keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Lastentarhassa Kiehuu

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703072200081566_pi.shtml


Joku tuollainen lähinnä kalju, puolalaismies on sanonut jotain itsestäänselvää ja nyt "kaikki" idiootit kirkuu räkä lentäen pitkin nettiä ja maailmaa että "ei näin voi olla!!" ja että "me ei hyväksytä tätä!".

Ensinnäkin; näin vaan ON. Ja toisekseen; sillä ei ole mitään VÄLIÄ hyväksyttekö te sitä vai ette, enkä saata käsittää mistä olette moisen harhakäsityksen yleensäkkin saaneet että sillä OLISI jotain vitun väliä.


Ja kannattaa jo käsittää ja HYVÄKSYÄ asia, että tuo "me ei HYVÄKSYTÄ tätä" ja tätä ja tätä, on MARXISTINEN stalinisti leninisti koirannussijain STRATEGIA jolla kaataa itseään paremmat ja kyvykkäämmät maat ja kansat ja kulttuurit ja mahdolliset VAPAAT IHMISET.


MINÄ en hyväksy esim kyttiä ja lakeja ja politiikkaa ja valtio-hallitusta ja muita itsensä jumalina näkeviä harhaisia häiriintyneitä nisäkkäitä kyrpiä, mutta siellä ne keikkuu !! "Kiitos" laistenne vitun kääpiöiden, mitä älyyn ym tulee.


Jos olette hyväksymättä JOTAKIN, niin miksi ette ole kertaakaan tunnetun historian aikana olleet jotakin sellaista vastaan mitä vastaan TULEEKIN olla ?!?! Kuten esim ylläluettelemiani kyttiä lakeja yms Luciferiaanista sianpaskaa ? Tai Veroja tai rumia kalsareita tai koiranpaskapusseja tai "Vihreitä" tai vanhoja rumia happamia vitun ämmiä ? Tai jotain ?
Tai sitä että neekereitä tekohengitetään globaalisti ja pidetään elossa ja hengissä ja varmistetaan että se hyödytön-haitallinen roskajoukko ja paskakasa ja loiselämänmuoto ei vain SÄILY, mutta LISÄÄNTYY räjähdysmäisesti, täyttäen kuin heinäsirkkaparvi, kohta koko Maan !!!

Miksette "osoita mieltänne" ikinä jotain TUOLLAISTA vastaan !?!?

LUULTAVASTI siksi että; olette tyhmempiä.
Se on sangen yksinkertaista.


-


Nyt tuokin vitun tyhmä ämmä LUULEE olevansa joku vitun Myöhäisempien Aikojen John Rambo, kun on käynyt vähän tiuskaisemassa jossain turvallisessa ympäristössä tuon äijän loittonevale revalle jotain typerää hölisevää lapsellista Feministipaskaa.
Ei Kristus vittu.
Lopuksi vielä tätä naurettavaa käpyaivojen soopaa, tai eräänlaista amatööriteatterihan tämä kai ON...


" - Montako naista on sadan parhaan shakin pelaajan joukossa? Kerron teille, ei yhtään, Korwin-Mikke vastasi omaan kysymykseensä.

Espanjalaismeppi Iratxe García-Pérez vastasi Korwin-Mikkelle välittömästi.

- Teidän teorianne mukaan minun ei pitäisi olla täällä. Teitä häiritsee, että voimme edustaa täällä kansalaisia tasa-arvoisesti. Puolustan täällä Euroopan naisia teidän kaltaisia miehiä vastaan, García-Pérez sanoi. "


No voi hellanlettattentään ! Siällä te "Edustatte" ja jotenkin "Tasa-Alvoisesti" ! Oivoi....voivoi.

Ensinnäkin, tyhmä nainen; ehkä sitä vain ÄRSYTTÄÄ, kuten KAIKKIA MIEHIÄ, naisen ÄRSYTTÄVÄ vitun TYPERYYS ? Ehkäpä ? Ja totisesti; SE että siitä huolimatta ja SILTI, ne kälättävät idiootit, naiset siis, saavat todentotta "päättää" asioista !! Ehkä SE on yksi juttu !?
Ja toisekseen: mitä äijä sanoi, on kuin sanoisi kotikissoista että "ne on ihmistä pienempiä ja karvaisia" - eli itsestäänselvyydet on asian oikea lokero.
Ja kolmanneksi: MITEN SE liittyy tuohon mihinkään, mitä hän sanoi ? MIKSI se liittyisi mitenkään siihen että naaraita on "päättävissä elimissä".... mitä hän naisista yleisesti, olentoina, totesi !?!?

NAISET; rauhoittukaa ja antakaa olla. SE on ainoa OIKEA teko, ja suhtautumistapa. KAIKKI muu vain ÄRSYTÄÄ meitä lisää ja lisää ja lisää, ja siitä seuraavat ongelmat OVAT. TOSIA.

Tuollaiset IDIOOTTIÄMMÄT yrittävät väkisin punkea alueelle johon eivät vain kuulu, mutta koska ovat tyhmiä kuin harhainen läjä tyhmää paskaa, tai sellainen ravintolanpitäjä mille Gordon aina huutaa, he eivät ota opikseen ja KUUNTELE. Ikinä. Mitään.

Ja kuten Kuppiloissa; he aiheuttavat LOPUTONTA ja TURHAA tuskaa ja kitkaa ja asioiden toimimattomuutta ja kaiken lopullisen romahduksen ennenpitkää. Ja sitten huokailevat kuin jokin väsynyt tai juopunut idiootti, itseaiheuttamansa GIGANTTISEN ongelman juurella.
Vitun ääliöt." Mitä sanoit Korwin-Mikkelle, Henna Virkkunen?

- Sanoin, että me suomalaiset naiset emme hyväksy tällaisia puheita. Sanoin, että automatkan aikana voi tulla ongelmia, että kannattaa olla varovainen, Virkkunen kertaa Iltalehdelle ja muistuttaa, että huumoriakin oli mukana. "


Ilmeisesti tämä Henna ON kaikki suomen naiset ja tytöt !! Ei "edusta" heitä, mutta ON, he !!
🎶 "I´m every woman, it´s all in me" ♫  ?!?!


Ja hän myös ilmeisesti uhkasi tuossa, jokseenkin verhotusti toki, autopommilla kyseistä puolalaista torakkaa.


Daaayyummn !
Kattokaa noita kuvia, noitakin idiootteja.
Molemmilla yhtä tyhmä hymy naamallaan.
Äijä on kuin jokin nuori poika jossain kesäleirillä, joka nousee pöydästä käydäkseen "pissalla" kunnes palaa taas koottavien lentsikoiden pariin.
Ja tuo "naaras" jos nätisti sanon, on kuin jokin kirveelläveistetty Niskavuoren Hjelena, tumman oranssein hampain ja opportunistisin mielin.Nuo tuollaiset "johtaa ja päättää ja hoitelee teijänkin elämän !"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti