sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Yeti vs Työttömät ja Työttömyys

http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201703182200087831_wa.shtml


Oi Ristus sentään..............siellä tuo vitun "suihinottopäivä" pölvästi nyt sanelee miten ON, työttömyyden ym suhteen.

TUO tuossa summaa aika hyvin sen valkoisille tyypillisen HENKISEN SOKEUDEN jonka takia erilaisten "vasurien" ja "hippien" ym ällötysten, on ollut helppoa ottaa heitä vastaan jo sangen vahva asema maailmassa.

Tuo on oksettavan pinnallinen ja yksi-silmäinen ja materialistinen ja ihan vain TYHMÄ, ja ymmärtämätön(!), maailmankuva. Hyvin hyvin kokematon ja simplistinen.

TUO on iroonista kyllä ITSE se ASENNEONGELMA !!

Ei tuollaisten paskapäiden kanssa kukaan halua ollakaan ylipäätään, miettikää jo sitäkin !!
Eikä se ainkaan kannusta jos aina haukutaan jne. Teidän vitun "voittajan" reppanoiden tulisi ehkä joskus LAAAAAJENTAA perspektiiviänne ja KÄSITTÄÄ joskus jotakin jostain !? Nou ?

Synnytään, tehdään töitä ja rahaa, kuollaan. Siinäkö kaikki ON ?


Kurja kurja NÄKEMYS. Ja VÄÄRÄ.



Epäinhimillinen ja tunteeton, todella kovanaaminen ja häiriintyneen höökipulveripäisen kusipäinen.

Ihmisillä on MUITAKIN ONGELMIA nähkää, kuin VAIN työttömyys. Työttömyys on mikroskooppinen SEURAUS sarjasta sekalaisia MUITA asioita ja tapahtumia yms. Eikä kaikki ole varustettu samoilla KYVYILLÄ, mm luovia "työelämässä" ja sosiaalisissa ympyröissä ylipäätään !! Kuinka TUON voi olla käsittämättä !?!?

Inhimillistä kuin Terminaattori. Ja se sen hymy.
Vittu käääääääääääääääääk.

Ja KAIKKI eivät näe MAAILMANKAIKKEUTTA ja olemassaoloa ja elämää ja ihmistietoisuutta asiana joka tulee TUHLATA jossain VITUN työssä !!!!!! Vitun puupää idiootti.
Tehden sitä vieläpä jollekin muulle, niin että VALTION rikolliset varastaa osan ansioistasi ja jakelee sitä mihin lystää ja yleensä pitää ITSE leijonan osan.
Miksi siis työskennellä jos työn hedelmät annetaan jollekin muulle ?
Ja ette ole sattunna aattelemaan että; se voi olla myös osoitus YLIVERTAISESTA MORAALISTA, KIELTÄYTYÄ työstä jonka hyödyn korjaa de facto; viholliset ja sekalaiset loiset ?!?!?
Miksi TUKEA VIHOLLISTA ?!?!?!

Tämä asia vain saa aina SUOMESSA ihan naurettavat, globaalissa mielessä POIKKEAVAT, mittasuhteet johtuen väen hysteerisestä panikoivasta tyhmyydestä ja luonnon karuista olosuhteista ja siitä ettette te luota toisiinne, vitun läskipäät paskakasat.

TE olette ONGELMA, näin lyhyesti sanottuna.
SIKSI te näette ONGELMIA kaikkialla. Kuten Anglosfääri.


Sanon vielä että, ja tätä on TODELLA turha selittää niille jotka ovat henkisesti sokeita ja TYKKÄÄVÄT siitä, eli näille kovanaamoille "valkoisille heteromiehille", näille vitun tihrusilmäisille iskän pikku suorittajille joilla on jo 2-kymppisenä oma Volvo ja rivitalonpätkä ja ehkä skidikin. Niin nin tämä; toisin kuin olette itsenne vakuuttaneet, "henki" ON olemassa, ja KOHTALO, tämä ei ole mikään luulo tai teoria tai uskomus kun MINÄ sanon niin, ja asiat tapahtuvat niinkuin niiden oli määrä tapahtua ja ne tapahtuvat JUURI niin hitaasti ja viiveellä tai nopeasti, kuin vain "henki suvaitsee" tai kohtalo sanelee.


Mutta jos elämä ei ole sisältänytkään muuta kuin materialistisen kodin, rahaa ja harrastuksia, kaikkea typerää pinnallista aivotonta tylsyyttä, niin ei kai siinä VOIKAAN kovin syvälliseksi tulla ? Viulutunteja ja mitä vittua vielä ! HAHAhaa...vittu VIULUTUNTEJA !! Ai kristus sentään...

Oletan että Jeti on "hyvän perheen" kasvatti ? Ainakin se näyttää siltä. Siltä kuin olisi ollut "Kokoomuslainen" jo lapsena, ja ärsyttänyt toisia hiekkalaatikolla hölisemällä jotain typerää käsittämätöntä sontaa ja paskaa jostain "obligaatioista" yms sieluttomasta tylsyydestä.

-

Sitten on sinkut ja homot.
Kummallakaan ei ole mitään TODELLISTA SYYTÄ, nähdä yhtä suurta vaivaa kuin perheellisellä perus hetsku juntilla joka elättää siis PERHETTÄ.
Ja kumpaakin perheelliset hetskut käsittääkseni halveksii, ainakin jonkin verran. Ilkeitä pikku piruja kun ovat. Ja luultavasti näreissään omasta tympeästä elämästään ja KOHTALOSTAAN.

Ja sitten on SE että; VALTIO nimenomaan INHOAA ja VIHAA ja ESTELEE, todellisia keksijöitä ja yrittäjiä ja sen sellaisia, junou; niitä jotka OIKEASTI L U O V A T töitä !! Ja täyttävät aukkoja vastaamalla kysyntään.

Voi olla JOKO Valtio TAI sitten VAPAA MAAILMA jossa ihmiset TEKEVÄT MITÄ HALUAVAT !!
Jos tuo ei aukene sinulle; en voi auttaa sinua, olet vain kertakaikkiaan liian tyhmä ja vähä-älyinen ja harhojen täyttämä.

JOS "poliitikot" OIKEASTI olisivat jostain syystä "huolissaan" töiden LUOMISESTA ym, he voisivat vain yksinkertaisesti LOPETTAA "politikoinnin" ja "politiikan" ym ja ottautua elämään VASTUULLISESTI ja keskittyä omiin vitun asioihinsa ja pitää turpansa vittu kiinni !! Ja OMAT rahansa itsellään, ja lakata käskyttämästä ventovieraita ja kyttäämästä HEIDÄN rahapussejaan.

Eli Vasemmistolaisuus / Kommunismi / Marxismi SEIS !! Ja NYT HETI !


Vittu kuinka paljon pahaa ja tunkkaista tuhoa tuo kaikki saatanan saasta onkaan jo saanut tähän mennessä aikaan......se on jotain niin käsittämätöntä ettei sitä voi verrata muuhun kuin tunnetun universumin fyysiseen kokoon. Se on aivan vitun RAJATONTA !

Mutta sellaista tyhmät ja pahatt aiheuttaa, nyt ja aina; rajatonta turhaa kärsimystä ja tuhoa. SE on niiden Se Juttu.





Ja vielä tuosta työstä / työttömyydestä tähän loppuun, jotain mitä olen usein unohtanut mainita; suomessa ainakin, ovat TYÖNANTAJAT(!!) niitä syyllisiä ja kranttuja kusipäitä kitupiikkejä, jotka eivät vain HALUA ottaa töihin ketään joka on ollut "liian kauan työttömänä" !
SIINÄ on yksi ihan OIKEA SYY työttömien määrään ja määrän kasvuun.
Pienet ja kireät piirit, ja myös piirissä olevien ääliöiden päät. Ja maailmankuvat.

TÄMÄ erottaa lantafinuiitin ja aidon VALKOISEN; me VALKOISET olemme INHIMILLISIÄ !!

Ihminen on AINA ensin !! Ei IKINÄ mikään vitun JÄRJESTELMÄ saatanan koiranpaskat kusipäät kommarit ja muut sammakkoeläimet.
P-Korea ON, teidän viiteryhmänne. Ei se ole mikään vitun vertauskuva.

Ja jos SE ei herätä ja kammota niin.......no, se siitä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti