tiistai 17. heinäkuuta 2018

Truuttin ja Pump

Truuttin ja Pump tapasivat toisensa suomessa.
Ja kommarit yms Statistit ja kollektivistit imbesillit kirkuu hysteerisinä joka vitun yksityiskohdasta, pitkin maailmaa, pitkin mediaa.

...myöskin; Barrosso oli siä !


Median KAIKKI koiranpaska-aivoiset kommunistiset ja turhautuneet KUSIPÄÄT valittaa nyt siitä kun Trump on ollut liian mukava Puuttinille eikä liehitellyt SOTAA tms, vaan ajatteli kai lähinnä BISNESTÄ, kuten, junou, "bisnesmieheltä" voi ja sopinee odottaa ?

Mutta tämähän ei käy Statistisille kiljukommareille, jotka HALUAVAT SOTAA jotta voivat sitten paitsi päästä valtaan ja moralisoida ja syytellä ja näyttää toisten lobotomisoitujen villien silmissä Hyvältä, niin nin ...no tuo lähinnä. Ja jotka voivat sitten VALITTAA. Kuten juutalaiset. Joista "vasemmisto" KOOSTUU muutenkin. Ja jotka sen KEKSIKIN ylipäätään, ja miehitti.

On se sitten jumalauta USKOMATONTA kuinka ITSETIETOISUUDEN puutteesta kärsivä on ns "vasuri" tms !!! 
Se on yksi niistä PRIMÄÄRISISTÄ piirteistä mitkä tekevät humanoidiolennon TYHMÄKSI; itsetietoisuuden totaalinen puute. TOTAALINEN minä sanoin.

Toisaalta moni niistä ei vain VÄLITÄ ja on myös kostonjanoinen joten tekee kiusaa ja INHOTTAA, ihan vain kiusaksi ja piruuttaan. Kuten "rikolliset".Mutta kuitenkin, itse "tapaaminen" oli ja meni ja mitään ihmeellistä siinä ei ollut suuntaan eikä toiseen, 2 miestä tapasi ja kai vähän keskusteli ja siinä sivussa Niinistön luihu yritti naljailla ja velmuilla ja uida liiveihin ja olla jotakin, olla mukana ja hymyillä. Mutta Trump on mm siitä niin ihana ja mahtava että sitä ei vain kertakaikkiaan KIINNOSTA "politiikka" !!! Ai Kristus miten VIRVOITTAVA tyyppi !! Herran tähden !  (Lisäys: kuten MINÄKIN !)

Trumppia kiinnostaa se mitä "poliitikot" ja muut ihmisen demoniset (ja minä myös TARKOITAN tuota sanaa "demoninen", minä en käytä sitä vain huvikseni! vaikka sitäkin kyllä) niin nin Drumpf tykkää siitä mitä "byrokraatit" yms vitun VITUT ja fariseukset ja sölköttäjät ja selittäjät ja VARKAAT ja hidastajat ja mahdollisuuksien TAPPAJAT IIINNNNHOAA, eli   => saadad asioita AIKAAN ja ÄKKIÄ !
Ja kenties mahdollisimman reilusti ja nopeasti ja tehokkaasti.

Sitä nämä elintapanaan muiden komentelua  harjoittavat loiset eivät voi sietää !! Inhoavat kuin juutalaiset ja vasurit ja demonit Jeesusta. Ja MINUA siinä sivussa.

Ja ovat nyt tuohtuneita kun kaikki meni niin suomalaisen platkun hyvin, ettei ole MITÄÄN, kertakaikkiaan MITÄÄN, mistä nurista ja marista ja aukoa typerää tyhjänä kolisevaa apinanpäätään ja rummuttaa vielä tyhmempää paviaanin rintakehäänsä ja möykätä kuin joku vammainen kehari kännin tyhmentämänä.


Tämä oli minulle kyllä SINÄNSÄ mielenkiintoinen  juttu seurata, että ..tai no, paitsi että Suomlanti sai PA-LA-JON(!!) näkyvyyttä ja näin, kaikki tuo, mutta siksi että näin yhä selvemmin minkälaista TEATTERIA "politiikka" ON, ja minkälainen posse ja entouragé  ja kirjaimellisesti(!) syöttiläiden lauma, mikä vitun de facto "Media SIRKUS" tuossa kulkee mukana ja liepeillä ja kannoilla.
VALITTAMASSA ja sumentamassa, suurimmaksi osaksi. Valehtelultaan jahka kerkiävät.AATELKAA että jumalauta Amerikasta asti tulee tänne asti saatana kaikenlaisia "toimittajia" vain tuollaisen yhdentekevän Heimopääliköiden kokouksen takia ja tähden !
Vaikka onhan se eittämättä ollut Suuri ja Merkittävä Tapaus jo kun muinoin jossain vitun Jumalan JA käärmeidenkin hylkäämässä vitun tunkkaisessa viidakossa, on joku Perkeleen pikimustaksi miltei, tatuoitu, sekopäinen ja vainoharhainen ja mieletön ja tolkuttoman brutaali ja totaalisen villi Maya-bossi kärrätty orjiensa niskassa esiin jostakin vitun löyhkäävästä paskakasasta - näytille johonkin avomaastoon tehtyyn kalkki-kiviseen torimaiseen paikkaan, jossa se on ehkä tavannut jonkin toisen vastaavan primitiivisen perkeleen Perkeleen, ja molemmat on naureskelleet hoi polloin uskomattomalla tyhmyydelle ja herkkäuskoisuudelle ja TÄYDELLE sieluttomalle pallohukkaiselle suunnattomuudelle. Siis ei suuruudelle vaan Vailla Suuntaa. "Suunnaton".

Luullakseni Trumpia Capitalistina ja Business-olentona, kyllästyttää tuollainen teatteri ja rooli ylipäätään, ja luulen että sen ykkös syy "presidenttiyteen" on se että Trump ymmärsi toisin kuin vasemmisto, että Obaman nekru oli miltei Anti Kristus, typerän neekerin hahmossa(!! hahahaaa), ja tuhosi niin paljon KAIKKEA, että jonkun on tultava ja edes "normalisoitava" koko vitun kaoottinen typerä sekopäisyys ja korjattava nekrun aiheuttama sotku. Ylläripylläri !
Valkoinen saa siivota neekerin jäljet ! Ja SILTI kaikki ja koiransa, kiljuu siinä vieressä kuinka  kamala ja paha RrrrrraaAAAsistinen™  on kyseinen valkkis.
Aivan uskomatonta. mutta olen ollut Maa-pallolla niin kauan jo jumissa etten ole YLLÄTTYNYT, vain TODELLA TODELLA vitun kuvottunut-pettynyt-ja-ärtynyt.
Summa summarum: vasureita ja "mediaa" kiinnostaa VAIN    VALTA  ja spektaakkeli. Draama ja aiheutettu kärsimys silloin kun se heille sopii ja passaa. Heitä kiinnostaa VAIN jos ja kun jotain "pöhinää" ON tiedossa, tai sitten he AIHEUTTAVAT sen ja syyttelevät muita ja "Oikeisto" on niin vitun MEGAtyhmää että menee ja OTTAA SYYN NISKOILLEEN !
Ja näin tämä idioottien hullu pieni piiri vain pyörii ja pyörii. Ad NAUSEAM !


He ovat kaikki vain säpsähteleviä ja naurettavia, melodramaattisia rajapersoonallisuus-hulluja imbesillejä ja jakavat saman harhan, he "samaa painajaista näkevät". Histrioonisia ja tietämättömiä (vailla vertaa!), laiskoja sekä älyllisesti että fyysisesti, kuin kyttä tai "lätkäjätkä" tai rikollinen tms, pelkkiä remuajia ja levottomia ääliöitä. Ja tyhjäpäisiä "toiminnan metsästäjiä". TAASKIN; kuten kyttä.

Kiitti.P.s "Turvatoimet" oli NAURETTAVAN raa´at !!!! Vittu KETÄÄN kiinnosta jos pump ja truuttin treffaa jossakin. Vielä kun on niin kuuma ettei edes ajatus juuri kulje, eikä räyhäMarxistien mellakoivat idiootit tai "mielenosoitus".
Se oli luojan kiitos(!) naurettavin lässähdys sitten Sami Hedbergin "komediauran" !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti