tiistai 14. maaliskuuta 2017

"Kuntavaalit" ja "Äänestys"

MINÄ toivon teidän olevan ÄÄNESTÄMÄTTÄ !!!


Siinä kaikki.

KÄSITTÄKÄÄ että; JOS "äänestätte", te "legitimoitte" tätä kyseistä vitun kaaosta nimeltä "Poliittinen / Parlamentaarinen Järjestelmä" ja LUOVUTTE  OMASTA, de facto, VALLASTANNE.

Siitä yksin siinä on kyse. Se on suoraan Luciferin perseestä kotoisinoleva HUIJAUS vitun idiootit tolvanat. Eikä AUTA mitään.

Mutta jos ei äänestä LAINKAAN, ei anna MITÄÄN OIKEUTUSTA millekään mitä meille JOKA TAPAUKSESSA pyritään tekemään.
Tämä on HYVIN YKSINKERTAISTA katuviisautta ja totta, joten luultavasti moni teistä kapinoi sitä vastaan, ihan jo vaistonvaraisesti. Se on sitä "ihmisluontoa".

MInä olen jo repinyt oman äänestyslappuni, HETI kun sellainen luokseni saapui.
Se on jo LOUKKAUS itsessään ! "Sinulla on äänioikeus" ja blääblääblä.. No totta vitun vitussa ON !! Ja VALTAVASIT päälle ! Perkeleen ylimielinen "oikeuksia" kahmiva ja vittu JAKELEVA itsekäs röyhkeä omahyväinen vitun sekopää APINA !!!!

Vitun vittupää ääliö saatana !!

Kristus Perkele !!!

MIKSI nämä pölvästit LUULEVAT että heillä on jokin luontainen oikeus KOMENTAA ja ohjailla ja SÄÄTÄÄ ja säädellä muita olentoja !?!?  MISTÄ luulette moisen KÄSITYKSEN, mikä on AINOA mitä se ON, käsitys(!!), olevan siis kotoisin !?
Mistä !?!....


ONGELMAN on LUONUT mm lähinnä vain SE, ettei heiltä ole koskaan otettu noita LUULOJAAN pois. SIITÄ se KAIKKI johtuu.
Koska toisin kuin jokin häiriintynyt paska, kuten kyttä, me Normaalimmat sinänsä, haluamme lähinnä pysyä omissa oloissamme ja olla etäällä ja rauhassa ja tehdä mitä teemme, syödä mitä syömme jne jne. Mutta SAALISTAJA ja LOINEN näkee tuon HEIKKOUTENA ja TILAISUUTENA ja iskee kiini, hölisten ja sölköttäen typerää olettelevaa ylimielistä paskaa, ABSOLUUTTISEN vakuuttuneena omasta poikkeuksellisuudestaan ja oikeudestaan tehdä niin.

USKOMATONTA pokkaa toisin sanoen !! Ja SE apinoihin tehoaa ! VALITETTAVASTI.
Ei minuun, mutta APINOIHIN.-


Nämä tällaiset vitun "Kuntavaalit", Kunta-Kinte vaalit, on pelkkä VITTUILUN muoto jos mitään.
Missä kaikenlaiset typerät hölisevät tyhjäpäiset kommunisti-idiootit, jotka ei ehkä itse KÄSITÄ että OVAT kommunisteja, lupailee ihaileville älykääpiöille sieluttomuuksille kuun taivaalta ja kaikkee hyvää ja kivaa ja siistii ja mitätehaluutte, ja kaikki ihailevat typerät idiootit TIETÄVÄT ettei niiden toiveiden täyttymistä tarvi pelätä. Ne EIVÄT tule toteen.
Mutta siitähän kyse juuri ONKIN; "äänestely" on sama kuin kaikki muutkin vastaavat iänikuiset primitiivirituaalit joissa kirjoitetaan jokin toive paperille ja lähetetään se sitten taivaalle jossakin vitun lampussa tai lyhdyssä.

Mitä nyt LUULETTE; miten siinä käy ?!?!?!

Siinä käy niin että toiveesi EI toteudu ja joku lihava ja todella ÄRSYTTÄVÄ idiootti paskaläjä, luultavasti nainen / ämmä, pääsee "Virkaan" ja KOMENTELEMAAN sekä sinua, ETTÄ minua !! KAIKKIA itseasiassa. NIIN siinä käy.
Nyt ja aina.

Kunnes te heräätte jonain päivänä. Kuin nousisitte Matrixista kuten Neo, yht´äkkiä ja hölmistyneenä.

Ja KAIKKI, TODELLINEN toimeliaisuus ja siten myös "talouskasvu" ym bisnes-elämä ja sen sellainen, elinkeinot voitaisiin kai sanoa, näivettyy ja kuolee pois. Eli juuri niinkuin "valtio" haluaakin, sillä se ei siedä MINKÄÄNLAISTA kilpailua. Tai koittakaa esim ottaa kytiltä tuo "Katujen Kingit" valta-asema pois ! RAUHANOMAISESTI siis. Kyllähän se väkivalloin ONNISTUU jos te vain olette siinä 24/7/365 sydämellänne ja henkeen ja vereen mukana. Ettekä luovuta tai panikoi.

Sitten te kyselisitte, pahoinvoiden siinä samalla, että ".....*uikutusta*...mutta..mitmitmi...mitä nyt?!"
Koska ei olisi mitään sanelevaa, komentelevaa idioottia näyttämässä tietä ja tietämässä PUOLESTASI mitä tehdä ja miten elää ja olla.
Vitun ääliöt saatana.


Te olette KAIKKI vain laiskoja. Thät´s ool.
Eritoten ÄLYLTÄNNE.
Ja kuten hyvin TIEDÄTTE; se mitä ei KÄYTÄ, näivettyy.
Lopulta ehkä KUOLEE pois.

TÄMÄN TAKIA typerät "johtaa" maailmaa. Niillä on tyhmyyden ja umpisokeuden suomaa älykääpiön energiaa ja luuloja ja hhmmm...miiiieeelenkiintoisia harhoja, jippii(!!), ja halua tutkia kaikki mahdollisuudet "vaikuttaa" muihin eli häiritä muita lapsia hiekkalaatikolla, ja komentaa ja kurjistaa ja kiusata heitä. Kaikin keinoin. Tyhmät jaksaa, kuten kissat ja koirat, tutkia tutkia tutkia !! Niille on AINA jotain "tutkittavaa" - aina jotain mistä ÄLLISTYÄ ja HÖLMISTYÄ ja PÖÖÖÖYYRITYÄKIN siinä kerkee kyllä ! Ihan hyvin..
Vielä on ehkä aikaa !!


Menkää ja PÖYRISTYKÄÄ jostakin vitun kusipäät iljettävät niljakkeet ja idiootit.Mutta MINÄ en anna teille MITÄÄN, minkäänlaista, lupaa kajota itseeni tai kohtalooni. Teidän juutalaislakinne EIVÄT koske YKSIKÄÄN minua eivätkä sinuakaan, eivätkä yhtään ketään, eikä yksikään teidän sääntönne ja määräyksenne.
Tai sitten MINUN vastaavat ovat yks-yhteen teidän vastaavienne kanssa, ja me voimme ladella toisillemme sääntöjä ja "lakeja", jee(!!), koko ikämme.

Onhan se yksi tapa tuhota tämä elämä ja sen suomat mahdollisuudet ja mahku onneen yms, ja ihan vain kiusata ja alistaa kuten alimmat apinanvaistot kai kehottaa tekemään.


Eikö Jeesuskin muuten opastanut teitä RAKASTAMAAN ?!?!!?
EIKÄ missään vitun nimessä "laatimaan toistenne päänmenoksi lakeja kuten ne vitun jutkut" ja järjestäytymään "Valtioiksi" yms ?!?!?!


MIHIN  TÄMÄ(!!!)   oppi    katosi !?!?!


Taisitte Pirut unohtaa sen jossain vaiheessa !??! AHAHhaa....ettekö unohtaneetkin !?!?


Jeeeaa...h....pahuus on paljon hauskempaa !!


Kunnes kuolema ja PAHUUS toden totta, teidät herättää ja erottaa.


Tukehtukaa paskaanne vitun typerykset harhoinenne !

MINÄ ainakin totaalisesti tukehdun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti