maanantai 27. maaliskuuta 2017

Jeti Rivieralla

Tässä ohjelman aikana tekemiäni muistiinpanoja.


Jeti: PUHU NIILLE IHMISILLE KENEN SEURASSA OLET !!!
EIKÄ tv-yleisölle. Sille voi puhua erikseen myöhemmin tai jotenkin siinä selostus / juonto -raidalla.


Voi kristus VITTU tuota saatanan imbesilliä idioottia MOOOOUUUKKAAAAAAAAA !!!

Äijä oli PRINSESSAN kanssa asuntokierroksella ja ei saanut kuin sölkötettyä HATUSTAAN ja pyyhittyä hikeä, HIKEÄ(!!), paksusta kallostaan siinä sählätessään !!
Ei vittu !!

MIKÄ: I D I O O T T I


VITTU K E S K I T Y niihin tyyppeihin joiden SEURASSA OLET helvetin pösilö pässi perkele !

Voihan kristus perkele että saa hävetä !


Ja sitten vielä Blogiin jotain lisää muutama sana...

Jeti on kuin sellainen tyhmä ja höhlä iso läski lapsi, joka menee ympäriinsä kuin jokin vitun koira, haistellen ja tutkien kaikkea, hirrrrrveellä energialla ja pöhinällä ja sutinalla ja rikkoo vääjäämättä aina jotain. Se on niitä levottomia läskejä, niitä mitkä on "kuin" norsu posliiniliikkeessä.

Aivan KAMMOTTAVAA katseltavaa. Kamalaa.

Älkää päästäkö sitä enää ääneen tai mihinkään. Pliis.Ohjelma tiivistää oikein hyvin sen että; suomalaisilla ei ole vieläkään MITÄÄN selkeää ja eritoten SISÄSYNTYISTÄ käsitystä tahdikkuudesta ja hienotunteisuudesta ja hienovaraisuudesta ja sivistyksestä yms. Junou, siitä että eletään kuin IHMISET, eikä kuten eläimet ja tundran muinaiset villiheimot. Jotka elivät siis kuten eläimet.

Vittu että hävetti sekin kun se puhui SUOMEA ja lähinnä itsekseen ja itSELLEEN, siellä keittiössä; juoden samalla viinaksia !!!

Ei olisikaan ollut odottamatonta että hän olisi yht´äkkiä kiskaissut housun etumuksesta esiin jonkin balkaninmakkaran tai HooKoon Sinisen ja ruvennut ihan muina moukkina sitä siinä mässyttämään, sylki lentäen Michelinkokin keittoon, ja sölköttänyt jotain jostain vitun futistuloksista ja jostain mitä anoppinsa on tehnyt.


Ja olisi se voinut edes muutaman sekunnin verran noteerata senkin äijän, sen Zhaan-Pierren, joka sille esitteli sitä observatooriota. Eikä sölkännyt itsekseen jotain tyhmää paskaa kuten "ooooh!" ja myöskin "woooh" ja "wau, täähän näyttää hyvältä" ja "täällä sataa paljon" jne.

Eli tiivistelmänä; huonioisi ne IHMISET, eikä niitä ASIOITA !!!

-

Sitten vielä tiivistelmä tähän samaan siitä Japanin reissusta. joka olikin näköjään KOLMIOSAINEN jakso !! Joten näin vain ensimmäisen ja viimeisen, koska luulin ohjelman olevan usinta, mutta ne olikin kaikki ERI JAKSOJA ....perkele.

No mutta siellä se hikoili johonkin Sake-sammioon ja hölötti jotain tyhmää potaskaa samalla, ja kävi vaivaamassa sumojakin ja heitteli, vitun moukka, paskaista porontaljaa KEITTIÖN PÖYDÄLLE(!!), heiteltyään sitä siis ensin pitkin LATTIOITA....just niinkuin JAPANISSA on tapana tehdä....
.....ai Tsiisus Vittu.

Sitten se idiootti pulisi siellä taustalla ISOON ÄÄNEEN, lähinnä itsekseen, Japanilaisissa HÄISSÄ !!

Ai luoja sentään......................... jär-kyt-tävää !

SEIS !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti