tiistai 14. maaliskuuta 2017

Helsingin Suurmoskeijahanke

On tottakai kuopattava HETI !

Ja suunnittelijat jonkinlaiseen "kansalaistuomioistuimeen" tai mitä ne nyt on, missä talkoovoimin hiostetaan "rikolliset" torakat näkemään vähän valoa?


Vittu että voi olla jo KÄSITTEENÄKIN aivan kamala ja kammottava ja yhtä käsittämätön; "Helsingin  Suur MOSKEIJA" ?!!?!?

Jumalauta mikä vitun PYHÄINHÄVÄISTYS !!!


Sanon MEILLE, "omilleni", että JOS tuo Perkeleen paskaläjä joskus kotisuomen maankamaraa koskettaa, polttakaamme se kuin hurrit Gävlen-pukki; aina vaan ja uudestaan. Tulkoon siitä vuotuinen tai kuukausittainen perinne, kunnes viesti ehkä uppoaa lopullisesti.

SE ON JO sotaa.
Ja se tehdas minkä tilalle sitä suunnitellaan tai JUONITAAN ja aiotaan; on aika vitun paljon paremman ja kotoisamman näköinen, fotogeeninen, kuin se mitä juonitte, jota en edes enää mainitse nimeltä.

Nyt alkaa sitten jo vanhat sekopää sukupolvet vittu riittää. Saatanan mielisairaat seniilit pikku Marxistit.

Kaivatte totisesti omaa hautaanne tällä saatanan Saatanallisella Paskalla.
Ja siihen kuoppaan ainakin MINÄ työnnän TEIDÄT  ilo-vitun-mielin !! Avec plaisir.USKOKAA kun sanon; Stadiin ei KANNATA rakentaa moskeijaa. Ei suurta eikä edes pientä.


Teille on nyt sanottu.


Ja varmaan melko useinkin ja eri tahoilta.
Nyt myös MINUN taholtani.
Jos haluatte tuhlata eläkevarojanne vitun roistot ja loiset, muuttakaa Algarveen tai mikä vittu olikin, tai johonkin päin "aurinkorannikkoa", älkääkä kaatako saavillisia saavillisen perään, tautista paskaa omienne, Tulevien Sukupolvien niskaan, saatanan kiukuiset pikku idiootit.Vitun paskapäät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti