sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Poliitikot Pitävät RahasiYÄK.

Kattokaa minkä näköisiä vitun kusipäitä nuokin vitun sieluttomat luuserit ensinnäkin on !!! Vittu tuokin saatanan pölkkypäinen läskinaamainen vitun omituinen pölvästi tuossa laitaoikealla ^  ?!?!?!
Vittu mikä typerä ärsyttävä ruma kusilärvä.
Voitte varmasti uskoa ettei ole ollut esim oman ylä-asteensa suosituin tyyppi. Kuten ei YKSIKÄÄN niistä häiriintyneistä pikku paskarotista ole ollut, joista tulee "poliitikoita" tai kyttiä tai tuomareita tai muita sadistisia vitun hirviöitä paskapäitä kiusaajia.
Koska paitsi että ovat de facto häiriintyneitä ja tietoisuudeltaan ÄÄRIMMÄISEN rajallisia; heistä ei vain ole muuhun. Plus heidän "persoonallisuutensa" on kurjin mahdollinen. Tyhmä mielisairas, omasta ylevyydestään vakuuttunut, narsistinen ja ihan tasan OIKEASTI sadistinen, persoonaton kusipää höyrypää nynny - jolla on SUURI ONGELMA toisten olentojen vapaan olemassaolon ja vapauden ja Anarkian kanssa. Koska on itse pelkkä tyhmä paskaläntti planeetan pinnassa ja TIETÄÄ sen, varsin vitun mainiosti.


Mutta niin eniwei, yllttääkö tuollainen ^^^ teidät ?? Ettei siis "poliitikot" lähde mukaan mihinkään mikä milläänlailla tai minkään verran SUPISTAA heidän RAHOJAAN ?!?! Eli siis SINUN RAHOJASI. sinulta ne on OTETTU VÄKISIN ja RYÖSTETTY.
Mutta hei; ilman kyttiä ja lakeja ja valtiotahan tulisi se Kaaos ja Anarkia !!
Nääs.
On paaaljon PAREMPI näin ! HAHAHah .h..h..hahhahaaaa......aijai...


Tuon ongelman te olette tosin sallineet syntyä ihan ITSE.
Te jotka tätä luette, olette nimenomaan ongelman LUOJIA ja YLLÄPITÄJIÄ ja olemassaolon SYY.
Joten jos älykääpiö haluat MUUTOSTA; katso vittu peiliin, perkeleen munaton tyhmä paskapää !

Te jotka haluatte säilyttää tuon Luciferin järjestelmän, johon ei ole KOSKAAN kysytty KENENKÄÄN meistä "joita se koskee" (näin sanotaan), lupaa, ja johon KENELLÄKÄÄN meistä, joita se kuulemma koskee, ei ole "oikeutta"(!!) puuttua millään tavalla - ansaitsette helvetin tulen ja kaiken kiusan ja kaikki ongelmat jotka saatte Lainsäätäjien ja Kyttien ja muiden INHOTTAVIEN pikku typerysten, nilkkien ja sadististen kiusaajien toimesta.
NAUTTIKAA perkele !

Enjoy it fuckers !

Sitä saa mitä tilaa.


Ja TE tilaatte aina jostain syystä (tyhmyys, mielipuolisuus ja väärä maailmankuva +pahuus / ilkeys) "politiikkaa" ja kyttiä ja "lakeja" eli ventovieraiden kusipäiden sanelemia järjen ja totuuden ja tunteiden ja vapauden ja ihan vain SEN MIKÄ OIKEIN ON, VASTAISIA komentoja ja käskyjä ja rajoituksia olemassaoloosi vitun aivoton typerä perkeleen tampio.


Kai te itsekin käsitätte menettäneenne JO sielunne ?? Kauan sitten. Teistä on tullut niitä yksinkertaisesti ETOVIA tunkkaisia vitun naurettavia ja puisevan jäykkiä kuvottavia pikku inhotuksia mitä kaikkein parhaiten tuohon kuvaukseen sopivat aikuiset on lasten ja nuorten silmissä. Te olette "langenneet".


Teidän "lakinne" EIVÄT KOSKE MINUA. Eivätkä ketään muutakaan, ja te KAIKKI itse asiassa TIEDÄTTEKIN tämän jo !!!

Eikö siis ole melko merkillistä että, ottaen huomioon ihmisen luontaisen pahuuden josta te niin paljon tiedätte (kun tulisi ne anarkiatkin summuut), kytät ja "poliitikot" EIVÄT ainakaan tällähetkellä roiku lynkattuna, kuten TULISI OLLA, lyhtypylväissä ynnä muualla ?!! Eikö ole jumalauta aivan käsittämättömän merkillistä !?!?

Jos te ette TYKKÄÄ niistä sen enempää kuin minäkään, niin ehkä se on sitten vain niin että KAIKKEEN tottuu. Ja kun on TOTTUNUT elämään VANKILASSA ja viivakoodinumeroituna "yksikkönä" tai orjana, ei sitä enää jaksa AJATELLAKAAN rimpuilua VAPAAKSI saati sitten TEHDÄ asialle jotain. He "voittavat", vitun hyödyttömät saatanan reppanat, vain siksi että  muut ovat liian VÄSYNEITÄ toimimaan, ja haluaisivat muutenkin vain OLLA. Olla rauhassa ja keskittyä omaan elämäänsä. Mutta "poliitikot" ja muut kytät ja byrokraatit ja muut juutalaisten opettamat ja esimerkillään LUOMAT Saatanan Opetuslapset, eivät vain VOI antaa muiden olla; sillä jos muihin ei puutu, joutuu ITSE hankkimaan elantonsa !! Ja mitä hauskaa elämässä HÄIRIKÖLLE KIUSAAJAN narsistipaskalle ylipäätään olisikaan, jollei saisi orjuuttaa ja kiusata ja alistaa muita ?
Ei kärpästen siipien nyppiminenkään enää aikuisena heitä kai kiinnosta, tai ainakin sille tarvitaan jotain vaihtoehtoja, joten; ihmiset !! Ne on siinä näppärästi lähellä, ja jo valmiiksi tyhmiä kuin lantapäinen vitun lantakasa.
Joille siis vakuutellaan vuolaasti että sitä on jonkinlaisen Jatkuvan ja Pysyvän Uhan alainen ja alla, ILMAN "politiikkaa, poliitikkoja, kyttiä ja lakeja" ynnä muuta satanismia ja vapaamuurari-jehova-skientologia PASKAA ja häiriköintiä ja mielisairasta riivattua kiusaa ja riivaa.

Kyttiä ja "lainlaatijoita" ym paskaläjiä asuttaa siis toisinsanoen demonit !Ja te ihan KAIKKI TIEDÄTTEKIN tämänkin jo.
Ja SIIIILTI te SAATANAT toimitte väärin ja tuette sitä !! Mitä SE kertoo TEISTÄ ?!?!

Se kertoo SEN että; te RAKASTATTE vain pahuutta, ja sitä mikä tuskaa tuottaa, lisää, jakaa, ja sitä mikä väärin ja inhottavaa vastenmielistä ja pahaa on. SITÄ se kertoo.


Haistakaa siis vittu ja hävetkää ja kuolkaa.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti