tiistai 21. maaliskuuta 2017

Bravo Steen Christensen !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703202200088693_ul.shtml

"Kudos" to the Cop Killer Steen Christensen - From The Captain !!

BRAVO sir.
Äijä tappoi / murhasi 2 itsensä Muiden Ihmisten Vartijaksi ylentänyttä häirikkö-kiusaaja-sosiopaaati-paskapää-komentelija-ahdistelija-henkinen ja fyysinen Raiskaaja Mulkku-mulkkua ja nyt kaikki idiootit ämmät kiljuu Hoosiannaa tuolla kommenteissa "mädätköön selliinsä!" "nii just! nön nön nöö!" "mä ainakin oon kiltti ja teen niinku KÄSKETÄÄN ja pyllistän jos KÄSKETÄÄN ja mä TYKKÄÄN alistajista!" "Nii just! mullaki on Helsinki-Syndrooma" jne jne AD NAUSEAM.

Hei; haistakaa kaikki vittu !!!!
Vitun sieluttomat, ulapallaolevat uivelot !


Minä ainakin ihan arvostan ja tykkään !!

Steeni ainakin on tehnyt oman pienen Valtion ja Kiusaajien vastaisen osansa !!

Oletko SINÄ ?!?!Niin aattelinkin.
Mutta: on paaaaljon helpoimpi kirkua tyhmänä ja epärealistisella maailmankuvalla varustettuna, peloissaan, iltsikan kommenteissa, kuin heittää KOKO maailmankuvansa sinne mihin se kuuluu eli roskiin ja polttaa se ja alkaa nähdä TOTUUS ja elämä ja maailmankaikkeus sellaisena kuin se ON, EI sellaisena kuin lihavat ja viiksekkäät mursun näköiset sedät esiliinoissa ja erikoisissa symbooleissa HALUAISIVAT sen olevan ja haluavat PAKOTTAA sinutkin näkemään. Ja siis käskyjään ja harhojaan TOTTELEMAAN; koska sinä synnyit ilmeisesti juurikin SIIHEN, tottelemaan !

Uskomatonta !? Eikö ?

On totta vie !
Kytät ovat tämän syntien kurjan planeetan yhdet syntisimmistä saatanan saastoista mitä "ihmis"historia tuntee. Ja minä HALVEKSIN suunnattoman suuresti KAIKKIA jotka kyttiä puolustavat. Ja vihaan ja inhoan enemmän kuin saattaisit äkkiseltään edes luulla.

Mutta minä inhoan ja vihaan yhtäläillä myös rikollisia saastoja ja HEIDÄN "groupieitaan". MOLEMMAT ovat luojan ja vapauden ja sen sellaisen, vastaisia Toisten Saalistajia ja Luontaissyntyisiä itserakkaita kiduttaja-sadisti-kiusaaja-öykkäri-ahmatti-omija-kusipäitä. NÄHKÄÄ TÄMÄ NYT JO PERKELEEN luuseri-sielut Tsiisus Vitun Khraist !!

Minä inhoan KAIKKIA vihollisia. Minä en VALIKOI. Enkä Suvaitse™  MITÄÄN niiden variaatioita.

Jos on jänis, eikö ole seinähullua ja neuroottista, paskahousuista, selviytymisyritystä yrittää LAJITELLA ja JAOTELLA vaanijansa ja saalistajansa "siedettävät" ja "vähemmän siedettävät" ja "Totaalinen Vihollinen" kategorioihin !??
Vittu ne on KAIKKI sinun perässäsi ja VIHOLLISIA saatanan kaninaivoinen paskaruutta !


Sitäpaitsi onko joku teistäkään ääliöistä IKINÄ TIETOISESTI VALTUUTTANUT yhtäkään kyttää olemaan joku vitun "huolenpitäjä" tai mitä te ikinä luulettekin säikyissä jyrsijänaivoissanne kyttien olevan, tai onko joku teistä IKINÄ allekirjoittanut paitsi noiden "maita ja lakeja ja valtioita" ym juutalais-vapaamuurarillisia Luciferin Linnakkeita pystyttävien saatanoiden MAAILMANKUVAN per se, yhtäkään HEIDÄN laeistaan !?!?

MINULTA ei ainakaan ole KERTAAKAAN kysytty MITÄÄN !! LUIT AIVAN OIKEIN !!
EI   K E R T A A K A A N !!!!!!!!

Ja silti nämä saatanan tyhmännäköiset pellet ylä-asteelta LUULEVAT, että vain koska he kerääntyvät johonkin vitun nurkan taakse, sonnat suorissa housuissaan, ja supisevat siellä jotain jännää jostain vitun pelikorttimaailmoistaan, että SE jotenkin KOSKEE MINUA tai sitoo MINUT   HEIDÄN MAAILMAANSA !!!!
Vittu voiko sitä enää ylimielisempi ja häiritsevämpi häirikkö ja kusipäisempi paskapää olla !?!?!?

Mutta koska kaikki TYYTYY, tilanne vain ylläpysyy. Haistakaa. Kaikki. Vittu.

Te olette PETTUREITA kaikki.
Tämä johtuu muun muassa liian MATERIAALISESTA harhakäsityksestä maailmankaikkeuden olemuksen suhteen. Jos näkee vain materian ja eläinten tasoisen, jossa te elätte, maailman - niin .........kai sitä sitten, jos siis on vielä tyhmäkin kuin lapsi, hyväksyy minkä vain rajoituksen hätähousuisessa kiihkoisassa akuutissa paniikissaan. En tiä.
Niin kai.

Olen itse kokenut SHOKIN, useitakin kertoja, joten TIEDÄN kokemuksesta että SIINÄ MIELENTILASSA sitä hyväksyy turvakseen äkkiä lähes mitä vain, mutta hei lahopää; SE MENEE OHI !!

That too shall pass.
Ja sit sä oot ninq et...."mmmmmm.....tota....hei kyttä hei!?...niiiiiiiiiiin nin niistä vaan niistä rajoituksista olemassaolooni, mitkä  aiemmin paniikissa hyväksyin, thahaha...aijaiaji, niin nin ...saisko niihin vähän höllennystä ?"...
...miten LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULISITTE vallanhimoisen isoruumiisen pikkupojan tuohon vastaavan !?!?


"Olette Pidätetty!" kenties ?!? KENTIES !! Paljon mahdollista !!
Sellissä saattaisit saada useitakin aivosoluja lisää, ja nähdä tämän kaiken TODELLISEN rumuuden. Huu nous rait !?!?

*


No mutta; te tiedätte tämän kaiken jo itsekin, joten mitä tässä jankuttaa ja pahentaa oloanne. Rait ?


Lucifer....se ON kieltämättä melko OVELA ! Mutta se johtuu VAIN siitä että ihmislapsi on kuten kaikki muutkin eläimet, ohjelmoitu USKOMAAN kaikki mitä vanhempi olento sanoo tai sanelee maailman olevan, ja toistamaan vanhempansa typerät typerät vitun virheet ja täten laittamaan eteenpäin, kiertoon, sen typerän ja virheellisen, valheellisen maailmankuvan.

SE ei ole sinun syysi, mutta SE ON ettet edes yritä MUUTTAA sitä.


MINÄ YRITÄN, ja tulen aina yrittämään. Kunnes kuolen.

Hukkukaa te minun puolestani typerään paskaanne, ihan täsmälleen kuten lehmätkin, ja siat, siellä karsinoissaan. Jos sellainen on mielestänne se miten Asioiden Kuuluu Olla, niin vittu työ ootte tyhymii !!!

Extenttiin jollaista en osannut edes KUVITELLA nuorena.
Mutta maailmahan ON Paljon Pahempi kuin sitä osaa Nuorena Kuvitella.

Aaaaamen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti