sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Etelänapa ja muukalaiset yms....

https://www.youtube.com/watch?v=9p5I9Wdid9s
Jumalauta WAU mikä kanava !! Vittu wau.  Missä TUO oli kaikki nämä vuodet ?!?!?!?


Pitäkäähän sitten huoli että kanava suorastaan "räjähtää käsiin" - eli kasvaa yli mittarin lukemienkin. Aivan magneettisen hyvä kanava !
Kerrankin !! Suoraan asiaan, eikä mitään jankutuksia ja vasurien seinillehyppelyä ja pelottelua vaan vain itse ASIAT !
Aivan vitun loistavaa.

Ja TODELLA TODELLA TODELLA mielenkiintoinen TIETO tuo nyt aivan päivänselvä YHTEYS ===> Saudit-Rotchildit-Soros !!!!


Ihan teidän triviaalien triviaalitasollakin; käyttäkää vähän (edes vähän) sitä pientä päätänne. Noilla mulkvisteilla on yhteensä AINAKIN tuo mainittu 7 ziljardia miljardia biljardia kiljardia tuota vitun hynää...ai miin; mitä te noin niinkuin nyt LUUUUUUUUULISITTE niiden sillä TEKEVÄN !??!?!?!
Sekopäisten ja ylimielisestä kilometrejä ylempänä leijuvan ylimielisten, järjiltään jo satoja vuosia sitten menneiden, mielipuolten jo alunperinkin, LAPSELLISTEN ja itsekkäiden kusipää SUKUJEN. Ai miin mitä LUULETTE että ne YRITTÄÄ saavuttaa !??!

MITÄ psykopaatti tekee Roope-Ankan rahamäärällä !? Eritoten LAPSELLINEN ja taikauskoinen psykopaatti, joka uskoo olevansa muinaisten muukalaisten elävä jälkeläinen, eli eräänlainen "puolijumala" tjns ?!?!

Mitä LUULISITTE !!?!?!

Ja te USKOTTE siihen vitun mundaaniin triviaaliin TEATTERIIN mitä on "politiikka".

Ja ....no, pidätte kaikkea muuta kahjona. Kuten se vauva.fi(ssä !!) kirjoittanut älykääpiö joka minusta sanoi että "siinä heittää kaverilla iso pyörä ..." ja kaiketi että "..ja pahasti" tjns.

Anteeksi, mutta kuka tai mikä vittu sinä olet minulle sanomaan noin !?
MIKÄ ON "iso pyörä" ?!?!?!
Miksi on vain se Yksi ja OIKEA "iso pyörä" ?!
Mikä vitun juttu tuo on mistään ja mihinkään !?

Ja hei; MIKSI suomeen virtaa mutiaisia vaikka 99% meistä sanoo sille EI ja ne mitkä täällä on vittuun täältä ?! MIKSI MIKSI MIKSI MIKSI ?!?!?!
KETÄ KETÄ KETÄ KETÄ se HYÖDYTTÄÄ ja MIKSI ?!?!? MIKSI ?!?!?! MIKSI ?!?!?!

Jaa niin ja muuten ! Nuo "Saudit", niin nin muistanette että niistä ainakin yksi jokin vitun marakattiprinssi, voi olla että ne KAIKKI tekee sitä, mutta kuitenkin; tuppasi mm syöttämään leijonille niitä joista ei nyt niin hirveesti digannu ja näin. Muistatteko !?

NOILLA TYYPEILLÄ ON  abaut   Kaikki Maailman Rahat.En tiedä... ehkei tuo sitten jotenkin oikein istu teidän sitkeän typerään kalloonne, mutta MINÄ huomaan tuossa tietynlaisen VAARAN ainakin jne.


Ja mitä tulee Etelänapamantereeseen ...en ole aiemmin ollut siitä LAINKAAN kiinnostunut, muutak uin pintapuolisesti ja yleisen mielenkiinnon tasolla ja mahdollisesti Atlantiksen sijaintina, mutta nyt on otettava kantaa ja sanottava että; jukjolauta!! Totta totisesti, mitä hevon helvetin vitun  vittua siellä ravaa kaikki saatana Oh-Bummerista Kekkoskan haamuun ja sivettikissoista Pietari Suureen !?!?
Ai miin MIK VITTU SIELLÄ NYT NIIN kutkuttaa oikein "herroja", että pitää änkeä sinne keskelle ei niin kertakaikkiaan ITÄÄN, lumen ja jään ja tyhjyyden sekaan ?!..................

.....En tiä, ehkeise sitten olekkaan ihan niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tyhjä ny kumminkaan ?

Huunous.


MINULLE tuli tuota ^kuunnellessa aivan välittömästi, nanosekunnisa, mieleeni Alien - Prometheus !
Mitäs siinä olikaan !? Verestäkäämme muistojamme ?!
Oliko siinä joku ISO mies, joku "puolijumala" - horroksessa jossakin vitun "jäässä" tjns, minkä meni herättämään nämä normaalinkokoiset / miniatyyriset Perus Ihmiset, koska "halusivat elää ikuisesti" jna ?! Ja olla yleisiä perseenreikiä jne.

Jep ! Sitä siinä oli.
Ja onko jotkut foliohatut jankanneet siitä jo maailman sivu, että EHKÄ haliwuud jne, itse asiassa ANTAA TIETOA "ihmiskunnalle", mutta viihteen muodossa. Ja aina silloin tällöin. Ei JOKA leffa ole mikään "salainen ulostulo", mutta  jotkin tietyt.
Tai ehkä ei. Mutta mielenkiintoinen ...mahdollinen(!), yhteys.

*

MUISTAKAA, eritoten te jotka tuppaatte PANIKOIDA tällaisen mahdollisen INFORMAATION edessä, että nuo HYPER-super-MEGA rikkaat ON vain ihmisiä summa summarum. Ehkä JOTKUT niistä VOI toki ollakin jotain "puolimuukalaisia" tjns, mutta ylimalkaan ne on lihaa ja verta. Jos AMPUISIN sellaisen pään irti; vuotaisiko se VIHREÄÄ verta ?! ....EPÄILEN todella todella suuresti. Joten muistakaa että niitä hallitsee ne samat LAPSELLISET ja idioottimaisen pikkumaiset "pyyteet" ja psykoloogiset "dynamiikat" yms, mitkä hoi polloinkin Työntekijä-kuhnureita, mutta ne on kuin jokin vitun Paris Hilton tjns, eli ei kovinkaan inhimillisiä ja välkkyjä ja kotoisin TODELLISUUDESTA. Liika raha näet MAHDOLLISTAA  Todellisuudesta Irtautumisen.

SE kannattaisi AINA muistaa, kun kyse on LIIAN rikkaista. ABSURDIN RIKKAISTA, mitä nuokin vitun paskaläjät vitun läskit vätykset, ja rotten childit, ON.

Ja ihmiset on AINA lapsellisia johonkin mittaan. Jos jollakin on RAHAA millä mällätä, millä RAHOITTAA, toisin kuin sinulla, vaikkapa joku Seikkailu Etelänavalle - Muukalaisia Etsimään, niin ...................mitä taaskin luulette ?! Jättääkö ne tilaisuuden sikseen ja käyttämättä !?Ei TIETENKÄÄN !

Totta vitussa ne on siellä passissa heti seuraavana aamuna !


Teemullon paljo rahaa ???
Teemu ostaa ISON veneen !!!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti