maanantai 27. maaliskuuta 2017

St.PietarinBurgh ?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703272200092455_uu.shtml

Tilanne Päällä !!

PszzZtt


Eli Pietarsaaren Hurrit on ilmeisesti KOKO TÄMÄN AJAN, ihan pokkana, keulineet siellä jossain, missä vitussa liekin tuo Pietarsaari, ja ovat pitäneet suomlannin lantajätkiä sekundäärisinä ääliöinä. Omilla maillaan.

Tää on niin tätä.

Tyypillistä.

Ääliöt !

Vittu tää on SUOMI eikä mikään vitun RUOTSI !! Vitun tyhmät kusipäiset jantelaki (koskee teitäkin finuiitit) mulkut paskapäät !!


On se ihme vitun homma perkele, näiden vitun kusiniljakkeiden kanssa ! Jukolauta.

Minä olen täsmälleen samaa mieltä kuin ne harmaat lyhyet mulkosilmäiset muukalaisetkin, joilla on jokin "suhde" minuun jota en täysin ymmärrä itsekkään, jotka on kuulemma / tai näin olen lukenut -sanoneet että maapallon ihminen ei tiedä mitä hänellä on. Heidän oma maailmansa on kuiva ja karu, kuin jokin vitun Atacaman erämaa. Maaplaneetan apinaprojekti nimeltä "ihminen" ei vieläkään ole sisäistänyt paikan Paratiisinomaista ja HARVINAISTA luonnetta, vaan käyttäytyy kuin jokin vitun ääliö ja kakara, joka mm pelkää että KAIKKI maailman VESI katoaa ja haituu olemattomiin yht´äkkiä, jos sitä ei "Politiikka" ja kytät ja laki ja Helsingin "Vihreät" säätele jotenkin, ja jos ei kerrostalojen hanojen vedenpainetta pienennetä ja ihmisiä täten taas vähän enemmän kurjisteta.

Sitten IHMETTELEVÄT saatanan pällistelevät älykääpiöt KUN heitä VIHATAAN !!! Ja oikein vitusti ! Oikein olan takaa.

Eli ihmiset on toisinsanoen kuin LAPSIA hiekkalaatikolla, jotka haluavat sekä omia KAIKEN hiekan omiin henkiläkohtaisiin ahneisiin tarpeisiinsa, ETTÄ komennella kaikkia niitä muita skidejä. Se on isästänne Perkeleestä ja te TIEDÄTTE tämän kyllä vitun lantapäät paskasäkit.

Yksi syy sekalaiseen kusipäisyyteenne on kai vain se ettei mitään tarpeeksi pahaa tai kamalaa ole VIELÄ tapahtunut teille. Sellainen pitää ns "nuorena". Jos sellaista EI siis koe. Kärsimys ja menetys ym, tekee aikuiseksi tässä ulottuvuudessa ja vanhaksikin.

Siltikin minä INHOAN jutkuja ! Ja neekereistäkään en tykkää, enkä ählämeistä. Mutta minä en tee niistä MITÄÄN NUMEROA suuntaan enkä toiseen, ITSE ja omasta aloitteestani, koska en ole "politiikassa" enkä vasuri Rasisti jolla on päähänpinttymä ihmisroduista.
Minulle ne on vain Ihmis Rodut. Huu givs a fak !?!?

Ja miksi niitä keinotekoisesti siirrellä paikasta toiseen ja tuhota ja aiheuttaa kaaos ?? ÄLÄ "KORJAA" SITÄ MIKÄ EI OLE RIKKI !!!!!Tämän PITI olla "Suomi" eikä Sekundäärinen Ruotsi. On täysin, aivan TÄYSIN, käsittämätöntä että SUOMESSA on ylipäätään YKSIKIN paikka jossa palvelu tai mikä vittu lie, on todellakin RUOTSIKSI !!
Paitsi ehkä heidän suurlähetystönsä, joka ilmeisesti täytyy olla. Olemassa. Jotain nimeltä "suurlähetystö". Mikä vittu liekin.

Jos tuollaisen sallii ja antaa kukoistaa, on täällä pian "Pikku Venetsia" ja "Mini Viet Nam" ja "PalestiinalaisKortteli" ja joku vitun "Uusi Heprea" ja mitä lie saatanan ählämsikolättejä ja neekerten Perkeleenmaisemia ja kiinalaisten kälättäviä helvettejä ja ankkoja teurastetaan kadun varressa ja koiria nyljetään kuin pistettäisiin vain hattu päähän.

Tosin en MINÄ niistä vitun koirista niin välitä, paitsi ehkä jostain PIENESTÄ ja söötistä, mutta onhan se melko alhaista ja etovaa. Livaleakissa oli joitain kuukausia sitten aikamoinen filmikin siitä, saatoin sen tännekin laittaa, en muista enää. Siinä keiteltiin tai "kaltattiin", elävää koiraa jossain vitun Wokissa kannen alla, ilmeisesti jotta siltä saisi sen turkin helpommin irti. Ja todentotta ne sitten sen "riisuikin" perse paljaaksi, ja siinä se typerä perkeleen piski sitten kuljeskeli lattialla, vaimeasti ulisten, paljas kalkkunamainen takamus näytillä, paettuaan ensin itse OMA-ALOITTEISESTI sieltä vitun kattilasta.
Idiootit.


Eniwei, eksyin aiheesta.

Seintpiidersburghissa haluttaisiin puhua ruattia. Samoin kuin oolannissa.
Hei; suksikaa molemmat joko helvettiin tai liittykää osaksi tätä "Suomi" juttua.
Suomi ON parempi kieli kuin ruotsi. Minä osaan ainakin toista, ja osasin ennen molempia. HYVINKIN !


Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti