lauantai 7. heinäkuuta 2018

"Herba" yms "Tubettajat"

Helou. Tai iltaa Liittouman Väki.

Olen nyt ottanut vapauden tarkistaa eli katsella, hieman ja sekalaisia ja satunnaisehkoja   ja muutamia, näitä Suomlannin Suosituimpien Tubettajien videoita.

Katsoin mm muutaman tuon vitun finninaamaisen klopin nimeltä "Herba / Herbalisti" videoita.
Katsoin Miisaksen Nyy Jookin matkaa, osan 1.
Sitä uitetun Viet Namilaisen viemärirotan näköistä olentoakin,  nimeltä "Lakko" - sen(kin) videota(kin) piti katsoa mutta sitten näin siinä sen sen naaman siinä pikku-kuvassa...ja *puistatus* hui Kristus ja hyi kauhistus; juu ei kiitti !

Sitten katsoin yhden tai 1,5 - videota, siltä joltain oranssilta (luultavasti juutalaiselta) vitun rotalta, mikä on kai tuon "Herban" tai SLERBAN(!!!!) hahaha HAHAHAA, homokaveri. En tiä, mutta siltä se vaikutti.

...En tiä kyllä rehellisesti mitä sanoa.
Olen järkyttynyt. "Järkyttynyt olen" sen minä VOIN, heleposti(!), sanoa.

Ai miin...kuvitelkaa sellainen kaikkein nörtein ja dorkin ja nynnyin ja itsetiedottomin ja höynin vitun dorka ja nörtti ja mäntti ja "spede" ja "daiju" ja "homooooooooooooo!" ja mitä näitä nyt on ja oli, hahmo, minkä voitte. Sellainen mitä ylä ja ala-asteen kovikset ja "tupakkapaikan"jätkät muijineen jne, halusi ja haluaisi  luonnostaan piestä ja paiskoa ja mitätöidä ja hakata ja upottaa paskapyttyyn ja heittää roskiin (näin tuon kerran yläasteella "livenä" ! Yksi ylimalkainen kaiffarini suljettiin roskiin!! HAHAHaha, se tosin kai siksi että se on niitä sellaisia de facto "pillumagneetteja" joita ON olemassa, ja joka siksi ärsytti muita heteronulkkeja joiden tyhmä ja tyhjänpäiväinen pippeli vain surisi halki ja pitkin koko vitun koulu-uran, joten ne halusi kostaa sen sille).
Niin nin siis kuvitelkaa ^ tuo MEGADORKA hahmo ja kertokaa se noin abaut...kahdella; SIINÄ on tuo "Herba" ja se sen homokaiffari ja se jokin pehmoinen ja vähän myös punertavan-oranssi, haapea soijanaamainen ja sellainen kuparilanganvärinen haapean hapero -partainen hyypiö, sellainen lihava mäntti mikä valittaa noin vartin "hengailun" jälkeen ettei "jaksa" ja että "maha kipee" tjns. Junou ? Se tyyppi. Jonka "parta" on sellaista minkä kuvittelisi kasvavan VAUVALLA / -LLE, eikä "isolle miehelle" joka harrastaa "Pokemonia".

Ai luoja...en tiedä kyllä mistä alkaa.. mutta koska jostain olisi alettava kun tätä nyt lähdin raportoimaan, niin alan TÄSTÄ!
- Katsoin mm tuon "Herban" homopoppoon sen "Tokiopojat" jutun, TIETENKIN ! Jos siinä on Tokio; minä katson !
Ja vaikkakin se OLI kyllä ihan oikeasti ja in bona fide, hyvää sisältöä Suomlanninkieliseen Tuubiin SINÄNSÄ, koska...SE ON AIKA VITUN KÖYHÄ tarjonnaltaan jne !! Nin ..en tiä, kyllä se melko pehmoista oli. Siellä ne "all but.." kutitteli toistensa kikkeleitä, ei olisi ollut odottamatonta että siinä olisi näytetty kuinka "Herba" huiskaisee slerballaan sitä punapäistä mulkkua ohimoon ja kikattaa kuin animetyttö, ja sitten otetaan käyttöön pölyhuiskut joilla vain mitä hienovaraisimmin ottein, vähän huiskautetaan toistensa jäpittäviä peniksiä, eittämättä melko lyhyitä (sopii Japaniin! ThahahaaA), ja sitten "josko sä hei kuule höpönassu, vähän Huispauttaisit nyt vuorostas, kun mä ensin huiskaisin sun pippelii, niin nin jos nyt kun on sun vuoro, SÄ Huispaisit MUN pippelii ja kassei?!" tjns.
K R I S T U S !!  Lastentarhan TYTÖISSÄ on raadollisesti enemmän munaa, KOVAA KYRPÄÄ, armottoman ja brutaalin paljon enemmän kivikovaa KALUA, kuin noissa vitun TYTÖISSÄ YHTEENSÄ !!!

Voi hyvä vitun luoja !!  Olen TÄYSIN valmis Julistamaan että "Herbalisti homppelimiehyksineen" istuu kuin tytöt; sillätavoin kädet (kämmenet) toisiaan vasten kuin aasialaisten "rukous-asennossa" ja tuossa jalkojen  / reisien välissä, ja hissuksiin supisten kiltin maltillisia Poliittisesti Riittävän Marxistisia ympäripyöreitä ja pehmoisia lauseita.

VITTU HERÄÄ NY JO SAATANA !

Tuo koko juttu oli kuin äitin pikku poikakullat olis saanu vähä viikkorahaa ja mennä vähän Tokionreissuun, kera mehun ja keksien ja kaiken kivan ja hipsuttelevan kepeän j ihQun ja ihanan! Aaiii, aaaaaaaaawwwwww.
Yyyyyyäääk.   Vaikka toisaalta kannatan sitä että suomlannin jäykät cro-magnon finuiiitit pystyy vähän tuonsuuntaiseenkin, mutta tuollainen ei LUONNOSTAAN SOVI teille. SIINÄ on se ONGELMA. Ja eritoten noille homppeleille.
Vittu homppelit homppelitkin on vähemmän homppeleita kuin nuo ! Ja SE on nimittäin FAKTA !!!!
Esim se "Innon Marko" tuskin kikattaisi kuin joku vaajaamielinen imbesilli, jossain vitun POKEMON(!!) kaupassa, nähdessään jotain surkeita hahmoja, pehmohahmoja - plus jotain vitun kurjia FainalFäntäsi Saundträkkejä.
Oi Kristus Vittu !!! ...oih. Oijoijoijoijoijoijoi.   ...Uijuijuijui.
Koko jutun aikana, YKSIKÄÄN noista Kolmesta Pehmopenisten Kutittelijoista, ei sanonut MITÄÄN   hauskaa ja/tai todellista. Ei MITÄÄN !! Liittyisivät saatana Sami Hedbergin "komediaan" !!! HAHAH AHahahahaaaaaa, aivan yhtä aivotonta ja lahjatonta ja mielikuvituksesta kliinisen ja steriilin tyhjää, haalean haaleaa mitätöntä keskinkertaisenkin ALLE jäävää mitäänsanomatonta soopaa ja turhanpäiväistä PASKAA. Ai miin TÄYSIN hampaatonta ja persoonatonta. TÄYSIN !!!!!
En tiä... ehkä Anna Abreu tai SANNI tai joku, päästää teijjät ninQ "fiittaan" eli muinoin osatulla "Suomen Omalla Kielellä" "Vierailemaan" - jollain uuella piisillään tjns !!
Ihqun ja Huispaavan jännää hei !!

Jumalauta jos"haaskatusta tilaisuudesta" ja TUHLATUISTA RAHOISTA, puhutaan,ihan jo niiden taholta jotka "sponssasi" eli MAKSOI, nuo mulkut vittu T O K I O O N  ....niin.... "AUTS!!!" !Katsoin myös epätoivoissani "Slerban" sellaisen videon missä se teki sen mitä yhdenkään keskinkertaisen luunaamaisen persoonattoman mäntin EI PIDÄ KOSKAAN YRITTÄÄKKÄÄN TEHDÄ, eli olla HAUSKA !! Se pelasi siinä sen toisen homppeliklopin kaa, ninq, jotain jonkun engelsmanni"tubettajan" keksimää peliä tai leikkiä tai mitä lie, missä se sölkötti sekalaista paskaa, ja taakseen tuli ruutuun sekalaisia kuvia............................... huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooookaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaus. Huokasin tuon kirjoittaessani todella pitkään, tuon "hhuuuoookaauuss" kirjoittaminen kesti abaut sen huokauksen ajan.
Huh huijaa ja hoh hoijaa... ja mitä vielä.. ai miin; olen valmis sanomaan ja julistamaan ja kiistatta ja totaalisesti ja täysin, nähtyäni nuo "Herbalistin" poijjaan filmit, että; jos suomlannista löytyy lahjattomampi, persoonattomampi, mistään mitään sanomattomampi, vähempi ja vähämerkityksellisempi, haaleampi ja mitättömämpi, epä-hauskempi ja valjumpi ja vaarattomampi, ja suorastaan pois-katoavaisempi - puuduttavampi ja tylsämielisempi ja tylsistyttävämpi jne tyyppi kuin tuo VITUN "herba" ...niin, emmätiä, sen täytyisi kyllä sitten ja siinä tapauksessa, olla jo itse ja itsensä "Samiiii Ständapinsyöpä  Heeeeedbäääääär!".


Ei ollut kyllä sähköinen ja tahaton, minun osaltani, LOBOTOMIA, kovin kaukana kun tuota tuijotti.  Woehan perkele että oli tympeää sisältöä. Se näyttääkin myös, kuten "Elastinenkin" ihan tasan OIKEASTI "keharilta". Tämä EI OLE mitään "nimittelyä" tms, kuten kutsua kyttää "tyhmäksi", tämä on EPÄTOIVOISEN SELKEÄ TOTUUDEN JULKILAUSUMINEN tyhmänleikkimisen ja valheen maailmassa.

VITTU MIKÄ TYLSÄN HAALEA PASKALÄJÄ !! "herba".
Tosin sen ylittää, tai ehkä lähinnä ALITTAA, HELPOSTI se vieläkin selittämättömämpi vastineensa eli se VITUNVITUNVITUN VITUN ja VITUN "Roni Black" tai "Back" tai "Käk" tai "Kok" tai mikä vittu se lie. Katsoin ptäkän sitäkin tahnaista ISOA mulkkua ja ...EI. Ei Kristus vittu, ei.  Ja SE pääsi tapaamaan tuosta vain, sen jonkun Raijjan Renoldsin.

Vittu HAISTA MAAILMA VITTU !
Samoin jou VITUN "SANNI"kin vain tuli ja teki ja näki ja voitti. Nämä nykyiset kaikki vitun muksut, ne vain tuli valmiiksi katettuun pöytään ja ahmi KAIKEN. Kaiken mitä olin  osaa siitä ainakin, odottanut ITSE ja itselleni. Vittu SUKSIKAA NykySkidit VITTUUN. Vitun ääliöt.
Teidät tulisi lähettää johonkin Lähi-Idän ähläm-sähläm sotaan, saamaan edes jokin alkeellinen realismi tähän ulottuvuuteen, ja "luonne" ja persoonallisuuden alkeet yms.

Ja KUKA VITTU TYKKÄÄ jostain VITUN "Pokemonista"?!?!?!?! Herran tähden... miten NOLOA !?!!?!?  Mai littl phouni !?..... MITÄ VITUN VITTUA !?!?
Minun nuoruudessani teidän päältänne olisi vain ajettu mopolla. Plain and simple. Yläasteen pihassa esim tjns. Siis päivittäin. Ihan itsestäänselvyytenä, kuin se että tavella ei olla t-paidassa. Jollei olla jokin vitun kivulle ja särylle ja kylmälle ja kuumalle ja muille aistiärsykkeille immuuneja vitun Mutantteja. Kuten "rikolliset" ja kytät ja "poliitikot" ja muut epä ja ali -ihmiset.


*


Kertakaikkiaan SIETÄMÄTÖNTÄ ja kestämätöntä ja aidosti käsittämätöntä, ja siltikään ei, että tuollaiset voi olla missään maailmassa ja ulottuvuudessa ja asiantilassa ja "maassa"  jotenkin ilmeisesti SUOSITUJA !!!!!!
Vittu tää on niin naurettavan TYHMÄÄ ja nurinkurisen hullua, että sen tulisi olla jotain "poliittista" !
Jotakin "laillista" tjns !


Tuo herpalisti-pilipali-pippeli on pelkkä TAVALLINEN  FINNINAAMAINEN NULKKI !! Jostakin vitun lähiöstä kai... jostakin, ja siis kärsii vakavasta AKNESTA !! KRIIIISTUUUSS !!

Vaikken ole ikinä tykännyt Änzelina Zouliista, niin SEN suosion VOIN kyllä siltikin ihan käsittää, nou problem, ja se muistaakseni...m...EI(!!) ikinä kärsinyt rampauttavasta finninaamaisuudesta eli "aknesta". Jollaiset tulisi vain polttaa IMHO.

Ja se on muutenkin täysin Perus-Suomalaisen, Armeijankäyneen ja kunnollisen ja "Yhteiskuntokelpoisen" ja Sääntöjätottelevan ja "laile"alistuvan näköinen mitätön haape kirveelläveistelty "Suomi Jussi" par vitun exellance.
Ei mikään "Brät Pit". Jonka suosiossa on niinikää edes jotakin logiikkaa.


Ja tuo vitun Roni ?...Siis...kun se apinan ja robotin risteytykseltä näyttävä vitun koomisen laatikkomainen ja pitkä hyypiö esim hymyilee, sen suun ympäristön iho / nahka, vetäytyy sivuun kuin esinahka tjns, paljastaen sen sellaisen täsmälleen APINAmaisen hammaskaaren. Sen hymy on kuin jonkin vitun viidakon yksinkertaisen neekerin, joka ei ole evoluutiossa edes "alkuihminen" mutta jokin nimetlä "proto-apina" tjns.
Se on ihan SIETÄMÄTÖN se sen "hymy". Mikä näyttää enemmänkin joltain 1950-luvulla piirretyltä Bätmänin Jokerin demoniselta virneelta, kuin nykyihmsen hymyltä.

Ja mitään muuta noteerattavaa siinä EI OLE. KAIKKI muu on kuvitelmaa ja katsojien umpityperässä ja tyhjässä, keskinkertaisuutta ihailevassa alkeellisessa apinanpaskapäässä.

*

Sitten on tuo ..mmmm...Miiiiiiisas. Joka puhhuu tuolleen ...mmm... pitkillätauoillamuttasittenyhtäkkiäkuitenkinmelkonopeestiyhteenputkeen..taas rauhoittuen ...lähes.....zzZZ..ZZz..zzzZzz....zz..z..Z.zZZzzz... unet-ta-...Zzzz..vaan ...ja rentouttavan ..epäenergiseen rytmiin.TAASYHTÄKKIÄPÄLPÄTTÄÄKSEENPÄTKÄNJOTAIN-NINQ-TOSINOPEESTIJAINÄINJATÄLLEEN!

Ja hei; ÄLÄ kuvaa, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, omaa naamaasi niin vitun LÄHELTÄ !! Se on sietämätöntä ja nykyajan kuvanlaadun ja näiden SUURTEN näyttöjen VITSAUS. Eritoten jos SYÖT jotain. Pidä kamera vain vähän kauempana.

Muutoin tämä "Miisas" on niin valjun platku ja haalea etten saa siitä oikein mitenkään kiinni. Se ...se vain "on". Jostakin syystä. Kuten neekerit edelleen planeetan pinnalla, muita häiritsemässä ja pidättelemässä kehitystä ja taannuttamassa sitä jne.Jaa niin !! Ja hei, katsoin yhden tai 1 ja puoli videota, siltäkin, siltä Suomalaisen olennon ja Thai-olennon yhdistelmältä, jonkinlainen "mulatti" se kai sitten on ? siltä Thaimuijalta. Se oli "näytellyt tissiä uima-altaalla" jossakin Maltalla. sellaisen videon.  ....M...jäääh... se näyttää kuten lähes kaikki orientaalit, eli porsaalta, eritoten sen alueen orientaalit, mutta oli se juuri sen videon keston ajan ihan kärsittävissä. Josko sitten vain uutuudenviehätyksen voimalla. En tiä.


Köyhää on ! Vittu TODELLA KÖYHÄÄ !!

Nyt kun olisi nämä kaikki tekniikat ja teknologiat ja sen sellaiset mahdollisuudet, maailman tunnetun historian PARHAAT, ja totaalisella marginaalilla; on SISÄLTÖ tuollaista, silkkaa, paskaa.
Kaikki kaunis ja mielikuvitukselinen eli junou, oikeasti LUOVA, on kadonnut ja jynssätty totalitäärisen hysteeristen vasurien ja "poliitikoiden" toimesta pois, ja apinat sensuroivat itsekin itseään, juuri sillä tavalla mistä Hankamäkikin, kiitos hänelle siitä (in bona fide!), viitsii ja muistaa ja ylipäätään YMMÄRTÄÄ ja jaksaa, aina muistuttaa.


*


Mitättömän haaleita ja ihanan vähäpätöisiä ja hallittavan hampaattomia jne, on nämä "sisällöntuottajat" nykyisin. Ei ihme että "poliitikot" ovat voimainsa tunnossa !
Luulevat vitun VITUT riisuneensa meidät TODELLISET, aseista ja sieluista ja mistä vain voimista.
Älykääpiöt.
Eniwei.
Tällaista lähdin kirjoittamaan. Jottette lankeaisi taas luulemaan että siinä mikä on vain Kuuluisaa, OLISI  TODELLAkin jotakin.


Tässä tämä nyt oli.

Olkaa Hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti