torstai 16. maaliskuuta 2017

Washington vs Trump

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703162200086356_ul.shtml


Washington Post: Maahantulokielto kuuden muslimimaan kansalaisille on jäädytetty


Kuten näette, ei "poliitikot / tuomarit" yms piinkovat paskapäät anna minkään, edes PRESIDENTTINSÄ, tulla tielleen määräillessään ja säheltäessään ja sekoittaessaan elämän pakkaa.
On paljon tärkeämpää päästää ja ottaa maahan MUSLIMEITA yms paskarottia, kuin ....junou? ...olla ottamatta !

Vittu mitä apinoita. Mikä paskapää. Mutta luuletteko että on olemassa jokin "tuomari" joka EI OLISI paskapää ??!?!?!??!?

Kuka muu KUIN PASKAPÄÄ, HALUAISI ylipäätään "tuomariksi" ?!?!?!

Yleensähän he tekevät sen vain omasta aloitteestaan ja omaan rahaan ja omalla ajalla, esim sarjamurhaajat ja raiskaajat ja ne jotka sulkevat jonkun johonkin kellariin vuosiksi. Ne ei ole missään Virallisessa "Virassa", mutta tekevät samoja asioita kuin "poliitikot, poliisit ja tuomarit".
Nämä ovat vain yksityiskohtien, asteiden ja taikasanojen ja uniformujen ero.

Itse SISÄLTÖ ja ASIA on identtinen ja sama; ylimielinen tyhmä itsekäs PAHUUS.
Itse itselleen todellisuudesta Kuninkuuspaikan ahnehtiminen ja muiden loputon ja tauoton häiriköinti ja hiostaminen ja kyykytys ja uhkailu ja panettelu ja pelottelu ja rajoittelu ja kiusaaminen ja ahdistelu ja sen sellainen.
Tehdäkseen niin, ja HALUTAKSEEN tehdä niin; täytyy olla virtsapäinen tyhmä ja tunteeton ja henkisesti sokea, itsekäs lapsellinen ylimielinen solipsistinen kommunistijuutalainen paskapäinen ultraidiootti.

Siinä kaikki.
Ja SINÄKIN TIEDÄT TÄMÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti