille TEHDÄ. NYT ja HETI, ilman mitään vitun miettimistä ja jahkailuja ja "lakiin"turvautumista ja kytiltä ja "poliitikoilta" kysymistä ja VUOSIEN venailua jne. Vaan NYT.

IHMINEN sanoisi vain että "täytetään ne jollain !?!...esim hiekalla tai jollain".
"Poliitikko" sen sijaan Toteaisi että; "kuopista puhumisen sijaan, nyt on Meidän Kaikkien, keskityttävä auttamaan Afrikan kurjia aliapinoita neeke...anteeksi, Somalimaan Pyhimyksiä, ja laittamaan yksi sormi, mieluiten peukalo, niin syvälle perse..hmm..siis takapuoleen, kuin mahdollista, ja on myös ymmärretävä vastuunsa ja velvollisuutensa, siinä tilassa, eli sormi per...takalistossa, niin siis, on myös ymmärrettävä että on VASTUUSSA(!) HUOM!!!! VASTUUSSA Meille Poliitikoille, että myös muistaa hymistä, mieluiten Maamme-laulua, ainakin neljästi päivässä, mieluiten liikennevaloissa seistessään." jne.

Ja NÄITÄ !!! VITTU NÄITÄ !!! VÄÄRIÄ "profeettoja" te vitun PETTURIT paskahousut ja paskaPÄÄT, vitun keskinkertaiset kusipäät ja NYNNYT(!!!!!!) - seuraatte ja kuuntelette, kiltisti ja kuuliaisesti, halki KOKO ELÄMÄN !!!?!??!! 
Ja silti odotatte jotakin UUTTA ja ERILAISTA, jolla ODOTUKSELLA se vitun "mustapantteri"nekrukin Amerikassa keplotteli itsensä presidentiksi,  joka ikinen vitun kerta ja päivä !?!?
Ette te mitään kovin tyhjiä ja lobotomisoituja o ? Ja sitten kiukuttelette MINULLE !! Ihan OIKEALLE "profeetalle" JOS ja kun yritän AUTTAA. Esim sanomalla vain että vesi on märkää, keisari on ALASTI jne jne jne ?HAISTAKAA VITTU !


Madelkaa sitten. Se ON sitten siinä. Se ON lukkoonlyöty Kohtalonne siinä keississä.


Muistakaa AINA se ennenkuin LUULETTE niillä jyrsijän säikyillä aivoillanne MITÄÄN, että ennenkuin AMERIKKALAISISTA tuli edes noinkin Amerikkalaisia; ne AMPUI ja PUUKOTTI ja RÄJÄYTTI ja muutoin raateli ja tappoi ja MURHASI     KAIKEN mikä edes MUISTUTTI "poliitikkoa" !

SIITÄ yksin, väkivallasta ja sodasta, syntyi Amerikka ja HETKELLINEN vapaus. Jonka pilasi "perustuslaki" ja .....====> VALTION ("Amerikan Valtio") synty. Ja "politiikan" ja "poliitikkojen" yms komentavien haitallisten loisivien pulliaisten kusipäisen "luokan" esiinmarssi.
Kuin puukasaan iskevä laho ja mätä ja auton syövyttävä ruoste; tuo on SAMA asia ihmisapinain "kulttuurin" tasolla.

YMMÄRTÄKÄÄ TÄMÄ ja tehkää sen pohjalta mitä teette.
Mutta MUISTAKAA num 2 olisi; niillä on OMA ARMEIJA ! Kytät ! Ja TYHMIMMÄT de facto (suomlannin junttiARMEIJAN) soldaatit myös.Mutta aatelkaa että tuo paskaläjä KEHTAA ylipäänsä, päästää tuosta RUMASTA ja ahneesta vitun koiranturvastaan, taas tuollaisenkin paskaläjän ja sammakon ja typeryyden ja mielisairaan asiattomuuden ja SODANJULISTUKSEN meille ja terveelle järjelle ja totuudelle jne.
Tuo tulee kyllä KATUMAAN sitä, USKOKAA tämä !!!!! Te ette vain USKO ikinä mitään, ennenkuin on MYÖHÄISTÄ ja PAKKO, mutta suosittelen.
Tai emmätiä....kiukutelkaa iskä-kapinassanne vitun reppanat sitten, mitä minä siitä välitän. Antaa paskan olla.Hei HEITELKÄÄ HYNÄÄ NEEKEREILLE ! Afrikkaan !! Ne on sen ANSAINNU !! Ne on sentään syntyneet...junou... neekereiksi ! Ja Afrikkaan !!! Ja te ETTE !
Siinä on se "velvollisuus ja vastuu" jne ! Kyllä Orpo tietää nääks ! Se on sentähän "poliitikko". Tehkää kaikkee mitä se haluu ja sanoo jne.
Sillä tiellä odottaa...P.s eikö teitä "vasemmistolaiset", VIELÄKÄÄN, YHTÄÄN, LAINKAAN     HÄVETÄ  !?!?

Eikö teille ikinä synny MINKÄÄNLAISTA aivosynapsia mistään asiasta ? Ettekö te koskaan valaistu edes kotikissan tasolle !? Ettekö te käsitä koskaan mistään todella MITÄÄN ?!?
TUOLLAISTAKIN ^ vitun VITTUPÄÄTÄ puollatte ihan pokkana, ja räävitte typerää turpaanne ja julistatte Jumalan kuolleeksi ja minkä lie Historian päättyneeksi jne.... ai vittu että ottaa ihan sydämestä. Pyörryttävää paskalaumaa ja sydämetöntä julmaa kiusaavien kostonhimoisten rääpäleiden ylijäämä-armeijaa ja ilkikurisia pikkunilkkejä juoponsiittämiä ääliökakaroita, kaikkea tätä te kaikki OLETTE.
Ja MINÄ NÄEN SEN ultraselvästi ! SITÄ ei pese mikään pois. Ei minkäänlainen määrä mitään, ikinä ja koskaan.

Olette te uskomaton POHJASAKKA. Universumilla ON pohja, ja tässä inkarnaatiossa "sain" nähdä sen. Ja jumalauta ja katso ja minä näin, ja se oli kuvottavinta koskaan ! En olisi näin alhaisen osannut kuvitellakkaan olevan missään tasolla olemassa ! Mutta täällä se on, ja se ei vain "ole"; se HALLITSEE suvereenisti, ihaillusti ja kannustushuutojen saattelemana ! Täällä tyhmimmät ja vastenmielisimmät ja etovimmat ja kuvottavimmat ja INHOTTAVIMMAT ja MEGArumat, ja alkeellisimmat ja alhaisimmat yms punkee VÄKISIN ihan ETUMMAISIKSI ja KÄSKEE että HEIHIN on, eksklusiivisesti, keskityttävä, halki koko elämän ! Vailla muutosta, tai siat tulee ja kidnappaa eli "pidättää" tjns, ja "sakottaa" jne. Julmat ja tyhmät kun ei IKINÄ lopu tässä ulottuvuudessa. Koska  tämä on niiden KOTI.


Te olette totisesti seinähulluja ja eksyneitä pikku-kusipäitä. Koko planeetallinen.Haistakaa vitun apinat vittu.


P.s 2 KOSKA "pidätämme" kytät ja "poliitikot" ?!?!!?!? KOSKA ?!?!? KOSKA !?!?! KOSKA ?!?!?! KOSKA te olette, hyvä Hoi Polloi, valmiita !??! Hei !??

.....hei !? Nin ...koska ?!


K O S K A    ajattelitte ottaa ihan OIKEASTI, ihan OIKEAN "vastuun", ENSIKERTAA tällä planeetalla KOSKAAN, omiin käsiinne ja alkaa käyttäytyä ja elää kuin ihmis-aikuiset yms ?!?!!? KOSKA ?!
Vai jatketaanko vain Tyhmyyden Pippaloita ?! Ad Infiniittum !?
Kantaa sitten vain joku "Atlas" jossain, koko vitun juttua selässään, kuin kilpikonna Maailmaa tjns.
Joujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujouj määäääääään, än bitchessssss ! Joujoujoujoj räppiä jou.


Jou hei; kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti