keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Siat "Saa" !HUOMATKAA!! tämä näiden vitun kusirottien niljakkeiden ultra-ylimielinen ja oletteleva ja omiva kielenkäyttö ja sikäli maailmankuva; sika SAA tehdä sitä ja sika SAA tehdä tätä.
Anteeksi mutta; keitä VITTU te LUULETTE olevanne ?!?!!?


Ja MISTÄ tulee tuo TEIDÄN OIKEUTENNE sanella muille elämässä kaikki ?!?! MISTÄ se hei tulee ?!?
Antakaa kuulua !??!

Se EI TULE ainakaan esim MINULTA !
Ja ei poliisi-sika mitään SAA tehdä siksi että joku kusipäiden porukka Stadissa kirjaa papereihinsa niin. Se on ylimielistä taikauskoista rikollista HARHAA.
TODELLISUUDESSA; sika ehkä TEKEE niin, ja koska "Kansalaiset" on peloteltu, aivopesty ja ehdollistettu aivottomiksi ja älyltään patalaiskoiksi zombeiksi, ei heistä vastarintaankaan eli VAPAUTENSA ja SUVEREENIUTENSA puolustamiseen, ole.
Ei sitten millään, eikä ikinä koskaan ikinä.

Vitun idiootit. Haistakoon paskan.

*

MINÄ voin yhtä hyvin tässä ja nyt sanoa että; MINULLA on oikeus käydä hakemassa kyttien autoista a) avaimet ratista, ja b) Poliisilta hameet päältä ja nyppiä hiuksia heidän typeristä rumista vitun pälvikaljuista paskapäistään JOS minun horisemani fantasiat ja dystopiat ja ajatukset ja suunnitelmat toteutuvat. Eli jos ne esim naapurin koira viittii vahvistaa jossain vaiheessa. Niin sitten minä SAAN tehdä näin.
Näin minä sitten TEEN. Näin se ON. Näin se VOI OLLA.
Näin on OLTAVA !

Näin täytyy olla, tai on Kaaos ja Anarkia !!


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !


Kytät ja "poliitikot" VOIVAT häiritä ja kiusata ja kyykyttää ja päällekäydä ja kidnapata ja varastaa AD NAUSEAM      VAIN    siksi että te muut ette ikinä TEE mitään heitä pysäyttääksenne !!
Tämää on NIIN yksinkertaista. Ja HE TIETÄVÄT TÄMÄN !!

Make no mistake about THAT !!
SIIHEN he LUOTTAVAT herran tähden sentään !!

Että TE, pysytte tyhminä ja hämmentyneinä ja PELOISSANNE !!

Kytällä EI OLE KAIKKI LÄHELLEKKÄÄN KOTONA !! Se voi jumalauta AMPUA sinut !! Se on melkolailla kirjaimellisesti yhtä vitun tyhmä ja tyhjä kuin krokotiili. Ja aivan yhtä vitun MORAALINENKIN "toimija".
Saatanan kananaivoinen vitun tyhmä perkeleen lapamato.
Vitun RIKOLLINEN niljake.
SITÄ on "kyttä".

TISMALLEEN sama kuin perus raiskari.

Ja NÄITÄ te vitun IDIOOTIT K U N N I O I T A T T E !!

HAHAHAHH...................ai....jai...ei vittu hei..!?!....te olette ehkä yhtä tyhmiä kuin jokin vitun lobotomisoitu intiaani. Joka oli jo muutenkin kylänsä tyhmin.

Ai miin ...ffs.


Ehkä te olette lähes kaikki, KAIKKI, jotain vitun Sado-Masokisteja. SE selittäisi asiaa ainakin osittain.
Mutta silti.............P.s Aatelkaa miten hieno homma on näillä itseään "päättäjiksi" (en MINÄ antanut teille mitään LUPAA "päättää" mistään mitään, koskaan!) kutsuvilla vitun ilkiöillä !! Ne istuvat pitkin päivää jossain Stadilaisessa konttorissa tai ehkä kotonaan ja dildossa, tai kahvilassa tai jotain, ja siinä pullakahvilla tai pilahvilla ja kissanpaskateellä mietiskelevät KESKENÄÄN, ilman että SINUA jota "säännöt koskevat" konsultoidaan LAINKAAN, niin nin istuvat saatanat siinä ja supisevat keskenään ja miettivät tapoja hankaloittaa kaikkien koko elämää yhä entisestään ja tapoja joilla saada se, rikollinen pahuus, näyttämään Hyvältä ja Kunnioitettavalta ja mikä räikeintä; tarpeelliselta !!
HAHAHa on niillä vittu ottaa !!

Ne saattavat, tyhmimmät siis, luulla ITSE kai olevansakin hyödyksi eikä haitaksi ja tiellä, ja siirtelevänsä suorastaan vuoria. Suunnitellessaan jotain vitun "sakkomaksuja" milloin mistäkin.

Hei persläpi; miten olisi jos MINÄ, MÄÄRÄISINKIN, SINULLE joitakin maksuja !?!? Tykkäisitkö ITSE siitä !? Tai jos et maksa, ilmestyy ehkä ovellesi aivottomia idiootteja jotka eivät kyseenalaista käskyjä, aseiden kanssa, ja VAATISIVAT sinua tottelemaan ? Diggaisitko saatanan ääliö SINÄ SIITÄ ?!?!
Olet pelkkä kusipäinen kurja vitun varas ja haitallinen demoninen Satanistinen rikollinen öykkäripaskakasa ja pelkuri ja kiusaaja. SITÄ te olette, ette MITÄÄN sen jalompaa. Ja uumoilisin että tiedättekin tämän jo.

Teitä EI tulla KIITTÄMÄÄN; teidät tullaan TUOMITSEMAAN.

Alkakaa nyt vittu jo KÄSITTÄÄ joskus jostakin jotakin !! Saatanan OLETTAVAT ylimieliset vitun paskat.

Lakatkaa määräilemästä ympäröivää todellisuutta ja läpsimästä toistenne kulleja siellä Molochin kellareissanne saatanan naurettavat paskahousunynny keikarit ja alkakaa olla ihmisiksi ja HYÖDYKSI !! Menkää vitun vetelät löysät räkäläntit vaikka töihin !! Jos saatte sellaista mistään, mitä nyt..kun JOKU on nekin sabotoinut ja näivettänyt ja näinpäinpois.... Jaa niin JA ! JA, plus, tietenkin; tuonut maahan ihan TAHALLAAN ison lajitelman erinnäisiä murjaaneja ja neekereitä ja muita esihistoriallisia haaskansyöjiä ja loisia ja latvuston asukkaita ja hiekkojen päänkatkojia ja suolestajia.
(Muun muassa; mitätöidäkseen paikallisten "palkkatason" ja elämänkin siinä sivussa, ja "etuoikeuden" jonka kuitenkin ITSE pitää. Kerjäätte "vallankumousta" ja TIEDÄTTE sen, saatanan kusiruutat paska-aivot. Vittu mitä oksennuttavia paskarottia. Ei voi muuta todeta.)

Kiitti vitusti !
Hei !?....kiitti !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti