sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kimin Avaruus-Odysseija osa.34

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika  03.00 12.03.2017Tervehdys muu Tähtilaivaston väki.
Tässä uusin raporttini Kimi "Jäämies" Räikkösen oudosta ja valitettavahkostakin tapauksesta.

Kuten muistanette, viimeksi saimme lähes kiinni Khateriina Zeta-Zombien, kun hän ilmestyi yht´äkkiä komentosillallemme summittaisesti huitomaan miekalla, laasermiekalla(!), mutta hän samaten myöskin katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Ja Kimiä emme olleet edelleenkään löytäneet, saati sitten Hra Soroseenia tai Skuumahheria yms vastaavia .....hahmoja.

Mutta mitä OLEMME kuitenkin saaneet on jo lähes 100%sen varma vihje Kimin sijainnista ja samalla ehkä myös Khateriinan !

En voi tutkinnallisista syistä paljastaa vielä koordinaatteja, mutta alue on suurinpiirtein Kardashianien alueella.

Etsintään liittyi myös uusi alus, joka lipui hiljaa ja kunniakkaasti rinnallemme tuossa toissayönä, alus kuuluu jonkinlaisten Vaeltajien laivastoon tai "Heimoon" ja kutsumanimensä on "Ahoska".

Tässä on Virallinen Kuva aluksesta.
Kaunis tai komea alus, kuten näette.
Miehistöä ilmeisesti noin 100-600 ja aseistus käsittääksemme .........joitakin fotoonitorpedoita ja perus hajottajat ja suuret vaiheiskanuunat aluksen "selkäpinnalla" + mahdollisia muita. Joista myöhemmin tarvittaessa / pyydettäessä, lisää.


\/\/\/\/\/


Asiantilassa on tosin tapahtunut muutos joka tulee raportoida välittömästi, kaikille ja kaikkialle, Pääesikuntaamme myöden !
Kiireellisesti !

Nimittäin saimme tietää että Kimin (ja ehkä myös Khateriinan) perään on JO(!) lähteneet / lähetetty, hengenvaaralliset salamurhaajat Assasiinien lahkosta.

Näitä sydämmettömiä ja taitavia veitsimiehiä kutsutaa nimillä....

Kommando-1


...Kommando-1 ^   tai    "Boltteri Of Wattash"


Ja...


Kommando-2


..Kommando-2 ^   tai   "Veers Tappaja".
Joten; tämän tähden meidän on lähdettävä salamannopeasti (poimunopeudella!) matkaan, ja ehdittävä paikalle ennen salamurhaajien saapumista.


Kysykää lisää.


- Kapteeni.Over´n´out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti