tiistai 7. maaliskuuta 2017

Niilin...kävelijä

YLEltä, kaikista maailman tuuteista, tuli tuollainen ohjelma jostain ilmeisesti Anglo, mulkusta, joka KÄVELI niilin rantoja pitkin paikasta toiseen. Murjaanien ja neekerten saartamana ja keskellä, ja jäi kai toistaiseksi henkiinkin.

Se oli yllättävän hyvä ohjelma. Mutta !

Joka sen katsoi, NÄKI kyllä mitä neekerit on ja tekee; ne jumalauta työntää ihan oikeasti sen tyhmän typerän ja tyhjän, päänsä, perkele suoraan muulin tai lehmän tai minkä lie jakin pillun alle ja ottaa siitä VIRTSAT suoraan päähänsä ja käyttää vitun vatipäät SITÄ tehdäkseen ...jotain, kampauksen tai jotain. En ihan täysin KÄSITTÄNYT...ymmärrät kai?

Ja sitten ne saatanan kalikkahampaiset hihittelevät, pomppivat, alkeelliset idiootit käskee nuoria neekeri"yksilöitä" keräämään TUORETTA vitun jakinpaskaa tai lehmänsontaa tai häränlantaa tai mitä lie parskan versiota se olikin, siitä maasta, niiden elukoiden seasta, ja PALJAIN KÄSIN ja ...tekemään sille jotakin, luultavasti syömään.
Vai....ajattelinko nyt muuten kiinalaisia?....taisinkin, juu, aatella. Mea Culpa.

Ei ne KAI sitä SYÖ vaan ne KUIVAA sen ja sitten myöhemmin, juujuu tää olikin paaaaaljon sivistyneempää(!),  sitten siis myöhemmin ne hieroo sitä perkeleen PASKAA, lantaa, sontaa, ULOSTETTA, SUORAAN MUULINPERSEESTÄ, kuivattuna siis, niiden elukoiden omaan vitun selkään !!

Ei Kristus vitun vittu.....hei ?....khamoon ?

Elukka parat !

Sitten ne sotkivat jossain vitun rituaalissa sen angloäijänkin lettiin virtsaa ja oliko siinä sontaakin, en nyt muista, ja se oli sitten ...olevinaan ...kai jotakin....jotenkin "khuulia" tai "hyväksi sinulle" tai terveellistä ja siunauksellista tai jotain.
Sen sijaan että....junou?...se olisi vain HAISEVAA VITUN VIRTSAA (JA! ehkä paskaa!) PÄÄSSÄSI vitun pösilö pässi !

AAIii jumalauta sentään...... hei..?.....tä vttua ?!


MIKÄ VITTU SIINÄ onkin että KAIKKI. KAAAIKKI!! Kaikki vitun primitiivipösilöt kaikkialla pitkin planeettaa, Japanilaisia myöden, on AINA!! Vittu AINA!! Jotenkin, tavalla tai toisella tekemisissä paskan kanssa ?!?! Niillä on AINA jokin tekosyy lääppiä ja käsitellä, paljain kourin, sitä vitun PASKAA ja TEHDÄ sillä jotain muuta kuin vain huuhdella äkkiä pois silmistä ja pois mielestä.
Kuten tulisi tehdä "politiikalle ja poliitikoille" ja kytille ja lainlaatijoille ja muille imbesilli-idiootti-solipsistinen-narsistinen-sadistinen-pähkinäaivoinen-mielipuoli idiooteille.
Mutta sittenhän olisikin jo Paratiisi Maan Päällä, eikä henget voisi käyttää enää tätä "Maan Koulua" kouliakseen meitä sieluja, ja eihän niiiiiiiiiiiiiin nyt voilla !!? Vai voiko !? .....jeeeep. Näin on.
Ei voi !


(Miksei ?! tosin...)Mutta niin, se oli ihan hyvä ohjelma sitä neekerien kakkailakointia lukuunottamatta. Ja kun sen sai nähdä ihan nyky-kuvanlaadulla eli HooDeenä eikä minään perunallakuvattuna puurona, niin a-vitun-vot !
Mahtavia erämaamaisemia yms sontaa. Pridi khuul.

Tuleehan sitä vielä se päätösosa missä ollaan itse Faaraoiden Egyptissä !!

Katsokaa ihmeessä, se on hyvä shou. Ja siinä saa tsiigata pyramiidejäkin HD:nä, lähes varmasti.
Ja likaisia, sontaisia paikallisia äijiä tuijottamassa eteensä maahan ja kameraan. Kuten aina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti