sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Lii Läskipää vs Jussi Halla-Aho

https://www.youtube.com/watch?v=UnY3UR25hq4
"PIDÄ ny VITTU jo se saatanan typerä perkeleen pääs kiinni, vitun molosilmäinen luunaamainen typerä kusipäinen vitun PASKA!!!"  suurinpiirtein kuului huutoni, kun tässä huusin / kailotin ruudulle katsoessani tuota saatanan ärsyttävää ja ällöttävää sölköttävää inttävää kusipää vasurikakaraa.


Kuten näette sen ilmeistä ja eleistä ja kehonkielestä, se haluaisi abaut läppäistä Jussia ja on revetä typerästä kiukusta. HAhahahaha; VITTU SÄ OOT LII TY-HY-MÄ !!!
Mutta olethan vain naaras äfrtrool, ja naaras ei IKINÄ ole kovinkaan tietoinen ja älykäs ja moraalinen.


Oikein HYVÄÄ on nähdä että kommenteissa tajutaan se mitä olen itsekin usein toistellut, eli että Meillä EI OLE minkäänlaista velvollisuuttta tms  elättää Afrikan neekereitä. Piste.

Luin juuri eilen sen bloggerin-sielunveljeni vanhoja tekstejä ja sieltä osuin sellaiseen, muutaman vuoden takaa, kuin "ilman neekereitä ei olisi rasismiakaan". Nekrut on SYY "rasismille", tämän ymmärtää kyllä jos on saavuttanut jo kissankin tietoisuuden tason, mutta vassukoille tämä(kin) tuottanee ylitsepääsemättömän vaikeuden snaijata.


"Neekerit on ainoa rotu joka väittää omaavansa oikeuden ilmaiseen elämään toisten rotujen siivellä" kuului suurinpiirtein tuon bloggailijan sanat.Eniwei; kuvotti totisesti katsoa nuo videossa olevat videot. Jumalauta ne nekrut änkemässä sinne kirkkoonkin...ai Kristus vittu !!!

Jos tätä ei joku NÄE edelleenkää niin......emmätiä KATSOKAA SE VIDEONPÄTKÄ UUDESTAAN.
SIIHEN on tultu.
Kärttyisten älykääpiöiden ylimielisten tyhmien LASTEN alias "vasurien" takia, vitun ateistiset imbesillit.  Kuvottaa. Todella.

Ne nekrut tulisi AMPUA eikä vain heitellä niska-perse-otteella kuten siat siinä teki.


Ja mainittakoon vielä että kommenteissa olette ihan oikeassa; Lii vastustaa VAIN koska on "vasuri", ja vasurit on aggressiivisia ja antagonistisia eli vastahankaisia ja sotaisia. Kuin anglot ja jutkut. Joten täytyy vain vastustaa koska "täytyy vastustaa".


Hyvä Jussi että viittit edes tuon verran. MINÄ sanoisin vielä paaaaljon paaaaaljon suoremmin. JA MINUA ei voisi YKSIKÄÄN vasuri kumota. Minä vain en halua valtaa tms. Joten miksi minä "edustaisin" suomlannin juntteja ? Sitäpaitsi minä suurimmaksi osaksi VIHAAN teitä.
Minä haluan PAREMMAN elämän ja PAREMPAA väkeä, LAADUKKAAMMAN ...kokonaisuuden.

Ja sitä ei OLE tällä planeetalla.P.s Aatelkaa miten TYHJÄNÄ kumiseva "elämä" täytyy tuollakin vitun molopäällä horolla olla, jotta sen mielessä ei pyöri muuta kuin miten voisimme (ME!! siis) "auttaa neekereitä yms". Vittu KETÄ Kristus VITTU KIIIIIINNOSTAA joku VITUN nekru ylipäätään !??!!?!?!?

Vittu K U O L K O O  N !!!! Herran tähden  KUOLKOOOOOOOOOOONNNN !!! Ja maailmaa vapautukoon siitä ikuisesta vitun syövästä ja riesasta ja  tunkkaisesta tukahduttavasta vitun RUTOSTA !!
Herran perkele sentään. Antakaa niiden kääpiöiden menehtyä oppimattomaan typeryyteensä. Se on VIERAS ja haitallinen oliolaji. Ei mitään mikä "kuuluu pelastaa" tjns.

Vitun ilkeät pikkusieluiset pikkumaiset imbesillit.
Hankkikaa OMIA ONGELMIA jos ei vielä ole, niin ei tarvitse yrittää kaataa koko neekerimaailmaa niskaansa ja niskaamme, ja siinä sitten kutkuttuneena siitä, "setviä kaikkia maailman ongelmia".

Ostakaa vaikka LEGOja tjns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti