torstai 30. maaliskuuta 2017

Raamatun sitaatti Valtiosta...

"Numero 13 edustaa Kaikkia Ihmisen Valtioita / Hallituksia, Saatanan insipraatiota, ja on suoraan Ikuista vastaan".

Lienee jo selvää ? Nuff said ?Eli Raamatussakin sanotaan muun muassa noin ^^. Jossakin kohtaa, ketä kiinnostaa missä kohtaa. Etsikää jos kiinnostaa.
Kumpa te lakkaisitte "emuloimasta" anglosfääriä ja "Roomalaisia" ja juutalaisia ja kaikkia EI suomalaisia.

MINÄ ainakin aion olla oikein ÄRSYTTÄVYYTEEN asti suomalainen. Mutta minun ja sinun suomalaisuus saattaa toki EROTA toisistaan. Mutta mikä onkin jutkuista = saatanasta niinsanotusti, ja epäinhimillistä ja satanistisen ovelaa ja samalla uskomattoman typerää. Tautista ja syntistä, sekopäistä ja hermostuneen paskahousuista, ritualistista ja neuroottisen väärää ja valheellista ja taikauskoista naurettavuutta ja muinaista hölmöyttä ja ylimielistä auktoriteetin ja "lain" palvontaa ja kiukuttelua TODELLISUUTTA vastaan. Eli ihan PERUS kamaa valtiolle ja kytille ja vasureille ja "poliitikoille" ja muille vitun käärmeenpaskoille varkaille ja loisille ja häiriköille.

Juutalaiset ON jumalanmurhaajia ja satanistisia Rasisteja, jos rasismia on olemassa se on yhtä kuin "juutalaisuus", ja itsekkäitä tyhmiä laumasieluisia paskahousuisia materialisteja ja valheellisia vitun niljakkeita ja on suuri harmi ettei Hitler saanut niitä kaikkia.

SIITÄ on seurannut paljon pahaa ja ongelmia. MUUTEN en ole mikään fani, mutta äijällä oli ihan tasan TÄSMÄLLEEN oikea VIHOLLINEN; juutalainen !

Tokihan siihen voisi LIITTÄÄ vielä monta monta muutakin, mutta MUISSA on sentään SE hyvä puoli että ainakin tunnustaa jonkin "jumalaallisen" OLEMASSAOLON ja oman "alisteisuutensa" sille. Toisin kuin jutku joka LUULEE    OLEVANSA(!) jumala ! Tai sen kanssa TASA-ARVOINEN.
Ihan kuten "meditoivat" hippi-narkkari-vasuri-idiootitkin.
JA; jokaikinen "Poliitikko" !
SIITÄ siinä OIKEASTI on kyse. Vitun idiootit ääliöt naiivit muulit.

Jutkut on ne jotka on "poliitikkojen" HARHOJEN lähde joten.....KUKA siis "Meitä Johtaa" ??!?!?!

Jumala VIHAA jutkuja, JA valtioita / hallituksia / politiikkaa ! Ja TÄMÄ, ON, fakta ! Toisin kuin silloin kun TYPERÄT ja HARHAISET ja FUNDAMENTALISTISET imbesillit, joilla ei ole älyä sen enempää kuin OMIA ajatuksia tai havaintojakaan, sölköttävät jumalan tykkäävän siitä tai tästä tai vihaavan sitä tai tätä. Milloin se vihaa homoja ja nekruja, milloin perunamuusia ja äitiäs ja milloin se diggaa abortista tai maikkarin netistä tai what not.

ÄÄLIÖT.

Vitut TE siitä MITÄÄN TIEDÄ mitä SE vihaa tai ei vihaa. Tosiasiassahan "se" ei kai VIHAA mitään, mutta ymmärtänette asian ytimen ? Tai jos haluatte, voitte toki tehdä sen mitä useimmiten teette ja leikkiä tyhmää.Mutta summa summarum: valtio ja kytät ja lait ja muu ihmisten kiusaaminen "oikeutetusti" on satanismia ja Saatanasta ja suoraan Jumalaa VASTAAN.

Ja te itse asiassa kaikki TIEDÄTTEKIN tämän jo. Vitun lapamadot.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti