tiistai 14. maaliskuuta 2017

"Poliittisen Tilanteen" Ruodintaa

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/03/kamala-mekkala-ja-kirkkotatien.html

Siinä on taas ihan kelpo kirjoitus Hankamäeltä.Ruoditaan nyt tätä "Poliittista Tilannetta", ja se ON "poliittinen" (!!), että; nythän on meneillään paitsi tuo MaMu™ sirkus tuolla Helsingissä, niin samoin on myös Turkki äitynyt entistä kusipäisemmäksi ja aggressiivisemmaksi ja hankalammaksi ja alkanut nyt käydä jo Hollanninkin tulppaaninviljelijöiden hermoon.

U S K O M A T O N T A.MINUA ainakin inhottaa suuresti myös sekin, tuossa Stadin mamuilussa, että täältä maalta NUORET aina välillä lähtee, nuoruuden visioissaan, Helsinkiin .....olemaan / "shoppailemaan" yms, on tullut itsekin tehtyä, ja nykyään heitä kohtaa sen Helsingin jonka minä olen tuntenut, sijaan tuo vitun neekerien ja ählämien ja aivan USKOMATTOMAN typerien ylimielisten pikku vitun lehmien kusipää-gnuu-lauma. Mölyämässä ja häiriköimässä ja ihan vain OLEMASSA, joka vitun paikassa; Helsingin sielu ja TUNNELMA on mennyttä.

Mutta kovakalloinen Neanderthaali-idiootti-Vasurihan ei TÄSTÄ mitään käsitä, koska hienovaraisuus ja tunnelman ym ymmärrys EI OLE "hipille" millään tavalla ja tasolla tuttua. Vaan lähinnä eräänlainen koiranelämä, jossa vouhkataan typerässä kuolaavassa laumassa, likaisina ja karvaisina ja typerissä karva-hamppu-vaatteissa ja ollaan silleen-ninQ höhliä ja tällee. Koko ajan ja kaikkialla.

Inhottaa että nuoruus joutuu nykyään katselemaan ja kuuntelemaan ja kaikin tavoin SIETÄMÄÄN, eli Suvaitsemaan™, kaikkea tätä tällaista Vitun Paskaa.Vittu Mitä Paskaa. VMP !


Mutta ei Vasureita eli kommunisteja eli sabotööreja ylimielisiä käpyaivoisia typeriä vitun idiootteja loisia, lapsellisia itsekkäitä VIHANtäyteisiä kusipäitä, ole ennenkään, koko historian aikana, kiinnostanut tekemänsä TUHON laajuus ja sen KAIKKINAISET vaikutukset ympäristöönsä ja sen asukkaisiin. Sellaista on kun on solipsistinen ja itsekäs; sitä on hemmetin vaikea nähdä MUITA. Tai VÄLITTÄÄ niistä vittuakaan.Nämä ns "Poliittiset(!) Vasemmistolaiset" yms kusilätäköt, eivät ole mitään muuta kuin pikkusieluisia kiusanhenkiä. Ilkeitä pikku ilkiöitä, jotka haluavat vain kostaa oman kuvottavan paskuutensa koko muulle maailmalle. Ja olen melko varma, että itse asiassa SUURIN OSA ns hipeistä ja vasureista yms, on JUOPPOJEN tai "Alkoholistien" lapsia.
Joten selitys heidän kusipäiseen inhottavuuteensa on sama kuin kiusaajilla yleensä, ja löytyy ihan siitä läheltä eli kotoa. Eli siitä tunkkaisesta sekopäisestä ja levottoman rauhattomasta vitun villieläinten luolasta mitä ne reppanat joutuu "kodiksi" kutsumaan. Saatanan ääliöt älykääpiöt.

- Näin tuossa viimeksi muuten, juuri EILEN, yhden vitun happutukan, makkaratukan, paskapään, tunkkaisen vaatemytyn tuossa kun YRITIN SYÖDÄ !! Saatanan paskapökäle perkele.
Vitun mulkku vain vetelehti ja istui ruokapaikan pöydän äärellä ja selaili kai kännykkää ja NIISTI suureen ääneen aina välillä ja taisi yskiäkin. Kuten sanoin; ei MITÄÄN käsitystä TILANTEESTA tai MILJÖÖSTÄ tai MUIDEN-HUOMIOON-OTTAMISESTA.
Sellaista on karkean moukan elämä ja olemus.
Ja SIITÄ yksinomaan koostuu "Vihervasemmisto" eli Modernien Aikojen Kiihkouskovaiset ja Natsit.


Tähänkin asiaan AUTTAISI SUURESTI eräs yksinkertainen keino, mikä auttaisi ihan suunnattoman moneen muuhunkin ongelmaan, muttei sitä tehdä koska se on ihan liian takuuvarma ja tehtävissä ja toteutettavissa ja luultavasti TIEDETÄÄNKIN siksi toimivaksi.
Eli, se menee näin; ihmiset JAETAAN erillisiin alueisiin, ja "vasurit" saa kokeilla omaa elämätyyliään ja tapaansa KESKENÄÄN jossain vitun mettässä, ihan itse.
Ja ne jotka suosivat jonkin muunlaista elämää, elävät SITÄ sitten todeksi jossain hipeistä kaukana.
Jne.

Tokihan "hipit" yms pökäleet JÄÄTYISIVÄT heit ensimmäisenä talvenaan sinne mettään, mutta.............olisiko se nyt lopulta NIIIIIIIIIIIIIIIIN suuri menetys ja hinta ?!
Tiedä häntä.

Voihan heidän SEASSAAN toki, syystä tai toisesta, olla joku ihan täysin huippukin tyyppi, mutta sellaiset on juuri niitä "säännön vahvistavia poikkeuksia".


MINÄ itse, henk.koht, olen miltei AINA halunnut ihan OMAN ALUEEN. Jossa ei olisi YHTÄÄN MITÄÄN muuta kuin mitä MINÄ haluan ja sallin ja suvaitsen ja LUON ja tarvitsen. Eli lähinnä siinä olisi se itse luonto ja se miten minä sitä muokkaan, ja minulla on pettämätön taju ja maku, uskokaa pois vain, ja kaikki mitkä katson arvostuksen arvoisiksi asioiksi, esineiksi tai olennoiksi.
Tietysti jos, JOS, sinulla on Se Joku - Se Oikea jne, niin..............ei kai sitä sitten juuri mitään niin muuta tarvitse, paitsi ruokaa ja näin, mutta olettaen että sinulla on vain tämä kurja materiaalinen elämä ja maailma, kuten suurimmalla osalla kai on, niin ....miksei tehdä SIITÄ kaikesta vähästä PARASTA MAHDOLLISTA ?!?!?

Ei YHTÄKÄÄN kyttää tai "valtion" tynkääkään, enkä edes mainitse mitään vitun "lakia"....ärsyttää jumalauta jo NYT!! PERKELE ! SAATANA SENTÄÄN........että pitikin mainita se edes noin ohimennen......sssssssssssshhhhhhhhhhh.....no ...joka tapauksessa... olisi vain jotain hyvää ja kaunista. Tunnelmallista ja VAPAATA.
Itse asiassa tuossa lähelläni olevasta TeeVeestähän se tuli juuri tällä kirjoitus hetkellä; harkittu. kaunis. idylli !
Ohjelmassa Suomen Kaunein Koti.NO mutta tämä menee nyt jo pois tuosta aiheesta mistä PITI kommentoida, eli "poliittinen sirkus".
Se on sitä samaa paskaa aina.


Mitä MINÄ näen ja haluan MUILLE SANOA kun tuota Stadin linja-autoaseman rähjäistä kaaosta katson on vain että; tuon LUULISI avaavan tyhmemmänkin silmät SILLE, että JOS ÄHLÄMIT YM TEKEVÄT TUOLLAISTA JO JUMALAUTA OLLESSAAN PELKKIÄ TURVAPAIKANHAKIJOITA, NIIN KUVITELKAA NYT PERKELE JO JOTAN TODELLISTA SIITÄ MITÄ KUTSUTAAN "Monikulttuuriseksi™" YHTEISKUNNAKSI !!
Eli OIKEASTI; ilkiö-vittupää-kiusanhenki vasurien ja muiden Taistoloiskusipäden älyvammaisten idioottien tahalliseksi sabotaasiksi ja kiusaksi ja haitaksi ja hankaloittamiseksi ja häiriköinniksi, jos MINULTA kysytään miksikä sitä PITÄISI kutsua.
Siksi.

Siksi sitä PITÄISI kutsua vitun idiootit munattomat pölvästit perkele !


Jos ja kun AJATTELETTE asioista niiden OIKEILLA nimillä yms, niin saatatte ehkä NÄHDÄKIN jotain kerrankin OIKEIN ja NIINKUIN SE ON.
Koittakaa ihmeessä !Ja siis tuo Turkki.............vittu SE on ihan absurdi tilanne jo se. En olisi uskonut että kaikista maailman perslävistä juuri TURKKI tulisi aloittamaan seuraavat kunnon hankaluudet, mutta niin se vain on !!

Aika juttu.


NE on juuri NE jotka AIHEUTTIVAT välillisesti vähintäänkin, tuon MaMu invaasion 2015.

Eli niiden(kin) takia täällä KOTISUOMESSA nyt elellään sitten, sekalaisen sakin ählyjä ja nekruja kanssa. Ja kyhnytetään kyvyttömän munattomina, ilman iskä EU:n sanelua, "poliittisesti", tilanteen kanssa.T u r k k i !!  

Kaikkea sitä saatana näkeekin.
Yksi maailman turhimmista maista, Liettuan ja Latvian ja jonkin nimeltä "Andorra" yms kanssa. Ja NE luulee olevansa jotain hottiakin shittiä ?
Idiootit.Onneksi en ole ainakaan rahoittanut heidän täällä vetelehtimistään, sillä en ole käynyt KERTAAKAAN turkkilaisten kebapeilla sittemmin................siitä on kyllä niin kauan etten edes muista. Ehkä vuoden 200.....4 ? tai 3 tai 5 tai jotain ?
Kauan siitä jo on.


Mainostamani Scan Burger on ainut missä silloin kävin ja ihastuin TÄYSIN ja HETI, muttei sitäkään enää ole siellä Kampissa ja sen kauemmaksi en yleensä halua Stadissa lähteä seikkailemaan, ainakaan pelkän ruoan takia. Se siis on KOTIMAINEN paikka, joten luonnollisesti; eihän siellä nyt kukaan perkele käy, eikä se menesty !!
Älkää vaan vittu SINNE menkö !! Se on vain KOTIMAINEN     JA   kebap-paikka !!
Eli pysykää toki kaaaaukana !!


Jos te ette osaa tai viitsi ITSE tehdä OMAA KEBAP-ravintolaa tai "konseptia" tai mikä se onkin, suomalaiset, niin; olkaa vittu syömättä kebappia !!
Se on niin yksinkertaista !!


Suosikaa mieluummin myös HESEä kuin Mäkkiä. HESEN lihakin on saatana SUOMESTA, kun taas mäkissä se on jumalauta jostain VITUN P U O L A S T A !! Eli käytännössä Ryssältä !!
Ei hevosen vittu ...ja jumalauta KAUPPA KÄY ja joku vittu vielä SYÖ sitä paskaa !!!!!!!!!!!

THE FUCK ?!!?KUUUUIIINKA vitun LAISKOJA te vittu VOITTE oikein olla !?!?


Harjoitelkaa KÄSITTÄMÄÄN; kysynnän ja tarjonnan "laki".
Koskee myös "politiikan" ja "valtion" OLEMASSAOLOA. Jotka MOLEMMAT on vanhentuneita muinaisjäänteitä, ajalta jolloin "ihmiskunta" eli jotkin takkuiset muinaiset puoliapinat, ei tunteneet muuta KUIN juurikin toistensa sortoa ja haukkumista ja käskemistä ja itsekästä varkaan ahnehtimista ja varkautta.

Eli: minkä tyyppistä "tilausta" tai kysyntää, on "politiikalle ja valtiolle ja kytille ja juutalaisten määräyksille" toisin sanoen ?


Kyllä joku väkivaltainen idiootti, puuskuttava sosiopaatti käy sinun kimppuusi ennenpitkää myös Anarkiassa, ei siihen kyttiä TARVITA !! Ne vain on TAKUUVARMASTI päällesikäyvä taho tai "voima", ennenpitkää. Mutanteilta.....saatat välttyä jopa TÄYSIN !

Minua ei ole edes kertaakaan edes YRITETTY(!!) yliajaa, esim Bandidos-jengiläisten toimesta, ja minä näen niitäkin aina tämän tästä !! Ei KERTAAKAAN !!
Get that !


Helvetin Enkeli on harvinaisempi näky, mutta taaskin; sama stoori !! Yliajon yrityskerrat - tasan, pyöreä nolla. 0.


Kun taasen joku muinainen "rokkabili-skinhed" yhdistelmä idiootti, ON yrittänyt aikoinaan ajaa ylitseni. Tai ainakin se kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihdytti aggressiivisesti, mutten tiedä olisiko todella uskaltanut AJAA ylitseni..... tiedä häntä.
Harmi etten omista sinkoa. Saati sitten omistanut silloin ! ...aha....hahaha.aaa. Tai ainakin niitä piikkejä mitä Zeimz Bondilla on. NIITÄ minä aina haluaisin, saako niitä jostain ?


Tiiättekö muuten että ns Anarkiassa, MINÄ, olisin SAAAAAATTANUT ampua kyseisen kiihdytysajajan ? Ja se olisi PALVELLUT koko "kyläyhteisöä" ja "yhteiskuntaa" toisin kuin kyttien mielisairas häiriköinti. Ja siis "tekijöiden" lähinnä ÄRSYTTÄMINEN ja SITTEN takaisin "yleispopulaatioon" päästäminen.
Mutta SITÄ ihmis-apinat olisi PELÄSTYNEET, toisin kuin kyttiä. Joilla on aseet ja "käyttö oikeus", ihan niinkuin kaikilla planeetan olennoilla joilla on fyysinen kyky käyttää "tuliasetta". Mutta em. väkivaltajengi ei vain HALUA että kukaan muu käyttäisi niitä. Joten "oikeutta ei ole" sanotaan.
Mutta tottakai on. Ja pysyy. Ja on aina ollut.
Ja eikö ole, kytän paska, mielenkiintoista että; KUNNOLLISILLA IHMISILLÄ EI OLE ALUNPERINKÄÄN ASEITA, kun taas SINULLA ON ?!?!
Mieti vittu SITÄ !


Vitun lapsi.
Ool ju niid is lav.Sitä ^^  ei "politiikka kytät laki" saati "maa" nimeltä "Turkki" tuo.
Ne tuo sen vastanavan ja kaaoksen ja kuoleman ja tunkkaista tyhmyyttä ja rajoja ja ahdistusta ja menetystä ja sen sellaista.
SE on niiden "lahja" Meille Kaikille.


Thänx !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti